5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Sieviete-Dvīņi. Viņām sekss un mīlestība ir vienādi termini

 

5916cbefa3802d47

Dvīņiem draugu un radinieku viedoklis vienmēr ir fons. Viņas nekad nevienā neklausās. Dvīņi – tas ir, kad vienā cilvēkā uzreiz mitinās vairākas personības. Un visas tās ir savādākas. Un visas uzvedas savādāk, kad viņām ir labs garastāvoklis.

“Nopietnas” attiecības ar Dvīņiem veidot nav vienkārši: ir grūti saprast, ar ko tev ir darīšana pat tad, ja satiecies jau ilgi. Toties, kad parādīsi viņas fotogrāfiju draugiem, tad viņiem kļūs mežonīgi interesanti: liekas, ka nekā labāka tev nekad nav bijis!

Dvīņi ir arī zīme-eksperiments! Viņi vienmēr ir gatavi izmēģināt visu jauno un paplašināt savus horizontus. Vienīgais, kas var nogalināt attiecības ar šīs zīmes cilvēkiem, ir vienveidība!

Kā hameleoni viņas var izmēģināt jaunas krāsas un formas, bet vienmēr palikt burvīgi un intriģējoši cilvēki. Viņi patīk visiem un tajā pašā laikā sevi nemaina! To ir grūti izskaidrot, bet to saprot katrs, kura sieva vai draudzene ir Dvīnis.

Viņas visu dara vienlīdz kaislīgi: izmēģina kaut ko jaunu, kritizē, slavē, sniedz vissmieklīgākos un jocīgākos novērtējumus. Viņas spēj vienlīdz ātri iemīlēties un ātri vilties. Viņas ļoti bieži un ilgi šaubās, “vai tas ir tas īstais vīrietis”. Vislabākais veids, kā šādu sievieti iekarot – patstāvīgi viņai nodemonstrēt, ka jūs patiešām esat “tas īstais”. Nevaram pateikt, kā! Izdomājiet kaut ko!

Un galvenais noteikums: neesiet paredzami! Un nekādā gadījumā pasīvi!

Dvīņu temperaments ļauj tām vieglāk mainīties, nekā citām sievietēm. Viņas ne tik cieši pieķeras sava partnera emocijām. Nekad nepadodas! Zina visas filmas un multfilmas. Viņu prāts vienmēr ir darbībā! Un jūs nekad nesasniegsiet viņu loģiku!

Visa Dvīņu būtība ir viņu divdabībā! Viņas var būt maigas un romantiskas, bet arī mācēt mājas uzturēt kārtībā. Viņas lieliski prot nopelnīt, bet tajā pat laikā nauda viņas ir pilnīgi vienaldzīgas. Dažreiz liekas, ka viņu sirdi vajag nomierināt, bet tā ir tāda kā auksta un it kā ne šeit.

Dviņi ciena mīlestībau un romantiku, bet tajā pat laikā sāk šausmināties katru reizi, kad viņām liekas, kad viņu partneris apdraud viņu brīvību. Dažreiz viņas vienkārši ir neizprotamas, bet dažreiz viņas visu vienkārši un tieši izskaidro, nerunājot riņķī apkārt!

Ja kopā ar viņu jūs esat pārdzīvojuši kaut ko šausmīgu, vienkārši aizmirstiet to un mēģiniet vēlreiz! Dvīņi ir sievietes, kuras māk mācīties no savām kļūdām un sākt visu no sākuma!

Parasti šīs sievietes ir dzīvīgi, patīkami un jautri kompanjoni. Tomēr mēdz būt  arī ta, ka viņu cinisms un vārdu asums kļūst neciešams!

No otras puses, sieviete-Dvīņi pavadīs savu vīrieti visā, lai ar ko viņš arī nenodarbotos. Jūsu dēļ viņa ir gatava sākt kāpt kalnos vai doties piedzīvojumos uz Āfriku! Viņai nav nekāda “vīriešu” un “sieviešu” lietu iedalījuma, ja blakus viņai ir viņas mīlestība.

Dvīņi ir radoši, ziņkārīgi cilvēki, kuriem piemīt bagātīga iztēle. Viņām patīk gūt jaunus atklājumus, dzirdēt par sevi labus vārdus un atzīšanos mīlestībā. Viņas uzskata, ka īstam mīlniekam ir jāiepriecina sievietes ausis ar maigiem vārdiem un jāciena ar viņui kopā pavadītie tuvības mirkļi.

Dvīņiem sekss un mīlestība ir vienādi termini. Tāpēc pret abiem procesiem viņas izturas radoši. Attiecības ar viņām vienmēr ir superīgas, tās nekad nav vajadzības “atdzīvināt”. Dvīņu ziņkārība un iztēle padara savu darbiņu! Starp citu, labākās zāles pret šajā zīmē dzimušas sievietes sliktu noskaņojumu ir parādīt viņām savu mīlestību! Vai arī kaut uz neilgu laiku atbrīvot viņas no mājas rūpēm!

avots: pic-words.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.