5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Ko par tevi var pastāstīt tava iemīļotākā seksa poza

 

original

Neticēsiet, bet pat sākotnēji šķietami nenozīmīgās lietas var tik daudz izstāstīt par cilvēku! Vienalga vai tā ir mīļākā vīna šķirne, apakšveļas izvēle, horoskopa zīmes interesantumi vai iecienītākais ēdiens – detaļām ir nozīme!
Tāpat arī sekss, kā pati intīmākā mūsu dzīves sastāvdaļa, tā var daudz ko pastāstīt arī par mūsu raksturu. Un tas ir pilnīgi pašsaprotami, jo, piemēram, ja gultā esat mazliet egoistiska vai mīlat paslinkot, tad ikdienas dzīvē diez vai izcelsieties ar altruismu vai neticamu darba kapacitāti.

Spriežot pēc iemīļotākās seksa pozas, var visai viegli izprast arī cilvēka rakstura īpatnības. Pasaki, kura poza ir Tava un mēs pateiksim, kas Tu esi.

Jātniece

Jūs esat no tām dāmām, kurām patīk kontrolēt visu un visus. Jūs esat pieradusi visu iesākto novest līdz galam un vienmēr iegūstat to, ko vēlaties.

Jūs esat pārliecināta par sevi un savām spējām un ar to piesaistāt apkārtējos. Atbildības uzņemšanās nekad nav bijusi šķērslis. Jūs esat vairāk nekā pārliecināta, ka, ņemot grožus savās rokās, jebkurš ceļš būs izdevies.

Suniski

Patiešām – Jūs izbaudāt iespēju pilnībā atdoties savam partnerim. Jūs ārkārtīgi uzbudina viņa uzskats, ka viņš kontrolē situāciju, lai gan šajā spēlē pirmā vijole pieder Jums.

Kā gultā, tā dzīvē Jums patīk un padodas panākt to, lai cilvēki darītu visu pēc Jūsu prāta. Jums patīk pamazām rāpties pa karjeras kāpnēm, tā pārsteidzot citus nesagatavotus.

Jūs cenšaties, lai labi būtu abiem, bet tikai līdz tam brīdim, kamēr pati finišējat. Vēlams pirmā.

Karotīte

Jums nepatīk izkāpt no savas komforta zonas un Jūs neīpaši iepriecina jebkāda veida pārmaiņas. Labākais ir tas, ka Jūs no šādiem uzskatiem nemaz nekautrējaties, bet uzskatāt par normu.

Jums patīk tuvas un saprotamas lietas, azarts un risks noteikti nav domāts Jums. Apkārtējie Jūsos saredz mierīgu, atslābinātu un nosvērtu sievieti, tādēļ, ka uztraukums Jūsu sejā manāms reti. Raksturā ir manāmas atsevišķas aukstasinības pazīmes un nosliece uz slinkumu, bet abas šīs īpašības nav pārāk izteiktas.

69

Jūs esat revolucionāre ar acīm, kuras ir pārpilnas ar iedvesmu. Jūs esat komunikabla, dzīvespriecīga un izmisums Jūsu pusē ir reta parādība. Jums patīk apskatīt ikdienišķās lietas no cita skatupunkta, robežas priekš Jums neeksistē. Jūsuprāt, dzīve ir pārāk īsa, lai piepildītu to ar jelkādiem rāmjiem.

Šķēres

Jūs esat no tiesas drosmīga sieviete un arī pati nebaidāties mest izaicinājumus citiem. Ja būs iespēja laimēt kādu balvu, tad rindā uz sacensībām Jūs būsiet pirmā.

Visiem zināms, ka poza seksā, ko mēdz dēvēt par šķērēm, nemaz nav tik viegli sasniedzama, bet Jūs tas noteikti nebiedē un Jūs esat gatava strādāt pie tā, lai maksimāli uzlabotu savas prasmes.

Jūs patiešām esat no tiem cilvēkiem, kuri pilnībā kontrolē savu dzīvi un nodrošina to, lai tā galvenokārt atbilstu Jūsu vēlmēm.

Apgrieztā jātniece

Jūs esat diezgan aukstasinīga un spriest spējīga. Gultā esat visai prasmīga un lokana, ko augstu novērtē Jūsu mīļotais.

Jūs esat pašpārliecināta sieviete, kura nekad nezaudē savu pašlepnuma sajūtu. Jūs jūtaties ērti savā ķermenī un Jūsu pašapziņu var tikai apskaust. Grūtības Jūs nebaida, tādēļ esat spējīga tikt galā ar visām problēmām pašas spēkiem.

Misionāru

Jūs esat vienkāršs cilvēks, ar kuru viegli un patīkami kontaktēties. Varbūt atsevišķi ļaudis Jūs uzskata par mazliet garlaicīgu personību, bet tas ir tikai tādēļ, ka viņi nespēj novērtēt Jūsu labsirdību, patīkamo raksturu un pašsavaldīšanās spējas. Jūs esat patiesi cēla un lojāla.

Jūs nebaidāties no pienākumiem un tuvības attiecībās, patiesībā tieši šādas attiecības Jums šķiet vissaistošākās.

Jums patīk, ka viss norit mierīgā gaitā, Jums nav tieksmes mesties trakos piedzīvojumos. Jūsu dvēsele līdzvērtīga mierīgai, klusai jūrai. Tādēļ Jūs esat ļoti pievilcīgs un patīkams cilvēks.

 Pegings

Jums patīk izmēģināt jaunas lietas, izjust un izbaudīt jaunas sajūtas. Tikai vēl nepieredzētais un neizjustais Jums šķiet intriģējošs, vilinošs un interesants. Jūs vienmēr esat bijusi tā, kura neapdomājoties metas izmēģināt jaunas tendences un iespējas.

Jūsu draugi labprāt konsultējas ar Jums, jo uzskata, ka Jūs zināt visu par visiem.

Jebkurā situācijā Jūs gribat būt noteicošā. Jūs esat pieradusi uzņemties jaunas, netradicionālas lomas. Varētu saderēt, ka Jums patīk spilgts apģērbs un lielas rotaslietas.

Stāvus

Jums patīk justies spēcīgai. Iespēja parādīt savu pārākumu rada Jums īpašu gandarījumu un baudu. Nav gluži tā, ka Jūsu uzvedība vienmēr bijusi izaicinoša, vienkārši Jūs esat ļoti harizmātiska personība, kura regulāri nonāk uzmanības centrā.

Jūs esat fantastiska mīlniece. Neviens Jūs noteikti nenosauks par baļķi gultā. Jūs esat patiess līderis, kurš vairāk par visu mīl uzvarēt.

avots: soulpost.ru 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.