9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Ģeniāla ideja – bērt zeķē sāli un uzkarsēt to uz pannas

 

Gandrīz katram no mums ir gadījies izjust, cik nepatīkamas ir sāpes ausīs. Jo īpaši smagi to paciest pašiem mazākajiem, kad nākas mosties nakts vidū un šķiet, ka nu jau nekad vairs nespēs glābt. Sāpes tikai vairāk un vairāk pastiprinās.

1

Protams, palīdzēt var antibiotikas, bet arī zināms, ka mūsdienās daudzi nevēlas lietot tik spēcīgas zāles, tādēļ, ka tām neskaitāmas blakusparādības. No omammas sendienu receptēm arī līdz mūsdienām saglabājies kāds salīdzinoši vienkāršs veids, kā atbrīvoties no sāpēm – ar sāls palīdzību. Par šo metodi ir dzirdējuši daudzi, bet šķiet pēdējā laikā tā ir piemirsusies.
Tev būs nepieciešams sāls un balta zeķe. Obligāti balta, jo, kā jau zināms, audumi mēdz krāsoties.

2

Svarīgi izmantot jūras sāli, tādēļ, ka sāls granulām ir jābūt palielām, lai tās vienkārši nesākt birt ārā no zeķes. 100-120 miligramu sāls vajadzētu būt pietiekami. To iepildām zeķē un zeķi cieši aizsienam. Ērtākais variants – ja iegūtais iesaiņojums ir aptuveni plaukstas lielumā.

3

Aptuveni 4-6 minūtes sildi sāli uz pannas. Vēlams bieži apgriežot zeķi, lai sasilst viss sāls. Uzsildīt zeķi ar sāli var arī mikroviļņu krāsnī, tomēr panna ir ieteicamāks variants. Mikroviļņu krāsnī sāls temperatūru tā īsti nevar kontrolēt, savukārt uz pannas – pats esi noteicējs.

45

Zeķei ar sāli iekšpus jābūt uzsildītai līdz paciešamai temperatūrai, pacients nedrīkst apdedzināt ausi. Tagad pēdējais solis – novieto zeķi tā, lai ar to daļēji tiktu nosegts žokļa kauls. Zeķe jāatstāj uz kādu laiku, līdz sāpes pāriet.

67

Šis ir vienkāršs, turklāt pilnīgi dabīgs veids, kā atbrīvoties no tik nepatīkamajām sāpēm. Protams, ja vien tas ir iespējams, tieši ar dabīgām metodēm ārstēties ir vislabāk.

8

avots: g8ozd.ru
 

2 KOMENTĀRI

  1. Hahah, 10-12 grami sāls nepietiek šitai lietai. 100 grami vismaz.

    Parēķiniet paši taču, cik daudz ir miligrams.

    ??

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.