2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Izvēlieties akmeni un uzziniet, kas jūs šogad sagaida!

 
2289
lifter.com.ua

Atrodiet brītiņu, lai uzmanīgi paskatītos uz šiem sešiem akmeņiem. Nedomājiet pārāk ilgi, vienkārši izvēlieties to, kurš jums ir visvairāk iepaticies!

Lūk, ko tas nozīmē:

Akmens Nr. 1:

Pirmais akmens ir opāls. Vēl viņu dēvē arī par “Mēnessakmeni”. Pats fakts, ka jūs viņu izvēlējāties, nozīmē to, ka jums tieši tagad visvairāk nepieciešama ir brīvība no pilsētas trokšņa un civilizācijas kņadas.

Jūs izjūtat nepieciešamību atslēgties un kaut uz laiku aizmirst par problēmām, lai rastu mieru. Jums nepieciešams laiks, lai tiktu galā ar savām jūtām.

Mēs jums ieteiktu tuvākajās dienās vai nedēļās doties uz kādu jūras kūrortu. Tur, kur ir daudz skaistu vietu un maz tūristu. Ja jūs to nevarat atļauties, tad tik un tā tuvākajā laikā ieplānojiet sev atpūtu. Lai tas būtu brauciens pie vecmāmiņas, ziemas pikniks vai slidošana parkā. Atrodiet laiku atpūsties!

Akmens Nr. 2:

Otrais akmenis ir malahīts. Jūsu izvēle par labu viņam nozīmē, ka tuvākajā laikā jūs gaida lielas pārmaiņas dzīvē. Turklāt lielākā daļa no izmaiņām būs dziļi garīgs raksturs.

Tāpat jūs varat izjust lielus satricinājumus vai piedzīvot lielus pārsteigumus personīgajā dzīvē.

Tuvākajā laikā jums ir ideāls laiks tam, lai no jauna uzzīmētu savas dzīves shēmu!

Zvaigznes ir jums labvēlīgas! Tāpēc tikai uz priekšu!

Akmens Nr. 3:

Trešais akmens ir Saules akmens. Tas, ka jūsu sajūtas atveda jūs pie viņa, nozīmē, ka jūs esat neglābjams optimists!

Nākotne vienmēr jums liekas kaut kas krāšņš, tik ļoti gaišs, cik vien gaišs var būt!

Pārliecinieties, ka tuvākajā laikā esiet bieži ārā, neskatoties uz saliem! Dzīvesprieks jums vienmēr būs lielāks, ja jūs biežāk laiku pavadīsiet svaigā gaisā!

Turpiniet uzņemt Saules dziedinošo spēku un kustēties uz priekšu! Un pa ceļam nepazaudējiet savu optimistisko garu!

Akmens Nr. 4:

Šis akmens ir obsidiāns. Ja jūsu uzmanību pievērsa tieši šis akmens, tas nozīmē, ka jūsu zemapziņa cenšas jums pateikt, ka ir pienācis pārmaiņu laiks!

Tuvākajās dienās jums ir jāizraujas no veco paraduma gūsta un soli pa solim jāveido sava jaunā dzīve! Vislabākais laiks, lai to sāktu, ir šodiena!

Turklāt ceļā uz pārmaiņām pacentieties neaizmirst izjust pateicību par visu, kas jums ir. Neesiet greizsirdīgs. Neskaudiet. Neļaujiet šim pelējumam izplatīties pa visu jūsu apziņu.

Centieties, un jūs varat nešaubīties: jūsu jaunais dzīvesveids noteikti novedīs pie vajadzīgā rezultāta!

Akmens Nr. 5:

Piektais elements saucas “hovlīts”. Ja jūs piesaista tieši šis akmens, tas nozīmē, ka jūs esat cilvēks, kuram vienmēr ir atvērts prāts. Jebkurā strīdā jūs vienmēr esat gatavi ieklausīties pretinieka argumentos. Un tas sniedz jums unikālu spēju uz jebkuru situāciju paskatīties no visiem iespējamiem leņķiem.

Jūs esat ļoti jūtīgs cilvēks. Jūs labi saprotat, ko jums cenšas pateikt un par ko dot mājienu. Jūs no pusvārda saprotat bērnus. No viena skatiena – dzīvnieksu. Radinieki un tuvinieki nepārstāj brīnīties par jūsu vērīgumu!

Tuvākajā laikā jums steidzami vajag sākt sapņot! Tāpēc, ka visiem plāniem, kurus jūs būvēsiet tuvāko 30 dienu laikā, ir lemts piepildīties!

Akmens Nr. 6:

Pēdējais akmens – dalmatīts. Ja izvēlējāties šo akmeni, tas nozīmē, ka esat jautrs, optimistisks un mīlošs cilvēks. Jums galvenais ir, lai dzīve arī turpmāk paliktu, kā patīkama spēle!   

Tuvākajās 30 dienās jums nenāktu par sliktu ieplānot jaunus piedzīvojumus. Bet varbūt arī iegūt jaunus draugus. Laiks tam ir pat ļoti piemērots. Jauni sākumi, pie kuriem ķersieties tuvākajās dienās, ir lemti veiksmei!

avots: lifter.com.ua
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.