15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Atšķirība starp vīriešiem un sievietēm vienā stāstā

 
Portrait of wondering nerdy couple
pinterest.com

Šis stāsts uzskatāmā veidā parāda, ka vīrieši un sievietes ir no dažādām planētām 

Sievas dienasgrāmata:

Šodien man likās, ka vīrs uzvedas ne tā kā parasti. Mēs sarunājām satikties kādā mājīgā restorānā un pavakariņot. Visu dienu staigāju ar draudzenēm pa veikaliem un nedaudz nokavēju. Es domāju, ka vīrs dusmosies uz mani, bet viņš par šo jautājumu nebilda ne vārda. Mūsu saruna kaut kā neveidojās un es piedāvāju nomainīt vidi, lai mēs varētu parunāties. Viņš piekrita, bet nebija īpaši runīgs.

Es viņam pajautāju, kas ir noticis. Viņš teica, ka viss ir kārtībā. Es pajautāju, vai esmu pie kaut kā vainīga. Viņš atkārtoja, ka viss ir kārtībā un ka man nav neparko jāuztraucas. Pa ceļam uz mājām es pateicu viņam, ka mīlu viņu. Viņš pasmaidīja un atkal iegrima automašīnas vadīšanā. Es nevaru izskaidrot viņa uzvedību. Es nezinu, kāpēc viņš man nepateica: “Es arī tevi mīlu”.

Kad mēs atbraucām mājās, man jau radās pārliecinoša sajūta, ka esmu viņu zaudējusi. Es viņu vairāk neinteresēju. Viņš bez vārdiem apsēdās uz dīvāna un skatījās televizoru. Viņš likās man tik tāls. Un lūk, pilnīgā klusumā es nolēmu iet gulēt. Aptuveni pēc 15 minūtēm gulēt atnāca arī viņš. Bet viņš joprojām nebija ar mani, viņa domas lidoja kaut kur tālu prom. Kad viņš aizmiga, es sāku raudāt. Es nezinu, ko lai dara. Esmu gandrīz 100 % pārliecināta, ka viņš domā par kādu citu. Mana dzīve ir pārvērtusies par murgu.

Vīra dienasgrāmata:

Nevaru iedarbināt motociklu… Jau esmu izdomājies krustu šķērsu. Esmu noguris…

avots: marketium.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.