Jums vajadzēs:
400 gr
maltās gaļas
1 iepakojums sausbaranciņu
0,5 l piena
150 gr siera
1 neliels sīpols
2 ēdk. augu eļļas
sāls un pipari
majonēze
Pagatavošana:
Iemērciet sausbaranciņas pienā un 30-45 minūtēm, tā, lai piens pilnībā tās pārņemtu.
Sarīvējiet sieru uz smalkās rīves.
Smalki sagrieziet sīpolu un pievienojiet to maltajai gaļai. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.
Maltās gaļas masu pildiet baranciņās un kārtojiet uz ietaukotas cepešpannas.
Pa virsu uzlieciet majonēzes piciņu un tad sieru.
Cepiet 190-200 grādos, apmēram 15-20 minūtes. Orientējieties pēc siera, ja tas paliek zeltaini brūns, tad uzkoda gatava!
Lai labi garšo!
Varbūt kādam ir idejas šādam saldajam variantam nevis ar gaļu?
biezpienu ar olu sajauc, klāt marmelādi vai rozīnes.