6.1 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

5 efektīvas diētas pamatnoteikumi

 

5-osnovnyh-pravil-jeffektivnoj-diety

Eksistē ļoti daudzas metodes, kuras ļauj atbrīvoties no liekajiem kilogramus. Ļoti daudzas no tām ir efektīvas, bet diemžēl uz organismu tās atstāj negatīvu iespaidu. 

Lai sasniegtu vēlamo mērķi un atbrīvotos no liekajiem kilogramiem, mēs iesakām pieturēties pie 5, sekojošajiem pamatnoteikumiem:

 

1. Vienmēr brokastojiet 

Dietoloģe Sintija Sass iesaka neizlaist nevienu no ēdienreizēm. Sātīgas un barojošas brokastis veicina vielmaiņu. Ja jūs brokastīs lietosiet olbaltumvielas saturošus produktus (olas, zivis, gaļu, biezpienu, un šķiedrvielas (kāpostus, graudaugus), tad no rīta jūs saņemsiet enerģiju visai dienai. 

5-osnovnyh-pravil-jeffektivnoj-diety-1

2.Fiksējiet svara zudumu

Katru dienu pierakstiet savu svaru, tas jūs lieliski motivēs nodarboties ar sportu un pievērsties diētai. Jums ir jāsaprot, ka ir jāpieliek pūles, lai saņemtu rezultātus. Protams uz visiem 100% nav iespējams ievērot diētu un tas pat nav vajadzīgs. Pilnīgi pietiks ar 80%. 

5-osnovnyh-pravil-jeffektivnoj-diety-2

3. Dariet visu iespējamo, lai neatgrieztos pie iepriekšējām formām 

Izslēdzot kādus produktus no jūsu ēdienkartes, jums ir jāsaprot, ka šo produktu atgriešanās jūsu racionā, līdzi atvedīs pazaudētos kilogramus. Diēta, nav īslaicīga lēmuma pieņemšana, bet gan dzīvesveids. 

4. Novērojiet kilogramus

Tievēt vienmēr vajag pakāpeniski, tāpēc negaidiet straujus rezultātus. Nedēļā jūs variet zaudēt 05 kg liekā svara, ja katru dienu jūs sadedzināsiet par 500 kalorijām vairāk, nekā parasti. Piemēram – 250 jūs zaudēsiet skrienot, bet 250 – izmainot savu ēdienkarti. Vēlams katru dienu aprēķināt kaloriju zudumu kā ēdienkartē, tā arī pie fiziskām aktivitātēm. 

5-osnovnyh-pravil-jeffektivnoj-diety-3

5. Atcerieties, ne visa veselīgā pārtika ir vērtīga

Tādi produkti kā rieksti, avokado, apelsīnu sula ir barojoši un bagāti ar kalorijām. Ņemiet to vērā, sastādot savu ēdienkarti.

Tas, vai jums būs, vai nebūs slaids augums ir atkarīgs tikai no jums. 

 

avots: soulpost.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.