0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

7 garīgie veiksmes likumi … kuri maina likteni

 

10 lições

Vēlaties būt veiksmīgi un harmoniski? Vēlaties redzēt pārmaiņas savā dzīvē? Uzziniet šos likumus un ievērojiet. Jūs būsiet pārsteigti!

1. Sējas un pļaujas likums

Tautas gudrība vēsta: “Ko sēsi, to pļausi”. Tas ir viens no galvenajiem un svarīgākajiem garīgās dzīves likumiem. Tas pazīstams arī ar nosaukumu: “Cēloņu un seku likums”.

Lai ko mēs teiktu vai darītu, tas noteikti pie mums atgriezīsies. Un savādāk nemēdz būt. Ja pastāvīgi sējat negatīvu pret cilvēkiem, dzīvi, paši pret sevi – gaidiet to pašu ražu. Ja vēlaties laimi, mīlestību un mieru, nesiet to pasaulē. Un jūs noteikti to pļausiet! Bet pats brīnumainākais ir tas, ka auglis vienmēr ir lielāks izmērā, kā iesētās sēklas. Uzdāvinot kādam smaidu, saņemsiet labu garastāvokli visai dienai. Ja noziedosiet kaut centu, pie jums noteikti atgriezīsies nauda daudzkārtīgi. Tas strādā! Vienkārši ir vērts pārskatīt to, kādas sēklas sējat gan emocionālajā gan fiziskajā līmenī.

2. Radīšanas likums

«Bībeles pirmajā nodaļā ir teikts, ka Dievs radīja cilvēku pēc sava tēla un līdzības. (1.Mozus 1:27). Dievs — cilvēku radītājs. Un katrā no mums viņš ielicis spēju radīt. Sākumā jūs domās izveidojiet kaut ko, kas pēc tam atdzimst fiziskajā līmenī. Jūs izdomājat kaut ko, nēsājat sevī šo ideju un pēc tam to materializējat. Tāpēc ir ĻOTI SVARĪGI kontrolēt to, ko domājat.

Pēc zinātnieku aprēķiniem, dienas garumā mūsu galva pazib apmēram 10 000 dažādu domu! Kuras no tām jūs izmantojat lai radītu ko vērtīgu sev un pasaulei? Vai arī jūs regulāri savā galvā maļat negatīvu un pēc tam brīnaties, kāpēc dzīvē ir vieni vienīgi kritumi un neveiksmes? Domājiet pozitīvi un saņemsiet to, par ko sapņojāt.

3. Pazemības likums

«Dievs lepniem stāv pretī – pretojas viņu vēlmēm, bet pazemīgiem dod savu žēlastību.» (Jēkaba 4:6). Dažkārt, lai virzītos uz priekšu, ir vienkārši jānomierinās un jāsamierinās. Bieži vien tikai mierā atrodas pareizais risinājums un norāde uz pareizo virzienu.

Ļoti bieži savā skrējienā uz kādu mērķi, mēs atdodam sevi, cīnamies, ejam cauri sienām, bet rezultātā… sadegam fiziski, emocionāli, nesasniedzot pat simto daļu no iecerētā. Nevar sasniegt visu un vienmēr – tā ir lepnība un iedomība. Tādi cilvēki savā dzīvē zaudē Dievišķo atbalstu, jo nedzird to. Vienkārši samierinaties ar to, ka neesat visu varošs un saņemiet svētību savai dzīvei.

4. Pateicības likums

“Par visu esiet pateicīgi! Jo tāda ir Dieva griba attiecībā uz jums.” (1. Tesaloniķiešiem 5:18).
Jūs šodien esiet pamodušies dzīvi, veseli? Pateicieties! Jums ir kur dzīvot, ko ēst? Tas ir lieliski! Jums ir miljons un jūsu sapņi piepildās? Lieliski! Bet pat tad, ja viss ir ne tā, kā vēlējāties, atrodiet to, par ko variet būt pateicīgi. Mācieties atrast laimi sīkumos! Tas jums palīdzēs pārvarēt grūtības ar pēc iespējas mazākiem nervu zaudējumiem.

5. Mīlestības likums

«Mīliet savus ienaidniekus, svētījiet tos, kas jūs nolād, dariet labu tiem, kas jūs ienīst un lūdziet par tiem kas dara jums pāri un vajā.» (Mateja :5:44).

Ooo! Tas pavisam nav viegli! Dažkārt pat šķiet, ka tas ir neiespējami! Taču jūs pat iedomāties nevarat, kādi brīnumi notiek tad, kad mēs patiesi cenšamies dāvāt labu tiem, kas nemaz nav to pelnījuši! Izstāstīsu piemēru. Dažus gadus atpakaļ vecajā darbā, kāds cilvēks pret mani kļuva ļoti rupjš un agresīvs. Bija nepatīkami un sāpīgi. Īpaši tāpēc, ka nebija nekādu tam redzamu iemeslu. Par cik esmu cilvēks, kurš cenšas dzīvot pēc Dieva likumiem, “uzkāpu uz kakla” savām emocijām un sāku par viņu lūgties, lūdzot Dievam lai tas dod šim cilvēkam visu to labāko! Pēc pāris dienām šis cilvēks pienāca pie manis un visa kolektīva priekšā publiski atvainojās. Visiem tas bija kā zibens no skaidrām debesīm un tikai es sapratu, kas notika. Nekrājiet sevī naidu un dusmas, atdodiet to augstākajam tiesnesim.

6. Piedošanas likums

«Piedodiet, tad jums taps piedots» ( Lk.6:37).  Piedošanas spēks ir viens no spēcīgākajiem. Piedodot tam, kurš jūs apvainojis vai ievainojis, jūs nometat nastu, kas jums pašiem traucē kustēties uz priekšu un būt laimīgiem. Ir tāda lieliska frāze: «Nepiedošana ir kas līdzīgs tam, ka tu esi izdzēris glāzi indes un gaidi, kad nomirs tavs pretinieks». Kam sliktāk? Jums vai tam, kuram nevariet piedot? Gadās taču tā, ka esat apvainojies uz kādu, bet viņš par to neko nezin un dzīvo laimīgi tālāk, bet jūs mokaties! Piedodiet un dzīvojiet arī jūs laimīgi tālāk

7. Ticības likums

Vēstulē ebrejiem 11., 1. teikts tā: ,,Ticība ir stipra paļau­šanās uz cerējamām, pārliecība, par ne­redzamām lietām.”.  Un tā, tas, ko jūs gaidat savā dzīvē – tam jūs arī ticiet. Tas, par ko esat pārliecināti, pat neredzot to – jūs tam ticiet. Ļoti vienkārši. Jūs gaidiet, ka jūs atlaidīs, būs krīze, sabruks attiecības? Apsveicu – tā ir jūsu ticība! Esat pārliecināti, ka jūs gaida liels bizness, labklājība, sapņi piepildīsies, jūs saņemsiet ilgi gaidīto atveseļošanos? Lieliski. Jūs tam ticiet. Un rakstīts “Ticīgajam viss ir iespējams!” Jūs saprotiet? Viss! Nav teikts “drusciņ”, bet teikts ir : “VISS!” Tā kā labāk gaidiet labo. Esiet pārliecināti, ka viss būs labi. Un saņemiet šo “LABI” savā dzīvē.

Es no sirds ticu, ka jūsu dzīve mainīsies. Es novēlu, lai ikviens, kurš lasa šo rakstu, ne tikai ņemtu vērā to, kas šeit rakstīts, bet arī pielietotu to savā dzīvē un sāktu dzīvot pēc šiem garīgajiem likumiem.

Vēlu jums mieru dvēselē, labklājību, pārticību un veiksmi! Lai veicas!

Autors: Irina Apreļskaja (http://happyphilosophy.ru/)

 

1 KOMENTĀRS

  1. Tiešām labs materiāls. Paldies!
    Jūsu portālam ļoti ir vajadzīgs literārais redaktors. Varbūt varu kā līdzēt?

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.