9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

12 viltības, kuras palīdzēs būt neatvairāmai

 

4082880_5e48837390a5bdf7f8cd9df14bec7ea6_x

1. Aromātam ir jābūt noturīgam.

Gribiet, lai jūsu mīļāko smaržu aromāts pavadītu jūs visu dienu? Ieziediet ķermeni ar mitrinošu krēmu bez smaržas, dažas minūtes nogaidiet un tad uzsmidziniet smaržas. Smaržas,kas uzpūstas uz sausas ādas izvējo daudz ātrāk, jo tajās ir spirts, bet mitrinošais krēms it kā ”pievelk” aromātu, kas ļauj tam noturēties daudz ilgāk.

2. Skaists lūpu spīdums bez ķepīguma.

Lai jūsu lūpu spīdums nesalipinātu jūsu lūpas, no sākuma klājiet nelielu daudzumu sava iecienītā lūpu spīduma augšlūpas un apakšlūpas centrālajā daļā. Tad ar vidējā pirksta spilventiņu, vieglām pliķējošām kustībām izsmērējiet lūpu spīdumu pa visām lūpām. Jūsu lūpas izskatīsies dabīgi un valdzinoši. Atcerieties, ka pienācīga lūpu kopšana ir to skaistuma ķīla.

3. Skropstu ieveidošana.

Tās meitenes, kuras katru rītu lieto skropstu atliekšanas rīku zin, ka jau dienas otrajā pusē skropstas ieņem savu ierasto formu. Lai jūsu skropstas ilgāk saglabātu ieveidotu skropstu efektu, iesakām jums pirms skropstu atliekšanas, skropstu atliecēju uzkarsēt ar matu fēna karsto gaisu.
Skropstas atliekt būs vieglāk un efekts būs daudz noturīgāks.

4. Viegli iesauļota sejas āda.

Lai iegūtu viegla iedeguma efektu, nebūt nevajag noklāt visu sejas ādu ar pašiedeguma krēmu, jūs tikai iegūsiet ”skursteņslauķa sejas” efektu. Izmantojiet spretju. Uzsmidziniet līdzekli uz sūkļa un ar vieglām kustībām, viegli pieskaroties, uzklājiet līdzekli uz deniņiem, vaigu kauliem- uz visām tām vietām, kuras saulīte jums ”nobučo” pirmās.

5. Perfekti gludas kājas.

Pēc kāju skūšanas āda jums liekās kā eža kažociņš? Tas tāpēc, ka jūs pārāk ilgi turiet kājas ūdenī. Lai mīkstinātu matiņus, pilnīgi pietiek tos paturēt ūdenī 3 minūtes. Ja jūs turiet kājas ūdenī ilgāk, tad jūsu āda uzbriest, kas traucē pilnībā noskūt visus matiņus.

6. Saglabā ādu jaunu.

Ādas pīlings ir lielisks veids kā attīrīt ādu no atmirušajām tās daļiņām. Ieteicams pīlinga procedūras veikt vakarā pirms gulētiešanas. Jo tad āda netiek pakļauta ārējās vides ietekmei un tā var uzņemt visas vērtīgās nakts krēma sastāvdaļas.

7. Satriecošs matu kuplums.

Gribiet iegūt viļņainus kuplus matus? Jums nebūt nevajag ķerties pie ruļļiem, vai loku šķērēm. Pilnīgi pietiks, ja jūs visā matu garumā ieklāsiet matu putas, sadalīsiet visus matus sešās (ja mati biezi, tad vairāk) daļās. Savirpiniet mazas copītes, kuras nostipriniet ar matadatām. Izžāvējiet matus ar fēnu. Izpiniet copītes un viss- GATAVS!

8. Skaistas pēdiņas.

Palutiniet savas kājiņas. Pagatavojiet pēdiņām vannu- bļodā sajauciet vienādās daļās siltu ūdeni un greipfrūtu sulu un pievienojiet vienu glāzīti degvīna. Sulā esošās skābes liks nolobīties atmirušajām ādas šūnām, izbalinās nagus. Degvīns izšķīdina ieēdušos netīrumus un palīdz atbrīvoties no nepatīkamām smakām. 10 minūtes pagājušas- var ķerties klāt pedikīram.

9. Vienkāršā ietīšanās.

Jums nav ne laika, ne līdzekļu apmeklēt SPA ietīšanās procedūras? Nepārdzīvojiet! Izdariet to mājās pati. Sajauc mitrinošo krēmu ķermenim ar barojošo masku sejai- pusi uz pusi. Iezied visu ķermeni, ietinies frotē halātā, vai dvielī un palien zem segas uz 10-15 minūtēm. Padomājiet par kaut ko jauku. Efekts būs tieši tāds pats kā pēc SPA apmeklējuma.

10. Stipri nagi.

Atcerieties- no sākuma nagus vīlējam, tad rokas mazgājam un tikai tad barojam ar krēmu, nevis otrādi. Šis vienkāršais likums palīdzēs saglabāt stiprus un veselus nagus.

11. Apsārtuma maskēšana.

Jūsu vaigi ir piesārtuši no noguruma un neizgulēšanās? Jums nāksies nomaskēt šīs noguruma pazīmes no sākuma ar korektoru un pēc tam ar tonālo krēmu un tikai tad uzliekot meikapu. Bet mēs jums silti iesakām izgulēties un jau laicīgi parūpēties par to, lai nekas nav jāmaskē.

12. Jūsu ādas mirdzumam.

Lai piedotu ādai mirdzumu uz kādu konkrētu pasākumu, jums būs jāpielieto neliela viltībiņa: sajauciet gaišu tonālo krēmu ar losjonu, kas piedod ādai mirdzumu. Noklājiet ar masējošām kustībām seju, kaklu un dekoltē zonu. Tad pārklājiet to visu ar pūderi, kuram klāt ir gaismu atstarojošās daļiņas.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.