11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Kā suns ar kaķi! Visnesaderīgākās Zodiaka zīmes

 

b54b8f3f2717ffa7b6231fe42c7be1d4_cropped_630x350

Ūdensvīrs (21. janvāris— 18. februāris)— Zivis (19. februāris— 20. marts)

Kuras Zodiaka zīmes ir nesaderīgas? Ūdensvīrs, kas mūžam tiecas pret jauniem horizontiem, slavens ar savu spēju pielāgoties viņa darbības apkārtnei. Šīs zīmes pārstāvji ir cilvēki, kuri tiecas gūt panākumus, kuriem ir skaidra un stingra dzīves pozīcija. Viņi ir optimistiski, pašpārliecināti un dzīvespriecīgi. Neskatoties uz savu pievilcību, Ūdensvīri ir visai neviennozīmīgi partneri mīlas attiecībās. Viņu nepastāvīgā, zinātkārā daba bieži vien pakļauj viņiem tuvos cilvēkus nopietniem pārbaudījumiem.
Ūdensvīriem nekad neveidosies attiecības ar Zivīm, kuras prasa patstāvīgu uzmanību pret sevi. Racionālais Ūdensvīrs nav spējīgs izrādīt jūtas, un tas vienmēr apvainos Zivis.

Auns (21. marts— 20. aprīlis)— Vērsis (21. aprīlis— 21. maijs)

Auna zīmē dzimušie ir pārlieku spītīgi un patstāvīgi. Šīs zīmes pārstāvjus cilvēkos piesaista augstas garīgās un morālās īpašības, kā arī neskaidrība un pilnīgs pretstats viņu raksturam.

Auni slikti sader ar nesteidzīgajiem Vēršiem, kuri diez vai pirmie izrādīs entuziasmu. Auni vēsi attiecas pret jutīgiem priekiem, kas diez vai imponēs Vēršus, kas tiecas paļauties uz savām emocijām. Saikne var būt ilgstoša, bet laulībā Aunam būs grūti tikt galā ar tieksmi uz dažādību, kā rezultātā var rasties vēlme to meklēt kaut kur citur.

Dvīņi (22. maijs— 21. jūnijs)— Mežāzis (22. decembris— 20. janvāris)

Dvīņi – viena no Zodiaka robežzīmēm, kas izskaidro to nepastāvīgumu. Šīs zīmes pārstāvji ir diezgan dedzīgi un kaislīgi mīlestībā. Tomēr, atrodoties pastāvīgos meklējumos, viņi parasti neplāno ilglaicīgus romānus. Pamatā šīs zīmes divējādā daba nosaka tās pievilcību un burvību citām zīmēm.

Impulsīvie, mīlošie Dvīņi ir pilnīgi nesaderīgi ar lēnīgo un piesardzīgo Mežāzi. Konservatīvais Mežāzis diez vai samierināsies ar brīvību mīlošajiem Dvīņiem, kuru uzvedība viņiem visticamāk liksies izaicinoša. Atšķirībā no savos nodomos nepastāvīgajiem Dvīņiem, Mežāzis tiecas uztraukties par daudzām lietām.

Vēzis (22. jūnijs— 22. jūlijs)— Svari (24. septembris— 23. oktobris)

Tieši no ūdens stihijas zodiaka zīme Vēzis dabūja savu jutīgumu, principu neaizskaramību un miera sajūtu ar nosacījumu, ka ir pilnībā aizsargāti. Šajā zīmē dzimušie atšķiras ar augstām intelektuālām spējām un spēju saglabāt jauneklīgus uzskatus līdz pat sirmam vecumam.

Par Vēžu sliktāko partneri var kļūt Svari. Vēzis nekad neatbalstīs Svaru ekscentriskās idejas. Pēdējo vēlme pastāvīgi atrasties sabiedrībā uzticamajā partnerī izsauks apvainojumu. Vēzim vienmēr liksies, ka Svari pret viņiem ir vienaldzīgi. Šī pāra attiecības var tikt veidotas uz milzīgu daudzumu kompromisu, uz kuriem abas zīmes diez vai izies.

Lauva (23. jūlijs— 23. augusts)— Jaunava (24. augusts— 23. septembris)

Pateicoties spēka, graciozitātes un augsta intelekta apvienojumam Lauvas bieži vien dēvē par karalisko zīmi. Lauvām patīk ieņemt redzamu stāvokli sabiedrībā un iegūt varu pār cilvēkiem. Šajā zīmē dzimušos raksturo vētrains raksturs, kā arī vēlme sasniegt visu un uzreiz, viņiem nepatīk cītīgs amats un smags darbs. 

Lauva un Jaunava ir slikti saderīgs pāris. Atbrīvotais Lauva ļoti retos gadījumos sniegs Jaunavai tik nepieciešamo atbalstu. Jaunava tiecas pēc nopietnām un stabilām attiecībām, par kurām Lauva vienkārši neaizdomāsies. Jaunava tiecas kritizēt apkārtējos, ko Lauva nekad nepacietīs. Pirmā ir praktiska, otrā ir dāsna un izšķērdīga. Abu zodiaka zīmju pārstāvji diez vai spēs būt kopā ilgstošu laika periodu.

Skorpions (24. oktobris— 22. novembris)— Strēlnieks (23. novembris— 21. decembris)

Skorpioni ir ļoti dziļas un sarežģītas personības, apkārtējiem nepieejami un neaizsniedzami. Šīs zīmes pārstāvji ir cilvēki ar neparasti spēcīgu gribu, kas cīnās par sasniegumiem dzīvē ar milzīgu enerģiju un agresiju. Cīnās līdz galam, nepievēršot uzmanību sekām – viena no šīs zīmes raksturīgajām īpašībām. Skorpions ir visseksīgākā no visām Zodiaka zīmēm, pateicoties kam šīs zīmes pārstāvji pastāvīgi atrodas mīlas meklējumos.

Īpašnieciskajam Skoropionam slikts pāris būs brīvību mīlošais Strēlnieks. Pēdējā vējainīgms kļūs par kaitinošu faktoru Skorpionam, kas tiecas atrast partneri, kuram var pilnībā uzticēties. Skorpions ir centīgs un mērķtiecīgs. Strēlnieks pēc dabas ir ceļotājs, kas dzīvo šodienā. Tā kā šīs ir visnesaderīgākās Zodiaka zīmes attiecībās. 

avots: cosmo.ru
 

17 KOMENTĀRI

  1. Mamma ir auns un tētis ir vērsis. Kopā jau 30 gadus. Tas kas tur par katru ir rakstīts tad drīzāk ir otrādi, bet tādu mīlestību kā viņiem vien var vēlēties. Muļķīgs raksts.

    • Ar Svariem un Vēžiem ir tā: kamēr viņi smejas par vieniem jokiem un aprunā abu nemīlētos cilvēkus-viss ir forši. Tomēr, kad saruna ieiet gultnē par pasaules uzskatiem, ģimeni, naudas nozīmi-viss aiziet šķērsām. Uzskati nemaz nelīmējas kopā un neviens nav gatavs atkāpties no sava viedokļa, tad sākas vērienīgs strīds.

  2. Pilnīga taisnība, auns ar vērsi nevar būt kopā tieši rakstā norādīto raksturu dažādību dēļ.. Varbūt ir izņēmumi, nezinu.. Esmu auns un mums ir nebeidzamie strīdi..

  3. pilnīgs bulšits….kā izlsāsīja ka skorpioni nav saderīgi ar strelnieku domāju ka sirds pa dirsu izlēks āra… muļķības tīrākas… maitas nemaldinat cilvēkus :@@

  4. Es vsp šim variantam neticu. Kur tik palasi Dvīņi un Mežāži nesader. Un es pie sevis domāju, muļķības. Mīlēju, mīlu un mīlēšu savu mežāzi. ?

  5. Tiesi ta ir man ar viru vins ir vezis un es svari bet nu jau kopa 8 gadu .bet viss ir tiesi ta ka rakstits par musu saderibu

  6. Muļķības.Jau 8 gadus ūdensvīrs mīl savu zivtiņu. Protams, pa retam ir kāds ikdienišķs kašķis bet ne tamdēļ, ka ūdensvīrs neizrāda mīlestību vai vajadzētu n-tos mīļākos. Vispār uz šādiem horoskopiem nav jāiespringst – ja ir mīlestība tad viņa ir,neskatoties kāda kam horoskopa zīme.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.