9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

3 Zodiaka zīmes, kuras 2016. gadā būs visveiksmīgākās

 

blog

Tuvojošais Ugunīgi Sarkanā Pērtiķa gads solās būt bagāts ar pārsteigumiem un brīnumainām pārvērtībām.  

 Mērkaķis – tā ir jautrība un paviršība, bet tāpat arī laipnība un atbalsts, kā arī spēja atrast izeju no visneizejamākās situācijas. 2016. gadā veiksme sagaida tos cilvēkus, kuri precīzi atbildīs šiem kritērijiem. Bet kuras Zodiaka zīmes Pērtiķaa gadā būs veiksmīgākas?

3. Auns

  1. gadā Auni ar neticamu aktivitāti turpinās to uzbrūkošo kustību, kas iesākās vēl pagājušā gadā. Viņu neticamā spītība, kas dažreiz ir uz neprāta robežas, šoreiz radīs pozitīvu efektu. Prāta skaidrība un spēja pamatot savu pozīciju palīdzēs Auniem iegūt atbalstītājus, un viņi nepaspēs ne atskatīties, kā atradīsies liela uzņēmuma augšgalā vai arī jaunā, daudz pievilcīgākā, amatā. Auni nepavisam nav vienpati, kad rodas iespēja manipulēt ar cilvēkiem un pakļaut tos savai gribai. Ugunīgā Pērtiķa gads Auniem kļūs par attīstības starta punktu un, ja līdz šim viņi spītīgi ir gājuši uz priekšu, tad no 2016. gada sāks palēkšus kāpt pa karjeras kāpnēm.

2. Zivis

Nevar teikt, ka Zivis šajā periodā kļūs par likteņu lēmējām un galvenām valdītājām, bet tas darbs ar sevi, kas tiks veikts, tā attīstība, kas sagaida Zivs zīmes pārstāvjus 2016. gadā viennozīmīgi ir nopelnījusi cieņu un uzmanību tām personām. Jau pašā gada sākumā Zivis izjutīs pamošanos, it kā pēc ilga miega, un asi izjutīs vajadzību rīkoties un attīstīties ne tikai fiziski un garīgi, bet arī intelektuāli, un tas nozīmē kāpšanu pa karjeras kāpnēm. Un šis periods nesīs ne vienu vien pārmaiņu Zivīm, no viena amata uz otru, iespējama pat darba maiņa. Pie visa vainīga būs tā nenogurstošā uguntiņa, kas iedegas Zivīs iekšā. Neapmierinātība ar savu esošo stāvokli darbojas kā detonators, un Zivīm radīsies vēlme kalnus gāzt. Pie tam pa pēdām šīm vēlmēm sāks parādīties arī iespējas pašrealizācijai. Īpašus panākumus Zivis var gūt intelektuālajā sfērā, jaunradē un augsto tehnoloģiju sfērā, kur viņas var atklāt savu potencialu, ko daudzi jau ir pamanījuši.

1. Ūdensvīrs

Ja nu kādam vajag ķerties klāt pie karjeras veidošanas un attīstības nākamajā gadā, tad tie ir Ūdensvīri. Tāpēc, ka tieši šīs zīmes pārstāvjiem Pērtiķa gadā viss nokārtosies tik veiksmīgi, kā vēl nekad. Radīsies sajūta, it kā viss viņiem sanāk pats no sevis. Ūdensvīriem izveidosies neparasta oža uz veiksmi, un katrā veiksmīgā projektā, katrā jaunā revolucionārā izstrādē figurēs tieši viņi. Ūdensvīri vienkārši piesaistīs pie sevis naudu un investīcijas, centīsies atvērt kaut ko savu, jo viņu galva ir pilna ar visjaunākām un oriģinālākajām idejām, kas prasa tūlītēju īstenošanu. Ūdensvīri tieksies pēc neatkarības, sāks izvairīties no citu cilvēku ietekmes un iedarbības no ārpuses, lai kļūtu stiprāki un gūtu vēl lielākus panākumus. Zvaigznes sola panākumus Ūdensvīriem tajā sfērā, kur nepieciešams precīzs aprēķins. Tādas personības burtiski pēc pāris mēnešiem var izveidot labi sakārtotu biznesu, atrast investorus un sponsorus, jo Mērkaķa gadā Ūdensvīri būs izteikti daiļrunīgi un pārliecinoši.

avots: cluber.com.ua

 

 

8 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.