2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Viņa dzemdību laikā darīja ko tādu ko parasti sievietes nedara

 

Tomitrisai Kolinsai no ASV bija 21 gads, kad viņa palika stāvoklī, viņa gaidīja meitiņu Taileri Elīzu. Meitene nesen bija izšķīrusies no sava puiša, tomēr tā dēļ nebija nokārusi galvu un priecājās par gaidāmo bērniņu. Pavisam drīz viņa būs māmiņa – kā gan to varētu neuzskatīt par laimi, kā par to, lai nepriecājas, pat tādā gadījumā, ja ir lemts būt vientuļajai mātei. Tomitrisa vienmēr vēlējās kļūt par paraugu savam bērnam.

1

Sāpīgas spazmas meitenei atkārtojās ik pēc trim minūtēm, bet topošo māmiņu tas nebiedēja. Tā nu bija sagadījies, ka dzemdības iekrita vienā laikā ar eksāmenu psiholoģijā. Pārkārtot šāda veida tiešsaistes testus ASV nav iespējams. Tātad – tagad vai nekad. Nenokārtosi – nesaņemsi kvalifikāciju. Tomitrisa visiem spēkiem centās nodalīties no sāpēm un koncentrēties psiholoģijas eksāmenam.
Šī fotogrāfija uzņemta dzemdību laikā, kad meitene gandrīz bija pabeigusi tiešsaistes testu. Burtiski ugunsgrēka ātrumā šis foto ceļo pa visu internetu. Šīs jaunās meitenes gribasspēku var tikai apskaust.

2

“Es esmu jauna māmiņa, bet tas nebūt nenozīmē, kad esmu slikta māmiņa,” teikusi pati Tomitrisa. Arī ar mazu bērnu uz rokām ir iespējams sasniegt visu, ko vēlies, tāds ir jaunās māmiņas vēstījums pasaulei. Tagad, ar diplomu un iegūto kvalifikāciju, jaunā māmiņa pilnībā veltī sevi izlolotajai meitiņai, kopīgi izbaudot ikkatru dzīves doto mirkli.

3

4

Neticami, ka 21 gada vecumā var būt tāds dzīves spars un gribasspēks. Atliek vien novēlēt abām dāmām veiksmi arī turpmāk un cerēt, ka Tomitrisa arī turpmāk spēs būt labs piemērs savai meitiņai.

 

11 KOMENTĀRI

  1. Nu lielaku sviestu neesu dzirdejusi.Pilnigi uzdzina dusmu.mammite varone? Dzemdibu laika jakarto eksamens? pasas lielakas mulkibas.Dzemdejot jakarto tadas lietas?vAI NU jauna mamman stulba,vai vinas liela koledza? ka var dzemdejnosai sievietei pateikt,tu dzemde ,bet tai pasa laika jakarto eksamens? Pa isto,jus mus visas uzskatat par idiotiem? To ,kurs so ir ielicis interneta,ir galigs idiots,jo pameginiet dzemdet bernu un vienlaicigi nokartot ekamenu!!!!!!!!!!!!!!!gribu redzet to varoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Esmu pa isto dusmiga,jo esu dzemdejusi divus briniskigus bernus,un man piekritis lielaka dala gan jaunas,gan lielako bernu maminas.dzemdejot berninu ir tadas sapes,un raizes lai viss bebim ir kartiba,ka nu ne viens eksamens nav svarigaks par bebi.Un pasakiet man ludzu to iestadi,kurai ir svarigakas eksamens,neka tas iestades studentes bernins?Mulkibas,mulkibas

    • Divus bērniņus dzemdējusi, bet ne izglītota. Vairāki pētījumi ir pierādījuši to, ka sieviete koncentrēšanas spēja dzemdību laikā ir īpaši paaugstināta, un jaunākie radītāji pierāda to, ka sievietes intelektuālos spējas ir augstākas, nekā ikdienas situācijā, ka arī koncentrējoties uz citām lietām, kaut šajā gadījumā augstskolas tests, palīdz veiksmīgāk pārvarēt kontrakcijas.
      Ps. Esmu trīs bērnu māte un beigusi doktarantūru un zinu ko runāju.

  2. Muļķības ! Visas sievietes nekliedz viss. Sāpes protams ir briesmīgas, bet kad es dzemdēju, tad kliedza tikai krievu tautības dāmas un arī ne visas.

  3. To, ka visas sievietes dzemdībās kliedz, es gan nepiekritisu, man ir trīs bērni un ne ar vienu dzemdību laikā man nebija spēka kliegt, par eksāmenu nezinu, katram cilvēkam ir savs sāpju slieksnis, viens no sāpēm var gulēt komā, otrs nē…, katram individuāli

    • Es nekliedzu dzemdibas,katram ir savadak..un ? Sviests taja kad kko dirs virsu,mamma malacis,ja ta speja…dzemdibas ir normala ,dabiska lieta nevis kas saismigs,es tai spazmu bridi vispar nedomaju..vnk speka nebija,vemu lielako dalu laika pa kontrakcijam,tpc nedomaju kad man ir tiesibas kadu nosodit un vinja tacu nespeleja spelites neta bet exi lika..tpc priecajos un atbalstu pozitivi..

  4. paveicies, ka viņai nebija komplikāciju dzemdību laikā vai iznēsājot bērnu. te raksta tās, kuras Dievs ir sargājis un devis iespēju bērnu iznēsāt un piedzemdēt bez sarežģījumiem. bet pajautājiet tām, kuras ir piedzīvojušas spontānos abortus, bojā gājušās grūtniecības vai zaudējušas bērnus 6.-8. grūtniecības mēnesī vai tūlīt pēc piedzimšanas. šīm mātēm neviens tests nešķistu tik svarīgs, lai riskētu ar bērna dzīvību vai veselību! un beidziet plātīties – tā jau runā, ka pārbaudījumus vājiem cilvēkiem Dzīve neuzliek – viņiem viss “viegli un skaisti”, jo tādas viduvējības ne Dievam, ne Velnam nav interesantas. jauku dienu!

  5. Man otris bernins dzima anglijaa , diemzel miris . Es izveletos izkrist eksamenos – ka tik man bernins butu dzivs .

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.