6.4 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Kā atbrīvoties no rētām ar dabīgiem līdzekļiem. Daudziem tas varētu būt glābiņš

 

Keloīdi ir rētas, kas veidojas uz ādas pēc traumām, operācijām, apdegumiem un injekcijām. Tās paliek uz visu mūžu un rada emocionālu un reizēm par fizisku diskomfortu. 

Salīdzinot keloīdus ar parastajām rētām, tie veidojas uz āru, tiem ir sarkana, vai zilgana nokrāsa. Šādas rētas var augt vairākus gadus, niezēt, vai pat sāpēt. Piedāvājam jums tautas medicīnas receptes, kas jums palīdzēs atbrīvoties no keloīdiem agrīnā to veidošanās stadijā. 
келоид

Kā atbrīvoties no rētām

Citronu sula
Ar C vitamīnu bagāto citrona sulu ir jāsmērē uz rētas. Tā apturēs uzauguma veidošanās procesu, mīkstinās un pabalinās ādu. Citrona sulu lietojiet katru dienu, kamēr iegūsiet vēlamo rezultātu. 

лимон фото

Alveja
Šis ir lielisks līdzeklis ādas reģenerācijai. Alvejas sulā ir liels C un E vitamīnu daudzums, kuri ir lieliski antioksidanti, atjaunina un dziedina ādu. 

алое вера

Aspirīns
Satrini 2 aspirīna tabletes pulverī, pievieno pilienu ūdens, lai veidotos bieza pasta. Klājiet uz rētas. Kad pasta ir izkaltusi nomazgājiet to ar ūdeni. Procedūru atkārtojiet katru dienu. 

Medus
Medus ir piesātināts ar dažādiem vitamīniem, minerālvielām un antioksidantiem. Tas mitrina rētu, novērš ādas raupjumu un pigmentācijas veidošanos. Medus veicina jaunu ādas šūnu veidošanos. 

Ābolu etiķis
Arī samazina un balina rētas. Reizi dienā iesmērējiet bojāto ādu. 

яблочный уксус

Ķiploku eļļa
Var klāt uz parastajām rētām, lai izvairītos no keloīdu veidošanās. Ja jums nav ķiploku eļļas, tad variet sablendēt ķiplokus putriņā un likt to.

Pastāsti saviem draugiem par šiem veidiem kā atbrīvoties no rētu saaugumiem. 
avots: takprosto.cc
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.