1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Šausminoši! Sieviete 4 diennaktis spiesta palikt nomodā dēļ acis ēdošajām vabolēm

 

greaney-eye

Jessica Greaney bija spiesta palikt nomodā 4 dienas, lai pilinātu pilienus acīs katras 30 minūtes.

18 gadus jaunajai studentei sākumā bija diagnosticēta acs čūla, taču pēc tam atklājās, ka viņas acī kaut kas ir, ko vēlāk arī apstiprināja ārsti. Tas bija parazīts, kas ēda viņas acs ābolu.
Lai Jessica nekļūtu akla, viņai bija jāpilina speciāli pilieni acī katras 30 minūtes un, lai saglabātu šo rutīnu, viņa nedrīkstēja gulēt nemaz. Tas bija smags un nogurdinošs pārbaudījums.
Viņa apgalvo, “Četras dienas negulēt ir īsta cilvēka spīdzināšana”. ” Tas patiešām ir sirdi plosoši un smagi, kā arī bija brīdis, kad jautāju ārstam, vai man jebkad paliks labāk, taču viņi nezināja ko teikt”!
Infekcija, kuru bija ieguvusi Jessica, parasti nonāk acīs ar ūdens starpniecību, taču šoreiz tā bija iekļuvusi viņas acī ar kontaktlēcu starpniecību, kuras viņa glabāja vannas istabā pie izlietnes.
 Lai izvairītos no šīs infekcijas ārsti silti iesaka, nelikt kontaktlēcas, kamēr peldaties, dušā un noteikti nomazgāt rokas pirms aiztiekat kontaktlēcas.
Par laimi Jessicas stāvoklis ir krasi uzlabojies.
 “Es nemainītu ne sekundi no sava 4 dienu murgainās ārstēšanas, jo tas man palīdzēja. Protams, tas ir ļoti grūti, bet tas bija to vērts, jo es labāk neguļu 4 dienas, nekā vairs neredzu visu savu atlikušo mūžu” stāsta Jessica.

avots: unexplained-mysteries.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.