12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Kā jūsu dzimšanas laiks ietekmē jūsu dzīvi?

 

time

Dzimšanas stunda nosaka mūsu iekšējo būtību un raksturu. Attiecīgi ietekmē arī katra cilvēka likteni.

Astroloģijā ir pieņemts diennakti sadalīt 12 daļās, katru pa 2 stundām.

00:00 — 02:00

Šī laika aizbildnis ir Merkurs. Šie cilvēki parasti skolās un augstskolās ir teicamnieki. Viņiem piemīt lieliskas organizatoriskas vai analītiskas spējas. Visbiežāk viņi izskatās jaunāki par saviem gadiem. Viņu darbs var būt saistīts ar komandējumiem un saziņu. Mīlas attiecībās šie cilvēki ir pārlieku atvērti, vai arī, tieši otrādi, ļoti noslēgti.

02:00 — 04:00

Šajā laikā dzimušie cilvēki ir Venēra aizbildniecībā. Šie cilvēki ļoti labi zina naudas cenu. Viņi ir neticami darbaholiķi. Ļoti ciena komfortu savās mājās. Visbiežāk patīk visu darīt ar savām rokām. Dievina mākslu un mūziku. Vienmēr seko līdzi modes tendencēm. Mīlestībā viņi ciena uzticību un lojalitāti.

04:00 — 06:00

Šos cilvēkus vada Marss. Viņi ļoti izceļas citu cilvēku vidū. Visbiežāk tās ir īpašas un spilgtas personības. Var būt agresīvi. Ar viņiem nemēdz būt garlaicīgi. Mīlestībā viņiem ir vajadzīgs spēcīgs un valdonīgs cilvēks. Bieži sasniedz lieliskus rezultātus karjerā.

06:00 — 08:00

Šo cilvēku aizbildnis ir Neptūns. Bieži šie cilvēki ir ļoti reliģiozi un garīgi. Viņiem piemīt dziļš raksturs, saprot visu un visus. Grūti izvēlēties sev piemērotu profesiju. Mīlas attiesībās bieži veic negaidītas un neizskaidrojamas darbības.

08:00 — 10:00

Šos cilvēkus vada Urāns. Ļoti patīkami un draudzīgi cilvēki. Visbiežāk viņiem ir milzumdaudz draugu. Viņi ir jebkuras kompānijas neformālie līderi. Šie cilvēki nepieņem izrādīšanos. Viņi vienmēr ir tikai par jebkura veida patiesību.

10:00 — 12:00

Šie cilvēki ir Saturna aizbildniecībā. Viņiem bieži piemīt milzīga autoritāte sabiedrībā. Viņi ir ļoti veiksmīgi karjerā. Profesionālajā sfērā viņiem ļoti piestāv būt par vadošajiem darbiniekiem. Personīgajā dzīvē viņi bieži ir vientuļi, jo visu laiku aizņem karjera. Mīlestībā viņi ir pastāvīgi un uzmanīgi. карьере.

12:00 — 14:00

Cilvēkiem, kuri dzimuši šajā laikā, aizbildnis ir Jupiters. Lai cik dīvaini tas arī būtu, šie cilvēki ir slikti skolnieki, bet vislabākie skolotāji. Viņiem apkārt esošie cilvēki bieži vien vēršas pēc padoma. Viņiem ir ļoti vienkārši kļūt par profesoriem. Dievina ceļojumus. Mīlestībā priekšroku dod neparastiem vai eksotiskiem cilvēkiem.

14:00 — 16:00

Šie cilvēki atrodas Plutona aizbildniecībā. Viņi bieži sniedz palīdzību vai atbalstu apkārtējiem cilvēkiem. Viņi bieži var paredzēt jebkuru situāciju uz priekšu. Mīlas attiecībās viņi dod priekšroku seksuāliem partneriem, jo arī viņi paši ir neticami seksīgi. Darbā bieži vien tiecas draudzēties ar visiem.

16:00 — 18:00

Šie cilvēki atrodas Venēra aizbildniecībā. Šie cilvēki apkārtējo acīs ir ļoti pievilcīgi. Tiem cilvēkiem vai nu pasakaini veicas, vai arī viņi ir pilnīgi neveiksminieki. Šie ir ļoti romantiski cilvēki. Vienmēr zin, ko viņi grib mīlas attiecībās, līdz pat aģērbam, kādā viņam ir jābūt. Pelnrušķīte ir viņu mīļākā pasaka. Viņi ir ideālas sievas vai vīri.

18:00 — 20:00

Viņu aizbildnis ir Merkurs. Galvenais viņu dzīvē ir darbs, kurā viņus ciena un novērtē, un veselība. Daži no viņiem dievina diētas un pareizu ēšanu. Viņi zina visu par zālēm un veselīgu dzīvesveidu. Starp viņiem ir daudz ārstu vai cilvēku ar medicīnisku izglītību. Cit “dzīvo” tīklā. Var būt spēlmaņi (geimeri)vai programmētāji.

20:00 — 22:00

Šo cilvēku aizbildne ir pati Saule. Viņiem ir taisnais ceļš uz skatuvi. Galvenais viņu dzīvē ir kaisle, mīlestība un bērni. Viņiem piemīt flirta māksla jau no pašas dzimšanas. Ļoti iemīlēties spējīgi cilvēki. Viņi uzvedas praktiski kā kinozvaigznes. Attiecīgi mīlestībā viņiem ir vajadzīgs režisors. Viņu attiecībās vienmēr ir kaisle.

22:00 — 24:00

Mēness ir aizbildnis cilvēkiem, kuri dzimuši šajā laikā. Viņi ļoti smalki sajūt apkārtējos. Viņi vienmēr izrāda rūpes par visiem. Var piemist milzīga vara pār cilvēkiem. Ģimene viņiem ir svēta lieta. Vienmēr cenšas izveidot ģimeni, kurā tiecas būt galvenie.

avots: cluber.com.ua
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.