1.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Mamma un tētis jau atvadījās no mirstošās meitas…. Bet tad notika brīnums!

 

Vīram Lī un sievai Frančeskai no britu Esseksas nācās pārdzīvot īstu murgu. Pirmais ko viņi pamanīja, ka viņu meitiņai Bellai sāk intensīvi izkrist mati. Viņi tam nepievērsa īpašu uzmanību. Bet tas bija pirmais brīdinājums, ka ar viņu meitiņu kaut kas nav kārtībā. 

Ģimene devās atpūsties uz Lielo Kanāriju salu. Un tikai atgriežoties no ārzemēm vecāki griezās slimnīcā pēc palīdzības. Irādijās, ka Bella sirgst ar iedzimtu traucētu biotinidāzes apmaiņu. Organisms netiek apgādāts ar biotīnu – vielu, kas ir galvenā ogļhidrātu apmaiņā. 

Biotīna trūkums pirmām kārtām ietekmēja smadzeņu darbību. Meitenītei zuda koordinācija un radās grūtības ar elpošanu. 

Ārstu centieni labot situāciju nevainagojās ar panākumiem. Bellai palika arvien sliktāk un sliktāk. Beigu beigās meitenīti nācās pieslēgt pie dzīvību uzturošām iekārtām. 

Bet nekādu uzlabojumu nebija. Ārsti neredzēja nekādu jēgu turpināt cīnīties par viņas dzīvību, viņu spriedums bija skarbs: ”nereanimēt!”. Bellu vajadzēja atslēgt no mākslīgajām ”plaušām”.
Frančeska un Lī apciemoja meitiņu, atvadījās un uzņēma viņas pēdējo bildi… viņa bija jāatslēdz no aparātiem.. 

 

Bet par lielu pārsteigumu ārstiem, Bella sāka elpot pati un pavisam drīz viņas skābekļa līmenis bija normas robežās. 

Meitenītes atlabšana lēnītēm virzījās uz labo pusi. Pēc pieciem mēnešiem Bella atgriezās normālā dzīvē. Lai arī ārstēšanās nav pabeigta, viņas dzīvībai vairs nekas nedraud.

Savādāk kā par brīnumu šo situāciju nosaukt nevar.

avots: The Telegraf
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.