13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Uzzini, kuras zodiaka zīmes ir īstas “maitas”

 
svo
kaifzoma.ru

Mēs atklāsim tev to, kas klusībā slēpjas 12 visiem zināmās zodiaka zīmēs. Tādām īpašībām tu, iespējams, nebiji gatavs…šīs ir 12 zodiaka zīmes – maitas. Iepazīsti ķēmus!

Tu droši vien netici horoskopiem, bet tik un tā laiku pa laikam slepus lasi zvaigžņu pareģojumus no astrologiem-diletantiem vietējās avīzes pēdējā lapaspusē. Nu ko, met pie malas tās blēņas! Ir pienācis laiks paskatīties uz ierastajām zodiaka zīmēm no pilnīgi citas puses. Lūk, tev horoskops ar humoru.

Auns

Nervozā un impulsīvā Maita. Ar to laikam ir izteikts viss. Uzreiz pēc izdarītā lūgs tev piedošanu – skaļi, ar pelnu kaisīšanu uz galvas un tamlīdzīgiem teatrāliem efektiem (lai rīt atkal ķertos pie vecā ieraduma), vai arī nelūgs – lepnums, redziet, neļauj.
Atrunas: “Piedod, kaut kas uznāca”, “Uznāca besis”.

Vērsis

Taupīgā Maita. Tādam var pat nejautāt: “Vai tu vispār aptver, ko dari?” Tici, un kā vēl aptver. Viņš, protams, visu jau iepriekš ir aprēķinājis, kur sist, lai būtu sāpīgāk.
Atrunas: “Tu pats to esi pelnījis”.

Dvīņi

Vieglprātīgā Maita. Bieži vien vienkārši nesaprot, ka uzvedas kā pēdējā maita. Par izdarīto nelietību aizmirst pēc 5 minūtēm.
Atrunas: “Tu ko, apvainojies? Kāpēc?”

Vēzis

Pārnelaimīgā Maita. Tu esi maita, bet viņš – nevainīgs apstākļu upuris. Un tā būs vienmēr, pat, ja pāridarījumu uz viņa sirdsapziņas ir desmitreiz vairāk nekā uz tavējās. Vēl vairāk, viņš parūpēsies, lai visa pasaule uzzin par to, kā tu ar viņu, nabadziņu, šausmīgi apgājies.
Atrunas: “Tu pats mani piespiedi!”

Lauva

Narcistiskā Maita. Viņš ir gudrs un varens, viņš ir cars, visi pārējie – atkritumi zem kājām. No šī stāvokļa arī izriet visas viņa nelietības.
Atrunas: “Man tā sagribējās”.

Jaunava

Ļaunatminīgā Maita. Kaut kur kaut kad tu šķērsoji viņai ceļu ( vai vienkārši par viņu neveiksmīgi izteicies) – saņem pēc nopelniem! Visus šos gadus viņa vienkārši gaidīja piemērotu izdevību, lai izlietu visu to draņķi, kas viņā iekšā bija krājies.
Atrunas: nevainīga — “Es?! Kā tu vispār kaut ko tādu varēji iedomāties!” vai arī uzvaroši “Ahā, atceries…”

Svari

Gļēvulīgā Maita. Svari vispār ieņem 1. vietu maitu reitingā. Zemiska, amorāla radība. Te meloja, tur apmeloja, tur nodeva – tāds dzīvesveids. Un viss gļēvulības dēļ.
Atrunas: nekādas. Salaida dēlī visu un noslēpās.

Skorpions

Principiālā Maita. Principi var būt jebkādi, bet ne jēga. No viņa supersarežģītā pasaules uztveres viedokļa tu pārkāpi kaut kādu aizliegumu un tāpēc tev ir jāsaņem sods. Sevi viņš uzskata par Taisnīguma ieroci (jā, ar lielo burtu).
Atrunas: nekādas. Un augstprātīgi uzrauts zods.

Strēlnieks

Skandalozā Maita. Stulbais lauku vecis, muļķe pēdējā…Gūst baudu no konfliktiem kā tādiem.
Atrunas: bezjēdzīgs teksts, pārlieku piebāzts ar lamuvārdiem, paaugstinātā tonī.

Mežāzis

Stūrgalvīga un aprobežota Maita. Vērša vienaldzība + Lauvas egoisms + viņa paša neatkārtojamais stulbums. Vēl skopums piedevās.  
Atrunas: “Tā gadījās”.

Ūdensvīrs

Ciniskā Maita. Godpilnā 2. vieta pēc Svariem. Izdarīs ko nejauku tikai tāpēc, lai pasmietos par tavām ciešanām. Viņam ir iedzimta sirds kaite – tas ir, tās (sirds) trūkums.
Atrunas: “Ha-ha”.

Zivis

Vienaldzīgā Maita. Izdzirdot kliedzienu “Palīgā!” aizcērt durvis, un ciešāk ietinās segā. Negaidi, ka viņš atnāks pie tevis uz slimnīcu, kur tu velc savas pēdējās dienas un pārtiec no špricēm vien.
Atrunas: “Katrs pats par sevi, piedod”.

Atpazini šajos zvaigžņu vēstījumos sevi vai savu kaimiņu? Ceru, ka mēs nevienu nenomelnojām…

Ļauj saviem draugiem pret tādām lietām kā zvaigžņu pareģojumi attiekties ar humoru – parādi viņiem zodiaka zīmju – maitu horoskopu.

avots: kaifzona.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.