12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Vidusjūras diēta var palielināt vīrieša spēku

 

mediterranean-diet

Vidusjūras diēta var aizstāt Viagru – par to pārliecināts grieķu kardiologs Afanasioss Andželis.

Tātad – ja vīrietis vēlas saglabāt savu dzimumaktivitāti, viņam jāēd zivs, salāti, dārzeņi, augļi, rieksti, olīveļļa un jāizdzer 2-3 nelielas glāzes vīna dienā, vēsta The Daily Mail. Savukārt sarkanās gaļas ēšanu būtu jāsamazina līdz vienai reizei nedēļā. To var aizstāt ar putna gaļu.

Šāds uzturs ļauj attīrīt asinsvadus, jo sevišķi – sīkos, kas atrodas dzimumloceklī. Nav noslēpums, ka asinsvadu problēmas bieži ir impotences iemesls.

Vidusjūras diēta tiek uzskatīta par vienu no veselīgākajām. Tā ne reizi vien ir saistīta ar ilgmūžību, samazinātiem vēža un sirds un asinsvadu slimību riskiem.

Turklāt – jāatceras, ka pareizs uzturs var ne tikai novērst problēmu rašanos, bet arī nevēlamos procesus apturēt un pagriezt atpakaļ. Kardiologs iesaka: ja radušās problēmas ar erekciju, tas ir signāls, ka drīz gaidāmas arī daudz nopietnākas problēmas sirds slimību veidā, jo sīkie asinsvadi dzimumloceklī ir ļoti jutīgi pret izmaiņām organismā.

Ārsts nenoliedz fiziskās aktivitātes nozīmi. Pēc viņa domām, mainot dzīvesveidu, no Viagras kļūst iespējams atteikties. Preparārts palīdz atjaunot nepieciešamo reakciju no asinsvadu puses. Taču to ir iespējams panākt arī bez tabletēm – vismaz slimības sākotnējās attīstības stadijās.

FOCUS.LV
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.