8.6 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Kāzu horoskops. Ko laulību datums vēsta par gaidāmo kopdzīvi?

 

2586.1500x997.1356689239

Kāzas Auna zīmē

Kāzu datums: 21. marts – 19. aprīlis

Tāpat kā dzimšanas diena, arī zodiaka zīme, kurā iestūrē laulības ostā, var daudz pastāstīt par gaidāmo nākotni – labu vai ne tik labu. Kā jau ierasts, zvaigznes zīmē ne tikai iespējamos scenārijus, bet arī to, kā izvairīties nepatīkamām situācijām.

Auns kāro piedzīvojumus, ir drosmīgs un neatkarīgs. Ja dodaties laulībā šajā laika periodā, abi partneri plauks un zels kā neatkarīgas personības, neriskējot attiecībās zaudēt savu individualitāti. Laulībā tāpat netrūks spontānuma. Lai šāda laulība būtu veiksmīga, jāatceras par pēdējā brīža ceļojumiem, satraucošiem randiņiem ar savu otro pusīti un negaidītiem romantiskiem pārsteigumiem. Savukārt jāpiesargās, lai abi nekļūtu viens otram konkurenti – Auna zīmē laulātiem pāriem pastāv šāds risks.

Kāzas Vērša zīmē

Kāzu datums 20. aprīlis – 20. maijs

Vērsis ir ārkārtīgi jutekliska, pat dekadenta zīme. Gan tev, gan tavai otrajai pusītei patiks dzīves izsmalcinātā puse, un jūs nekavēsieties izbaudīt visas iespējamās luksusa lietas. Labā ziņa: jums lemta ļoti stabila, pat piezemēta laulības dzīve. Lai tā nekļūtu vienmuļa, svarīgi abiem kopā izmēģināt jaunas lietas, nedaudz izvēdināt laulības dzīves telpu – gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.

Kāzas Dvīņu zīmē

Kāzu datums: 21. maijs – 20. jūnijs

Dvīņu zīmē dzimušo pāru atslēgas vārds ir komunikācija. Jums būs patiesi “runīga” laulība, starp tevi un tavu dzīvesbiedru norisināsies nerimstošs dialogs. Tā kā jūs ilgosieties pēc dažādības, lieciet laulībai strādāt, kopā darot interesantas lietas. Vienalga, vai tā būtu eksotiska kulinārija, sērfinga kursi vai izpletņlēkšana – jūs būsiet gatavi to izbaudīt. Brīdinājums: neizkaisiet savu enerģiju pārāk dažādos virzienos. Nosakiet prioritātes un tad sekojiet izvēlētajam plānam.

Kāzas Vēža zīmē

Kāzu datums: 21. jūnijs – 22. jūlijs

Vēžu sirds pieder mājas dzīvei. Tev patiešām patiks lutināt savu vīru (un otrādi, protams). Ļoti iespējams, ka jūs aizrausieties ar kopīgu ēst gatavošanu. Neesiet pārsteigti, ja viens otram izgudrosiet lērumu savdabīgu mīļvārdiņu. Bīstamais aspekts Vēža zīmē slēgtajām laulībām – pārāk iekūņoties mājas dzīvē kā pārim un pārstāt rādīties sabiedrībā. Tāpēc vajadzētu ieplānot regulārus saviesīgus pasākumus, neaizmirst par draugiem un radiem.

Kāzas Lauvas zīmē

Kāzu datums: 23. jūlijs – 22. augusts

Lauvas zīmē precējušos cilvēkus sagaida visai dramatiska, teatrāla un kaislīga laulības dzīve. Jūs abi stingri uzstājat uz sava viedokļa pareizību un nekādā ziņā nekautrējaties to izpaust skaļi. No vienas puses, lieliski, ka laulība ir tik romantiska un kaislīga, bet tai pašā laikā nevajadzētu ļaut emocijām pāraugt bruņotā konfliktā. Tā dēļ var izvērsties ilgstoša cīņa par varu, tāpēc esiet uzmanīgi ar otras pusītes komandēšanu.

Kāzas Jaunavas zīmē

Kāzu datums: 23. augusts 22. septembris
Jaunava ir ārkārtīgi organizēta, izsmalcināta un veselīga zīme. Tu un tavs partneris pievērsīs uzmanību ikvienai kopdzīves detaļai un sīkumam. Vīrs būs sievas uzmundrinātājs itin visās lietās un otrādi, tāpēc savstarpēja palīdzēšana veidosies ļoti dabiski. Tomēr vajadzētu pārliecināties, lai vērība pret mazajām lietām neaizsegtu skatu uz kopējo pasaules ainu.

Kāzas Svaru zīmē

Kāzu datums: 23. septembris – 22. oktobris

Svari ir zīme, kas pārvalda laulību kā institūciju. Iespējams, tieši tāpēc pasaulē lielākais skaits laulību tiek slēgts tieši šajā mēnesī. Nav pārsteidzoši, ka Svaru laulībā galvenais uzsvars tiek likts uz līdzsvaru – abi partneri ir vienlīdz gatavi dot un ņemt. Attiecības abiem ir ļoti augstu prioritāšu sarakstā. Bīstamais aspekts – savas individualitātes zaudēšana. Jāatceras laiku pa laikam darīt kaut ko arī atsevišķi.

Kāzas Skorpiona zīmē

Kāzu datums: 23. oktobris – 21. novembris

Skorpions ir ārkārtīgi seksuāla un intensīva zīme. Šādā laulībā būs milzum daudz intimitātes un kaisles, un jums būs pa spēkam saglabāt savstarpējo pievilkšanos gadiem ilgi. No otras puses, Skorpions ir varas un kontroles zīme, tāpēc kā darvas piliens šajā medus mucā var būt greizsirdība. Esiet piesardzīgi: ja jūtaties par kaut ko aizskarti, izrunājieties par to. Jūs taču negribat, lai cīņa par varu aptumšo jūsu laulības dzīvi!

Kāzas Strēlnieka zīmē

Kāzu datums: 22. novembris – 21. decembris
Strēlnieku zīmē precējies pāris ir ļoti sabiedrisks, piedzīvojumu kārs un vērsts uz ārpasauli. Visticamāk, abi kopā daudz ceļosiet. Jūs pastāvīgi mācīsieties, kopā apmeklēsiet dažādus kursus un būsiet atvērti visam jaunajam. Bīstamība slēpjas gatavībā uzņemties pārāk augstu risku, jo īpaši finansiālu. Padoms: pastāvīgi nedzīvot uz riska robežas un neaizmirst par mājas dzīvi.

Kāzas Mežāža zīmē

Kāzu datums: 22. decembris – 19. janvāris

Mežāzis ir tradīciju zīme, tāpēc ziemā rīkotās kāzas parasti notiek ap Ziemassvētkiem vai Jauno gadu. Abi partneri augstā godā tur dzimtas un tautas mantojumu – gan materiālo, gan garīgo. Jums patiesu prieku sagādās lieli ģimenes svētki un bērnības tradīciju saglabāšana. Vairāk vērības jāpievērš dzīvošanai tagadnē tā vietā, lai pastāvīgi kaltu nākotnes plānus.

Kāzas Ūdensvīra zīmē

Kāzu datums: 20. janvāris – 18. februāris

Ūdensvīra zīmē precējušies pāri bieži ir ekstravaganti, savdabīgi un ļoti moderni. Jūs viens otram esat labākie draugi, bet jūs arī esat saviesīgai dzīvei atvērts pāris, kurš labprāt rīko ballītes plašai sabiedrībai. Jums tāpat patīk iet ciemos un izklaidēties lielās kompānijās. Lai šāda laulība būtu stipra, jāparūpējas, lai pietiekami daudz laika pāris pavadītu arī divatā.

Kāzas Zivju zīmē

Kāzu datums: 19. februāris – 20. marts

Zivis ir fantāzijas, iztēles, romantikas un radošuma zīme. Šajā zīmē precējies pāris, visticamāk, ir ļoti sapņaina savienība. Viņi var regulāri atkārtot laulību zvērestus un svinēt kāzu jubilejas. Jābrīdina no pārlieku lielas atrautības no realitātes. Nevajadzētu ļaut emocijām sist tik augstu vilni, ka tās aizēno jūs kā pāri un rada robu maciņā.

untitled

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.