17 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Kādas pārmaiņas gadi nes katrai horoskopa zīmei? Vecumdienu horoskops

 

90-year-old-woman-2

Kā noveco Auni

Katrs cilvēks noveco citādāk. Ģenētika, iedzimtība, dzīvesveids, psiholoģiskais stāvoklis – tas viss kopā ietekmē organisma nolietošanās procesa ātrumu. Taču arī zodiakālā piederība konkrētai zīmei uzliek savu novecošanas zīmogu – kādam lielāku, kādam mazāku. Iepazīstināsim, kādas vecumdienas ir “sagatavojušas” zvaigznes katram horoskopam. Atgādinām, ka “vistīrākie” zodiaka zīmes pārstāvji ir dzimuši katra mēneša 1. – 18. datumā, bet uz visiem pārējiem iespaidu atstāj vai nu iepriekšējā zodiaka zīme, vai arī nākamā. Tas jāņem vērā, gan sastādot individuālo horoskopu, gan arī lasot vispārīgos zīmes horoskopus.

Kamēr Auni ir aizņemti – strādā, iekaro jaunas virsotnes, izvirza grūti sasniedzamus mērķus -, vecums nesteidzas viņus apciemot. Protams, var parādīties ar vecumu saistītas slimības, taču šīs zīmes pārstāvji cenšas tam nepievērst uzmanību. Viņi turpina aktīvi darboties un cenšas maksimāli gūt baudu no dzīves.

Aizejot pensijā, Auni tiecas dažādot savu ikdienu un sāk nodarboties ar to, kam jaunībā neatlika laika. Viņi labprāt ceļo, apgūst jaunus hobijus, daži pat iegūst kārtējo augstāko izglītību. Pat mazbērni viņiem nereti kļūst par dzīves jēgu, jo tas taču arī ir labs iemesls nesēdēt uz vietas, bet vienmēr būt kustībā.

Kā noveco Vērši

Spītība un nepiekāpība Vēršiem ar gadiem pāraug burtiski mānijā. Viņi pamazām kļūst par valdonīgiem večukiem, kuri izdresē savus radiniekus, pārdevējus veikalā, ārstus poliklīnikā un kaimiņus, ja tie, viņuprāt, neatbilstoši uzvedas. Ar Vēršiem ir bezjēdzīgi strīdēties, pat ja jūs grasāties izdarīt kaut ko viņu labā.

Turklāt daudziem no viņiem ar gadiem parādās liekais svars, un situāciju sarežģī tas, ka Vērši negrib sevi ierobežot garšīgi paēst. Toties viņiem vienmēr ir ko darīt pensijas vecumā – Vērši būtībā ir vienīgā horoskopa zīme, kuri vecumdienās ar lielu prieku gatavo daudzveidīgus un pat sarežģītus ēdienus, pat ja ēdājs ir viņš viens pats.

Kā noveco Dvīņi

Dvīņu vecumdienas ļoti cieši saistītas ar veselības stāvokli. Ja sekas nav atstājusi vētrainā jaunība, Dvīņi līdz ļoti sirmam vecumam izvirzīs sev arvien jaunus mērķus, kurus enerģiski centīsies sasniegt. Par dzīves jēgu viņiem kļūst jaunu iespaidu krāšana, tādējādi Dvīņi līdz pēdējam brīdim strādā vai arī sāk nodarboties ar kādu mākslas veidu.

Taču, ja šīs horoskopa zīmes pārstāvim uzbrūk slimības, viņš kļūst ārkārtīgi uzmanīgs, sāk “kolekcionēt” ārstēšanas metodes, ierobežo aktivitātes un it kā sastingst, cenšoties pēc iespējas ilgāk “pavilkt”. Lai gan kaut kāds hobijs arī šajā gadījumā viņam paliek svarīgs.

Kā noveco Vēži

Vēži savas vecumdienas sagaida ar diezgan kārtīgu materiālo kapitālu, un tas palīdz viņiem justies samērā aizsargātiem. Savus uzkrājumus viņi nelabprāt tērē. Izņēmums ir mazbērni. Viņiem Vēži nespēj neko atteikt, un, jo vairāk ap viņiem ir bērnu, jo laimīgāki (un arī veselāki) viņi jūtas.

Vēži noveco ļoti harmoniski, viņi it kā uzpildās ar savu tuvinieku mīlestību un cieņu, pretī sniedzot visu savu sirdssiltumu, savu pieredzi, savas rūpes. Bieži vien uz Vēžiem balstās visa dzimta, un tas palīdz šīs zīmes pārstāvjiem gūt no vecumdienām sava veida gandarījumu.

Kā noveco Lauvas

Novecošanas ātrums Lauvām ir atkarīgs no tā, cik ātri viņi kļuva pieauguši. Ja viņiem savā laikā ir izdevies “aizkavēties” vispirms bērnībā, pēc tam jaunībā, tad viņi ilgi paliek stipri un enerģijas pilni. Taču, ja Lauvām jau no mazotnes ir nācies uzņemties milzīgu atbildību, vecums pienāk daudz ātrāk, nekā par to liecina pases dati.

Jebkurā gadījumā šīs horoskopa zīmes pārstāvji ar gadiem pieprasa pret sevi arvien vairāk cieņas un godpilnas attieksmes no tiem, kas ir viņu tuvumā. Taču ne bez iemesla. Viņi ar lielu prieku palīdz saviem radiniekiem ar naudu, pērk dāvanas, aprūpē. Lauvām ir ļoti svarīgi justies vajadzīgiem un pieprasītiem. Ja viņi to saņem, var teikt, ka viņu vecumdienas ir gandrīz laimīgas.

Kā noveco Jaunavas

Jaunavas tik ļoti baida vecums, ka viņas ļoti agri sāk rūpēties par to, lai tas pienāktu pēc iespējas vēlāk. Viņas seko savam izskatam, regulāri iziet medicīniskās pārbaudes, cenšas sekot savam svaram. Tas viss nodrošina ja ne gluži ilgmūžību, tad ilgu un aktīvu dzīvošanu pilnīgi noteikti.

Ar gadiem Jaunavu raksturs labāks nekļūst. Palielinās tieksme visu un visus kritizēt, parādās burkšķēšana, kārtības mīlestība pāraug bailēs no netīrības – ripofobijā. Tā ka apkārtējiem ir diezgan grūti ar tādu večuku, bet viņš pats komfortabli jūtas gan vienatnē, gan cilvēkos.

Kā noveco Svari

Svariem vecuma rādītājs ir ārējā izskata pievilcības samazināšanās, tāpēc viņi cenšas pēc iespējas ilgāk palikt “jauni”. Ja visdažādākie krēmi, maskas, vanniņas nesniedz vēlamo efektu jaunības saglabāšanā, Svari labprāt gulstas zem plastiskā ķirurga naža.

Turklāt tas neattiecas tikai uz Svaru sievietēm. Arī vīrieši ir ļoti norūpējušies par savas jaunības saglabāšanu, sevišķi tie, kas ir saistīti ar publisku atpazīstamību. Tieši tāpēc starp Svariem ir ļoti daudz patiešām skaistu cilvēku cienījamos gados. Arī ar smadzeņu darbību viņiem viss ir kārtībā.

Kā noveco Skorpioni

Skorpioni diezgan bieži kļūst par īgniem večukiem, kas pasauli uztver melnās krāsās. Viņi baida savus tuviniekus ar mīklainiem un biedējošiem pareģojumiem, visur redz tikai negatīvo un nemāk priecāties par dzīvi. Viņi piekasās tiem, kas par viņiem rūpējas, un uzskata, ka pilnīgi visi apkārtējie cilvēki ir Skorpioniem kaut ko parādā.

Taču ir otra Skorpionu kategorija. Tie, kas jau agrā jaunībā ne tikai apzinājās savu seksualitāti, bet arī aktīvi to izmantoja, arī vecumdienās turpina ieguldīt līdzekļus savā ārējā izskatā un veselībā, tērējot tam gandrīz visu savu laiku un naudu. Lai gan arī šiem Skorpioniem laiku pa laikam patīk sabojāt apkārtējiem dzīvi.

Kā noveco Strēlnieki

Strēlnieki ļoti apzināti cenšas nedomāt par tuvojošos vai jau pienākušo vecumu. Viņi slēpjas no tā aiz jauneklīga ģērbšanās stila, aiz moderniem aksesuāriem un arī ar kontaktēšanos ar tiem, kas ir krietni jaunāki par viņiem. Ja vien jaunībā Strēlnieki ir aktīvi nodarbojušies ar sportu un ievērojuši pareizu dzīvesveidu, viņiem diezgan ilgi izdodas saglabāt mundru un jauneklīgu izskatu.

Taču, ja Strēlnieku dzīvesveids iepriekš lielākoties ir bijis nedaudz amorāls, centieni attālināt nenovēršamo vecuma tuvošanos padara viņus par smieklīgiem, jaunekļus no sevis tēlojošiem večukiem. Turklāt viņu ļaunā mēle atgrūž no viņiem pat tos cilvēkus, kuri daudzus gadu desmitus bija viņu uzticamie draugi.

Kā noveco Mežāži

Mežāži vecumu sagaida ja ne ar prieku, tad pilnīgi noteikti bez jebkādas panikas. Tikai šajā vecuma posmā viņi sāk pa īstam izbaudīt dzīvi. Bērnībā, jaunībā un brieduma gados viņiem vienkārši tam nepietiek laika. Viņi visu laiku un nenogurstoši iet pretī saviem izvirzītajiem mērķiem, tādējādi izpriecām vairs neatliek laika.

Tā ka vecumdienās Mežāži it kā atgūst iekavēto. Viņi aizraujas ar jaunām lietām un darbībām, sāk apmeklēt saviesīgus baļļukus, dibina jaunas draudzības un pat uzsāk mīlas romānus. Tādējādi Mežāžiem “noriets” kļūst par savdabīgu “saullēktu”, kad visi mērķi ir sasniegti un var vienkārši dzīvot savam priekam.

Kā noveco Ūdensvīri

Ūdensvīri ļoti jūtīgi uztver laiku, tāpēc cenšas katru nodzīvoto dienu piepildīt ar īpašu jēgu. Viņi rūpīgi seko savai ārienei, dievina skaistu apģērbu un dārgus aksesuārus, ceļojumus un saskarsmi ar citiem cilvēkiem. Ar gadiem nekas nemainās, tikai kļūst vēl intensīvāks.

Jo vecāks ir šīs horoskopa zīmes pārstāvis, jo intensīvāk viņš pieķeras dzīvei, un tas palīdz līdz pat pēdējam brīdim Ūdensvīram būt tonusā. Jaunībā Ūdensvīri cenšas radīt par sevi labu iespaidu un uztraucas, ko par viņiem domās apkārtējie, taču vecumdienās viņi atlaiž bremzes, un tas viņiem nāk tikai par labu.

Kā noveco Zivis

Zivis noveco skaisti, pat ja jaunībā nebija apveltītas ar pasakainu skaistumu. Runa nav par ārieni, vienkārši ar gadiem šīs horoskopa zīmes pārstāvji sāk izstarot savdabīgu iekšējo gaismu, kas viņus padara vēl pievilcīgākus.

Turklāt viņi cenšas neuzbāzties apkārtējiem un nemēģina uzkāpt kādam uz galvas. Kamēr vien Zivīm pietiks spēka, viņas visu darīs pašas un nelūgs palīdzību pat slimības laikā. Viņām ir svarīgi nekļūt par nastu pārējiem. Viņu iekšējais spēks palīdz Zivīm ilgi braši turēties un vēl atbalstīt mazāk izturīgus radiniekus un draugus.

untitled

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.