1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Pasaki man savu mīļāko krāsu, un es pateikšu, kas tu esi

 

color

Par dzelteno trāpīts mērķī!

Iepazīstoties daudzi cilvēki interesējas, kāda krāsa cilvēkam vairāk patīk. Tas tiek darīts ne tikai, lai kaut kā veidotu sarunu, bet arī, lai uzzinātu kaut ko vairāk par sarunbiedra raksturu. Psihologi uzskata, ka mūsu mīļākā krāsa atbilst mūsu raksturam vai arī tam, kādu mēs cenšamies iegūt. Izlasi rakstu un pārliecinies par to!

Balta. Tas ir tīrības un pilnības simbols. Visbiežāk šo krāsu izvēlas akurāti, kārtīgi un patiesi cilvēki.

Melna. Amerikāņu psihologs Bernardo Tirado stāsta par to, ka melnu krāsu izvēlas cilvēki ar noslēpumu. Nav viegli saprast, kas darās viņos iekšā. Viņi lielākoties ietur distanci. Tāpat šie cilvēki ir eleganti un tiem ir lieliska gaume.

Zila. Ja tava mīļākā krāsa ir zila, tas nozīmē, ka tu visaugstāk novērtē harmoniju attiecībās. Zilo krāsu mīl uzticīgi cilvēki. Diemžēl viņiem ir grūti tikt vaļā no stereotipiem. Toties viņi visu dara atbildīgi un seko līdzi tam, ko viņi runā.

Zaļa. Psihologi apgalvo, ka cilvēki, kuri dod priekšroku zaļai krāsai, ir ļoti aktīvi un sabiedriski. Viņi viegli pielāgojas pārmaiņām un tiem reti ir problēmas ar naudu. Tāpat viņu darbības vienmēr ir loģiskas, un viņi visas iesāktās lietas noved līdz galam.

Oranža. Šī bija Frenka Sinatras mīļākā krāsa. Dziedātājs uzskatīja oranžo par “vislaimīgāko” krāsu. Kaut kādā pakāpē viņam bija taisnība. Psiholoģe Betija Vuda apgalvo, ka šādu krāsu izvēlas jautri cilvēki ar aktīvu dzīvesveidu. Dažreiz viņiem patīk dramatizēt, bet tas ne vienmēr ir mīnuss. Šie cilvēki dievina atrasties uzmanības centrā.

Rozā. Visbiežāk rozā krāsai priekšroku dod sievietes, kurām ir maigs un mīksts raksturs. Viņām ir vajadzīgs balsts un atbalsts attiecībās. Rozā krāsas mīļotāji visbiežāk ir labi un mīloši vecāki.

Violetā. Ja tu esi radošs cilvēks, tad, visticamāk, tava mīļākā krāsa ir violetā. Tāpat tā vēsta par ambīcijām un nevēlēšanos nevienam pakļauties. Violetās krāsas mīļotāji ir labi biedri, uz kuriem jebkurā brīdi var paļauties.

Brūna. Salīdzinoši nedaudzi dod priekšroku šai krāsai. Bet tiem, kuriem tā patīk, ir strādīgi, pacietīgi cilvēki ar smalku dvēselisku organizāciju un izcilu humora izjūtu.

Sarkana. Kaislīgas personības, kuras dievina piedzīvojumus, izvēlas sarkano. Dažreiz šie cilvēki mēdz būt viegli aizkaitināmi, bet aizvainojums ļoti ātri pāriet. Ar sarkanās krāsas mīļotājiem tev nebūs garlaicīgi. Viņi vienmēr iet uz savu mērķi un savus sapņus realizē.

Pelēka. Vārdi “aizsardzība” un “cerība  ir par tevi, ja tu izvēlies pelēko krāsu. Tev nepatīk strīdēties. Tev patīk būt vienatnē, un tev nekad pašam ar sevi nav garlaicīgi.

Dzeltena. Psihologi ir pierādījuši, ka dzeltenā ir tādu cilvēku krāsa, kuriem ir plašs redzesloks un spilgta iztēle. Visbiežāk viņi ir perfekcionisti un mīl, ka viss atrodas savās vietās. Humora izjūta ir tā, kas dzeltenās krāsas mīļotājus atšķir pūlī. Tā ir ļoti oriģināla.

Kad cilvēkiem patīk vairākas krāsas (viņi nevar izvēlēties vienu), tas liecina par to, ka cilvēks mēdz būt dažāds, un mainās atkarībā no situācijas. Tā ir pilnīgi normāla parādība.

avots: cluber.com.ua
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.