Ja tu meklē oriģinālu alternatīvu ierastajām kotletēm, tad šo gaļas bumbiņu recepte tev būs īstais atradums. Maltās gaļas bumbiņas sanāk ļoti garšīgas, pateicoties vidū esošajam pārsteigumam.
Pamēģini pagatavot šo neticami sulīgo un aromātisko ēdienu. Tas ir pavisam vienkārši!
Gaļas bumbiņas
Sastāvdaļas
- 1 glāze rīvmaizes
- 1 ēdamkarote sagriezta pētersīļa
- Šķipsniņa melnu malto piparu
- 1 tējkarote sāls
- 1 ēdamkarote itāļu garšvielas
- 2 izspiestas ķiploka daiviņas
- 2 ēdamkarote sīki sagriezta sīpola
- 1 ola
- 450 g liellopu maltā gaļa
- 150 g cietais siers
Pagatavošana
Samaisi rīvmaizi, pētersīli, maltus melnos piparus, sāli, itāļu garšvielas, ķiplou un sīpolu.
Pievieno olu un liellopu malto gaļu. Masu izmīci ar rokām.
No iegūtās masas veido plāceņus, vidū ieliec siera gabaliņu un tad savirpini bumbiņas kā tefteļus.
Gaļas bumbiņas ar mīksto sieru ir gatavas. Aromātisko ēdienu pasniedz ar iemīļoto mērci, bet šķīvi izdekorē ar zaļumu zariņu.
avots: takprosto.cc