6.5 C
Rīga
svētdien, 17 novembris, 2024

Pildītas sausbaranciņas. Ātri, neparasti un ļoti garšīgi!

 

WXbezEFSSXY

Jums vajadzēs:

400 gr
maltās gaļas
1 iepakojums sausbaranciņu
0,5 l piena
150 gr siera
1 neliels sīpols
2 ēdk. augu eļļas
sāls un pipari
majonēze

Pagatavošana:

Iemērciet sausbaranciņas pienā un 30-45 minūtēm, tā, lai piens pilnībā tās pārņemtu.
Sarīvējiet sieru uz smalkās rīves.
Smalki sagrieziet sīpolu un pievienojiet to maltajai gaļai. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.
Maltās gaļas masu pildiet baranciņās un kārtojiet uz ietaukotas cepešpannas.
Pa virsu uzlieciet majonēzes piciņu un tad sieru.
Cepiet 190-200 grādos, apmēram 15-20 minūtes. Orientējieties pēc siera, ja tas paliek zeltaini brūns, tad uzkoda gatava!

Lai labi garšo!

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.