8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Pirmie vēža simptomi parādās uz rokām. Sliktākais ko var izdarīt – ignorēt tos…

 

Dažādu vēža veidu pirmās pazīmes protams, ka atšķiras. Bet ir viena kopīga, kura bieži ir cilvēkiem, kuri pat vēl nenojauš par savu drausmīgo saslimšanu. 

Rokas var ļoti daudz ko pastāstīt par jūsu organismu. Dažādas vēža pazīmes var lieliski nolasīt pēc roku ādas stāvokļa, šo parādību ļoti plaši apspriež mediķi visā pasaulē. 
руки фото

Pirmie vēža simptomi

Ādas uzpūšanās, plaisāšana, sabiezējumi: tas ir tas, kam ir jāpievērš uzmanība. Cieta āda – bīstams simptoms.

Ja cilvēks dara smagu fizisku darbu un pēdējā laikā nav traumējis plaukstu ādu, tad šādas izmaiņas uz ādas virsmas var liecināt par nopietnu iekaisuma procesu jūsu organismā. 

 

Daudz cilvēki ignorē šos vēža simptomus, bet šāda attieksme pret savu veselību un dzīvību ir nepieļaujama… Šie agrīnie simptomi var palīdzēt ārstiem noteikt vēža veidu jau agrīnā stadijā un uzveikt to!

Labāk lieku reizi pārliecināties, ka esi absolūti vesels, nekā pēkšņi uzzināt sūro patiesību. Pamanot, ka ar jūsu roku ādu notiek kaut kas dīvains, griezieties pie ārsta. Pieļauju, ka informācija ir pietiekami nopietna, lai ar to padalītos! 

avots: takprosto.cc
 

3 KOMENTĀRI

  1. Ikdienā iesaku ikvienam lietot vitamīnu D3 (kurš spēj pat iznīcināt vēža sūnas). C+E un Omega 3 apvienojumā ar D3 ieteicams lietot ikvienam – katru dienu.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.