1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kā sīpols zeķē var izmainīt jūsu dzīvi Liekas, ka šis risinājums ir pārāk viegls.. bet tas strādā!

 

original (1)

Ķīniešu tradicionālajā medicīnā ir termins “meridiāni” – tie ir kanāli, pa kuriem ķermenī cirkulē ci enerģija. Adatu terapijā tieši meridiāni tiek stimulēti, tiesa gan ārējie. Ir arī vēl iekšējie. Un, tā kā meridiāni ir saistīti ar noteiktiem iekšējiem orgāniem, tad ar to palīdzību var ārstēt slimības.

original

Uz cilvēka kāju papēžiem atrodas aptuveni 7000 nervu galu, kuri pēc ķīniešu teorijas saistīti ar praktiski visiem organisma iekšējiem orgāniem. Tikai viena problēma – enerģija, kas plūst caur šiem meridiāniem, kļūst pasīva, jo mūsdienu cilvēki visu laiku valkā apavus. Tāpēc meridiāni ir pareizi un kārtīgi jāstimulē, un labākais veids, kā to izdarīt vai “sazemēties”, ir, stāvot uz zemes ar plikām kājām, vai arī izmantojot parastu sīpolu.

original (2)

Tālāk ķīniešu dziednieki iesaka sagriezt sīpolu šķēlēs kā desu ( var izmantot arī ķiploku), sīpola gredzenus ielikt biezajās zeķēs un nēsāt tā, lai gredzeni būtu cieši klāt papēžiem. Un iet gulēt. Bez meridiānu stimulācijas labākai ci enerģijas plūsmai, šī procedūra nogalina uz ādas virsmas esošās baktērijas, bet fosforskābe nokļūst asinīs un palīdz tās attīrīt.

original (3)

Vēl ķīniešu dziednieki neiesaka zeķēs izmantoto sīpolu un ķiploku ēdienā.

Interesanti, ka likt sīpolu zeķēs uz nakti bez visādas tur ķīniešu vēstures par enerģiju, iesaka arī mūsu tautas medicīnas speciālisti. Tiesa, ne, lai attīrītu meridiānas, bet gan kā līdzekli pret saaukstēšanos.

Secinājumi pēc šī paņēmiena izmēģināšanas:

  1. Jūs varat attīrīt savas asinis. To izdarīs sīpolā esošā fosforskābe.
  2. Visas kaitīgās baktērijas un mikrobi tiks nežēlīgi iznīcināti.
  3. Jūsu kājas nesmirdēs.
 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.