1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Tika nosaukts pats seksuālākais sievietes svars un augums. Beidzot ir uz ko tiekties!

 

fonstola.ru-134275

Ļoti bieži tiek spriedelēts par to, kad tad sieviete skaitās resna un, kad nē? Eļļu ugunī pielej Aberdeenas universitātes, Skotijā, zinātnieki.  Viņi apgalvo, ka ir noteikuši tiešo saistību starp sievietes augumu un seksualitāti…

Protams, gudrie prāti runā skaitļos. Redziet, vīrieši vienmēr sajūsmināsies par sievietēm, kuru ķermeņa masas indekss būs robežās no 22.8 līdz 24.8.

Vienkāršāk izsakoties, tās ir meitenes ar 165 cm augumu un 65 kg svaru. Proporcijas nebūt nav kā modelēm. Bet zinātnieki ir ļoti pārliecināti par savu viedokli. Jo tieši sievieti ar šādiem auguma parametriem, neskaitāmos eksperimentos ir izvēlējušies vīrieši. 

avots: gigamir.net

 

 

 

23 KOMENTĀRI

  1. Savu augumu (garumu) nav iespējams mainīt…kādu daba devusi,ar tādu jādzīvo… Tāpēc,ka esmu 1.58m gara/īsa un sveru 58kg,vai būšu tā neseksīgā? Normāli esat?! Sievietei galvenais būt mīlētai…tad arī viņa jūtas skaisti… Seksismam nav nozīmes…un,kāda jēga,kad pakaļ skrien veču bars,ja jau esi tā ideāli seksīgā sieviete…kā veci vilki pakaļ glupām aitām…

  2. Ja es ar savu auguma garumu 1,64 svērtu ap 65 kg būtu tāda resnule,ka pakustēt nevarētu.Pēdējās muļķības,jo viss ir atkarīgs arī no kaulu un muskuļu svara,kas katram cilvēkam atšķiras,manā gadījumā ideālais ir 54 kg

    • Nu nav tiesa. Pirms 6 mēnešiem laidu pasaulē meitiņu. Man ir 1,63 un sveru 76 un nevarētu teikt ka nevaru pakustēties. Un baigā resnule ar nejūtos. 😀 varu pat kalnus gāzt.

  3. sveetais gals….nu ka jau zinams-viriesiem nepatik plikus kaulus grabinat un tirs spekis ari nevisai…galvenais lai pupi ir un dupsis kur iegrabties:)

  4. Hahaha, man tieši šādi cipari bija pirms pusgada, un nu es teikšu, ka ļoti neseksīgi izskatījās, jo tie ir apmēram 10 lieki kilogrami tauku, kuri bija ērti iekārtojušies uz mana vēdera.

  5. Man ideals scars bij 62..kg. Augums 1,65. Aizbraucu stadat arzemes paliku 49 kg sausmas. Tagad atkal 54 kg mazak saku skriet un jutos labi.

  6. Pilnīgi slimi . Es esmu 1.57 un sveru 47kg . Uz šo ierakstu skatoties , es tagad kaut kāda neriktīga esmu ? Normāls sievietes svars ir -110 no viņas auguma .

  7. Tad jau apaļās un garās vispār var iet nezin kur. Man augums 175cm un svars 82kg. Zinunka pa daudz, bet nu galīgi absurds.

  8. Man pilnīgi vienalga esmu gara un sveru ta ka man jasver , tā kā es esmu sev ideāla ,tapat kā mēs visas , ne ko pielikt , ne ko atņemt.

  9. Stulbās vecenes! Masas indekss neziniet kas ir?
    Pilnīgs tupums. Var būt 1,65 un pat 70kg
    ja ir smuks trenēts dibens un krūtis, tad 54 toc nevar svērt 😀

  10. Jau izkalusàs seksîgi, varu tikai pieskriet šim pètījumam,ko dāmas te cepjas… Par vīriešu gaumi!!?:)))
    Man augums ir 169 un svars 65 ideāli viss, krūtis, dupsis un par vīriešu uzmanību savā dzīvē vienmēr ir bijusi piekrišana;)))es neesmu resna, kustos ātri, kāpju kalnā un man ir divi bērni… Man liekas vecie standarti sen vairs nav normāla vīrieša gaumē, pat ja kādai dāmai liekas kad domā citādi… Varu saderēt tieši Tavs vīrietis atskatīsies uz mani;)))

  11. Ka pie 1,65 ar svaru 65 kg var but tieva?
    Es pie 1,75 ar 65 biju gana apaliga pec berna,tagad 58kgbirbpilnigi ok,bet garuma starpiba 10cm

  12. nu,sāksim ar to,ka tas ir apkopojums….neviens te neraksta,kas ir ideāls,bet gan par to,ka eksperimenta laikā vīrieši izvēlējās pēc izskata pievilcīgas un tā nu sanāca,ka lielākā daļa izvēlējās tādas meitenes,bet ir jau arī citi vīrieši.

  13. Esmu puisis 164 cm garš? Man jau ir 19 gadu. Esmu garš vai vidējs? Klasē no 30 civēkiem esmu pats garākais… Mācos 11 klasē. Mācos Rīgā.

  14. Totāli suņa murgi.
    Pati esmu augumā 1,81 un svars man ir 74kg. Neteiktu kad esmu resna, tieši pretēji, ribas pat spīd. Sportisks augums, nevaru kā atšūties no pretējā dzimuma pārstāvjiem.
    Nevar tā noteikt “ideālo svaru”, viss taču balstās uz svara indeksu un visam pāri paša vīrieša indviduālo gaumi. Mēs visi atšķiramies un tas ir normāli, kā viena/-s kādā no komentiem minēja- savu auguma garumu neizmainīt. Mīļās sievietes neskatāmies uz modelēm, bet gan vairāk koncentrējamies uz to kā pašas jūtamies un kas ir mums ‘ideālais svars’.

  15. Jūs normāli??? Es esmu 1.63, 53 kg un man šķiet, ka mans vēders ir paliels… ja es svertu vel 12 kg vairāk, es kkadas tusne būtu? Nu tas mav normāli!
    Meitenes! Esat priecīgas, par savu izskatu… r cilvēki kas ir anoreksiķi bai apaļi no dzimšanas… Vaig būt tādam, k apašam patīk?

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.