1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

8 pašas izplatītākās sieviešu kļūdas gultā, pēc vīriešu domām

 

pvp

Intīmās problēmas ar partneri rodas tad, kad sajūti manāmu atšķirību starp to, ko tu vēlies un to, ko saņem gala rezultātā. Bet daudzi pašpārliecināti autori ,nevis risina šo svarīgo jautājumu, bet izvēlas banālus apvainojumus: frigiditāte, impotence, pieredzes trūkums. Problēmas gultā var uzskatīt par partneru seksuālo nesaderību vai arī jūs tik tiešām pieļaujat kļūdas, vai arī jums ir izveidojies pieradums, kurš atgrūž vīrieti.
Nevajag uzreiz atcerēties par kaut kādiem figūras vai ārējā izskata trūkumiem, sievietes seksualitāte un temperaments slēpjas viņas domās un fantāzijās, balsī un ieradumos, tajā, kā viņa uzvedas sabiedrībā un tad, kad viņu neviens neredz.
Tagad parunāsim, pēc vīriešu domām, par visizplatītākajām sieviešu kļūdām gultā.

1. Jūsu guļamistaba līdzinās jūsu birojam.
Mums liekas, kā dators vai dokumentu kaudze guļamistabā var iespaidot jūsu partnera libido? Tāda atmosfēra guļamistabā stāsta vīrietim par to, ka parasti jūs darba un ikdienas problēmas ienesat gultā un tas nesagatavo partneri kaislību pilnai naktij. Atcerieties: jūsu guļamistaba ir paredzēta tikai un vienīgi gulēšanai un mīlestībai. Visu tehniku un darba makulatūru atstājiet ārpus tās robežām, izņēmums var būt grāmatas par seksu, intīmās rotaļlietas un viss, kam ierosina jūsu fantāziju.

2. Tabu orālajiem glāstiem.
Populārā seriāla “Sekss lielpilsētā” varone šajā sakarā teica: “Teiksim tā – ka tā nav mana mīļākā nodarbošanās, bet ar pareizo puisi tā var kļūt par patīkamu izklaidi”. Neizturaties pret orālajiem glāstiem kā pret seksuālo izvirtību, jo jūs taču mīlat savu vīrieti visu un kaut kādi nosacīti tabu šeit neiederas. Absolūta atteikšanās no orālā seksa var ne tikai atgrūst jūsu izredzēto, bet arī iedvest viņam kompleksus.

3. Pārmērīga tīrība.
Straujš lēciens pēc orgasma no gultas vannas virzienā, nav vispievilcīgākā aina vīrietim. Nesteidzieties sevi sakārtot: jums pēc intīmām attiecībām ir jāiet dušā, bet tikai mazliet vēlāk. Palieciet gultā ar savu partneri, nostipriniet labo seksu ar skūpstiem, apskāvieniem un labiem vārdiem.

4. Mājas dresss code.
Tas nenozīmē, ka mājās jums jāstaigā tikai sarkanā apakšveļā un vilinošās zeķītēs, nu bet līdz nepieklājīgam izmēram izstiepušās sporta bikses, saplēsti sporta krekli un gurķu šķēlītes uz sejas – jūsu vīrietim redzēt ir kategoriski aizliegts. Nav svarīgi, kur jūs atrodaties, galvenais, jūs nedrīkst atstāt vēlme patikt jūsu vīrietim, pat ja viņš nav blakus. Jūs zināt, kas tieši viņam patīk jūsu figūrā – obligāti izceliet to daļu, lai jūsu mīļotais var jūs apjūsmot.

5. Sarunas par bijušajiem.
Katra meitene zina par aizliegumu runāt par saviem bijušajiem draugiem, bet… nez kāpēc bieži to aizmirst. Nevienam cilvēkam nepatīk ja to salīdzina ar kādu citu, it īpaši, ja tas ir vīrietis. Ar bijušo jums nebija ne labāk, ne sliktāk – bija citādāk. Tagad jums blakus ir cilvēks, kuru jūs bez šaubām mīlat visstiprāk, tāpēc necentieties pārnest gultā to pieredzi un norādījumus “kā labāk”, kura jums ir bijusi ar iepriekšējiem partneriem.

6. Intīms – nav mehānisma palaišana.
Katru reizi, kad jūs ilgāku laiku pielabojat meikapu, ķemmējat matus, tīrāt zobus, veicat manikīru/pedikīru un tad visā savā daiļumā parādāties viņam priekšā, jūsu mīļais jau ir aizmirsis , ko no jums ir gribējis un jau sen ir pielipis pie televizora. Spontānums seksā, vēlmju piepildīšana šeit un tagad vīrietim ir viens no spēcīgākajiem uzbudinātājiem.

7. Labdarība.
Ja šodien jūs esat nogurusi un jums nav garastāvokļa, bet jūsu vīrietim ir pavisam cits garastāvoklis, nenodarbojaties ar labdarību, apmierinot viņa vēlmes ar nogurušu un aizskartu sejas izteiksmi. Sekss nav labdarība, teiksim, ka tas ir abpusēji izdevīgs process, kurā abi ņem aktīvu līdzdalību. Neiedziļinieties sīkumos, kāpēc jūs šodien neesat noskaņota intīmām attiecībām – dažos vārdos izstāstiet, ka jums bija smaga diena, bet rīt viņu gaida neaizmirstams pārsteigums. Lai arī tie ir mazi meli, toties jūsu vīrietis būs ieintriģēts.

8. Vīrietis vienmēr līderis?
Ne jau vienmēr vīrietim gultā jūs jāiekaro, arī jums nenāks par ļaunu kādreiz iniciatīvu ņemt savās rokās, gan tiešā… gan pārnestā nozīmē. Daudzi ģimenes psiholoģi apgalvo, ka vīriešiem patīk, ka sieviete uzstājas kā iniciators seksā, izrāda spēku un agresiju. Tāpēc, ik pa laikam no pūkaina kaķēna pārvērtieties mežonīgā panterā un sarīkojiet pamatīgu sapurināšanu savam mīļotajam.

avots: cluber.com.ua
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.