3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kimas Kardašjanas krūtis: līmlente kuplām krūtīm

 

Kima Kardašjana ir pazīstama ar savām kuplajām formām. Turklāt uzmanību piesaista ne tikai meitenes pēcpuse, bet arī iespaidīgās krūtis. Tās Kima Kardašjana bez kautrēšanās un viltus pieticības, pilnā apmērā demonstrē uz sarkanajiem paklājiem. Vakar zvaigzne atklāja sava “sulīgā” dekoltē noslēpumu.

Izrādās, ka tvirtās Kimas Kardašjanas krūtis tik kārdinoši izskatās dekoltē pateicoties…. līmlentei. Līmlentes izmantošanā zvaigzne pati atzinās, padaloties ar atklātu fotogrāfiju savā blogā.

1

Ļaudis, man noteikti vajadzēja pastāstīt jums savu noslēpumu! Šis ir mans ideālā dekoltē noslēpums. Jūs vienkārši nolīmējiet krūtis ar līmlenti tā, lai tās būtu nedaudz piepaceltas. Nāksies pacensties, bet, ticiet man, tas ir tā vērts.

2
Es jau visu izmēģināju – sākot no ietīšanas lentu, bet sapratu, ka papīra līmlente der vislabāk. Tikai pārliecinieties par to, lai uz jūsu ādas nebūtu eļļa vai losjons..

3
Nevarētu teikt, ka zvaigzne būtu atklājusi kaut kādu super noslēpumu, jo mēs jau iepriekš esam rakstījuši par to, kā zvaigznes nēsā kleitas ar dziļu izgriezumu. Lai tērpi neīstajā brīdī neatklātu kaut ko vairāk no zvaigžņu ķermeņa, stilisti izmanto īpašu līmlenti.

avots: gigamir.net
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.