0.6 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Kā izveidot garderobi klasiskā stilā?

 

MARIKA

Izveidot ilgmūžīgu klasiskā stila garderobi ir vienkāršāk nekā Tu domā. Svarīgi ir izvēlēties apģērba krāsu, formu un materiālu tā, lai vēlāk to varētu kombinēt no jauna atkal un atkal, tādējādi apģērbā nemitīgi ieviešot jaunas vēsmas. Esam sastādījuši dažus padomus, kas palīdzēs skaistas garderobes izveidē.

1. Izvēlies apģērbu, kuru var sakombinēt un vilkt vairākās kārtās.

Šādi nēsājot apģērbu, tā piedāvāto izskatu un pielietojumus var izmantot līdz maksimumam. Pamēģini kreklu ar garām piedurknēm uzvilkt zem midi stila kleitas, vai garu tuniku zem īsa griezuma jaciņas.

1
teleghaph.co.uk

2. Iekļauj savā apģērbā neitrālus zemes toņus.

Siltiem, neitrāliem toņiem ir jābūt par pamatu katrā garderobē. Pelēkie toņi, krēmkrāsas, karameles krāsa un ziloņkaula krāsa izskatīsies lieliski dažādos apģērbu un toņu salikumos.

2
teleghaph.co.uk

3. Nenovērtē par zemu lielisku, ērtu džinsu pāri.

Ir vērts ieguldīt savu laiku un enerģiju, lai atrastu savu ideālo džinsu pāri. Tie laiki, kad džinsi, atrodoties birojā vai vakariņās, lika brīnīties ir pagājuši. Ikdienā nēsā tos pie sportiska stila apaviem, sandalēm vai brīvā stila, taču vakarā uzvelc augstpapēžu kurpes.

3
teleghaph.co.uk

4. …vai arī T-kreklu.

Labs T-krekls, tāpat kā labi džinsi, ir pamatā jebkurai garderobei. Un mūsdienās tas vairs nenozīmē, ka tas izskatās kā mājas vai sporta krekls. Svarīgs ir materiāls, no kāda tas ir izgatavots.

4
teleghaph.co.uk

5. Klasiskai blūzei nav jābūt baltai.

Arī gaiši zila krāsa derēs dažādiem stiliem un krāsām, tā ir tik pat daudzpusīga kā baltā. Tas pats attiecas arī uz garumu. Garāku blūzi bieži vien ir vieglāk sakombinēt ar citu apģērbu nekā klasiska garuma blūzi.

5
teleghaph.co.uk

6. Ieguldi naudu rokassomiņā.

Sievietei rokassomiņa ir kā viena no viņas vizītkartēm. Nežēlo naudu tai.

6
teleghaph.co.uk

7.Turi pie rokas uzticamo sarkano lūpu krāsu.

Sarkans der ne visām sievietēm. Ja esi no tām, kam nepiestāv šī krāsa, izvēlies rozā vai plūmju krāsu. Bet vari būt droša, ka spilgta lūpu krāsa vienmēr spēs atdzīvināt Tavu izskatu.

7
teleghaph.co.uk

8.Tev ir nepieciešams klasisks mētelis. Nav nekā sliktāka par to, ka Tu sabojā savu lielisko izskatu ar mēteli, kurš tam nepavisam nepiestāv. Izvēlies un iegādājies mēteli, kurš der un piestāv pie lielākās daļas Tavu apģērbu.

8
teleghaph.co.uk

1

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.