9 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Viņas vecāki uzzināja, ka viņu meita skolā uzvedas nepieņemami un nežēlīgi izsmej citus bērnus. Vecāku piespriestais sods ir pelnījis aplausus

 

Zināms, ka bērni nereti ir visai nežēlīgi. Jo īpaši tas attiecas uz pusaudžiem, kuri mūsdienās ir pārmērīgi apsēsti ar ārējo izskatu un visu, kas ar to saistīts. Diemžēl visbiežāk vecāki nereaģē tik nopietni, cik būtu vajadzīgs. Izņēmums ir šī mamma no Jūtas štata. Viņai tapa zināms, ka viņas līgavaiņa meita nežēlīgi ņirgājusies par kādas savas klasesbiedrenes apģērbu, tad sieviete izlēma sniegt jaunajai dāmai mācību.

1

Iespējams Jūs būsiet pārsteigti, ka sods bija pastaiga pa veikaliem. Kaili Linstroma un viņas pamāte lietoto apģērbu veikalā atrada visai atbaidošas preces un iegādājās tās. Pēc tam jaunā dāma tika nolikta fakta priekšā, ka tieši šajās drēbēs viņai rīt būs jādodas uz skolu, kā arī turpmāk jānēsā tās visu nedēļu.

2

Nav sarežģīti iedomāties kādu izsmiekla porciju meitenei nācās paciest visas nedēļas garumā. Neskaitāmie pazemojumi, ko viņa ar dāsnumu iepriekš dalīja citiem cilvēkiem, nu sāka birt uz viņas pašas galvas. Pamāte cerēja, ka tad, kad Kailija sajutīs to, ko juta viņas pazemotā meitene, arī viņa pati sapratīs, cik smagi un sāpīgi šādi izteiktie vārdi liek justies.

3

Šo mācību pati meitene atceras kā šausminošu, bet kad viņai tiek jautāts vai pamātes rīcība ir bijusi pareiza, meitene pilnā nopietnībā atbild – jā, es priecājos, ka viņa tā izdarīja.

4

Pārdzīvotais izsmiekls un pazemojumi, lika Kailijai atvainoties meitenei, kuru sākotnēji pati bija izsmējusi, tagad abas meitenes ir labas draudzenes.
Atsevišķi psihologi nepiekrīt meitenes pamātes rīcībai un nosoda šādu, viņas izvēlēto, rīcību, tomēr, spriežot pēc rezultāta, ko šāda rīcība devusi, tieši tas Kailijai bija nepieciešams, lai izprastu patiesās vērtības.

avots: marketium.ru
 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.