1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

7 lietas, kas jebkuru sievieti padara skaistu

 

Dollarphotoclub_60138141

Popkultūra mums stāsta, kas īsti ir “īsts” skaitums: pufīgas lūpas, modeles figūra, bet trūkumus viegli noslēpt ar grima palīdzību – pāris triepienu ar otu un tu esi skaistule. Bet sievieti pievilcīgu padar nevis skropstu tuša, konsīleris vai lūpukrāsa. Kosmētika var tikai pasvītrot dotumus, bet patiess skaistums – tas ir daudz sarežģītāk un tajā pašā laikā arī vienkāršāk.

Dievietes redakcija pilnā sastāvā māj ar galvu – tas viss padara sievietes skaistas. Stapr citu, vīriešiem tas arī liekas taisnīgi.

  1. Aizrautība

Sieviete bez aizraušanās un kaisles ir garlaicīga sieviete. Dzīve dažreiz brauc pa mums kā seštonnīgs kravas auto. Ir grūti atrast laiku sev, saviem iemīļotajiem hobijiem – paliek tikai darbs-mājas-darbs. Bet, ja mēs esam ar kaut ko aizrāvušies, tas glābj: atnāc mājās, pavakariņo un sēsties taisīt blociņus/krāsot/gleznot vai rakstīt grāmatas. Un dvēsele dzied.

Dzīve neaprobežojas tikai ar darbu. Aizrautīgs cilvēks pamanāms jau pa gabalu – viņam kaut kā īpaši spīd acis. Aizrautīgai sievietei gribas sekot, ar viņu gribas sarunāties.

  1. Sirds siltums

Aukstas, egoistiskas sievietes mīl tikai sevi. Mīlestība pret sevi, viennozīmīgi, ir lieliska īpašība, bet visam labajam jābūt ar mēru. Egoisti nepatīk daudziem. Ja sieviete nespēj līdzpārdzīvot citiem, tad, kurš līdzpārdzīvos par viņu?

Sirds siltums pievelk cilvēkus. Sieviete, kura zina, kā dāvāt mīlestību un saņemt to dāvanā, vienmēr būs pievilcīgāka par uzpūtīgu skaistuli.

  1. Intelekts

Mūsu kultūrā dzīvo mīts, ka skaistas sievietes, kuras sevi kopj, ir muļķītes. Stereotips darbojas divos virzienos: ir aizdomas, ka gudras sievietes nav skaistas, viņām eksistē tikai darbs un izglītība, bet sevi kopt neatliek laika.

Dīvains stereotips. Sieviete, kura necenšas mācīties un attīstīt intelektu, ir kā rakstnieks, kurš nekad nelasa grāmatas. Tas ir, kā kliegt tukšumā: “Man nevajag saprast pasauli, lai tā mani saprot!”.

Pati tiekšanās uz zināšanām jau padara mūs pievilcīgas. Ir seksīgi būt gudrai.

  1. Pozitīvs noskaņojums

Nevienam nepatīk būt grūtsirdīgam, tāpēc mūžīgi drūmie cilvēki nav pievilcīgi. Protams, tas nenozīmē, ka sievietei visu laiku ir jābūt labā noskaņojumā: dzīvē mēdz būt arī smagi periodi, kad skumjas mūsu sejās ir dabiska parādība. Bet grūtības beidzas, un atkal atrast sevi spēku dzīvot, brīnīties, pētīt un priecāties – tas ir skaisti.

Tāds dvēseles noskaņojums uzreiz ir sajūtams. Citiem cilvēkiem arī gribas prieku, un viņi tiecas pie jautras, ziņkārīgas sievietes.

  1. Neatlaidība

Sievietes, kuras atsakās nolaist rokas, neskatoties ne uz ko, ir skaistas. Neatlaidība attiecībā uz jebko (karjeru, jaunradi, attiecībām, sportu) iedvesmo. Pasaule mīl cīnītājus.

Lūdzu, saprotiet pareizi: runa nav par to, ka visiem tūlīt pat jāuzsāk nežēlīga cīņa ar apstākļiem. Bet izvēlēties mērķi un tiekties uz to, cīnīties, lai to sasniegtu – tā ir mežonīgi pievilcīga īpašība.

  1. Pārliecinātība par sevi

Par sevi pārliecināta sieviete zina savus dotumus, kaut arī neizstāda tos apskatei un neuzprasās uz uzslavu. Viņa klusējot lepojas par to, kā izskatās, ko domā, kā runā, ar ko aizraujas. Viņa sevi pieņem un ir pilnībā apmierināta ar sevi. Tas ir skaisti.

  1. Vēlme dzīvot

Laikam jau, ka vēlme dzīvot ir visu iepriekš uzskaitītop īpašību summa. Kad sieviete ir aizrāvusies, līdzcietīga, gudra, jautra, neatlaidīga un pati sevi uzskata par cienīgu un skaistu cilvēku, viņa ir lieliska. Viņa kļūst par to dzirkstelīti, kas iededz visu apkārtējo sirdis un dāvina vēlmi dzīvot arī viņiem.

avots: AdMe.ru
 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsInteresanti fakti par modi
Nākamais rakstsRisks