17 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

FANTASTIKA: 18 BĒRNU MĀTE PAZIŅO PAR ĢIMENES PIEAUGUMU

 

 

jjj

Britu kuplākās ģimenes vecāki savā YouTube kanālā publicējuši video ar paziņojumu par gaidāmā bērna dzimumu.

Šajā video Sjū un Noels Redfordi no Lankašīras paziņo visiem 18 bērniem, ka viņiem būs vēl viena māsiņa. Sjū Redfordai ir 40 gadu un viņa kopā ar vīru vada veiksmīgu maiznīcas biznesu.

Video ir redzams, ka visi bērni ir sasēdušies aplī uz viesistabas grīdas un mamma jautā, kas pēc viņu domām ir gaidāms – brālītis vai māsiņa. Viņa liek bērniem pacelt rokas, un visi sāk sajūsmināti izteikt savas domas, bet tikmēr Sjū mēģina situāciju ievirzīt mazliet mierīgākā gaisotnē.

Bērni nespēj nosēdēt mierā un sākas īsts haoss, un tad viens no zēniem pieiet pie mammas, kura virs galvas vicina paciņu ar ietverto paziņojumu.
1
Beigās viņa iedod paciņu saviem jaunākajiem bērniem, kas sēž apļa vidū.
2
Pārējie satraukti skatās, kā jaunākie ģimenes locekļi to atver un ierauga rotaļu lāci ar rozā kvadrātiņu uz krekla.
5
Visbeidzot Sjū paceļ augstāk rotaļlietu, lai arī pārējie var to apskatīt, un visi sāk sajūsmināti kliegt: “Tā ir meitene!”
Troksnis sasniedz nebijušu skaļumu un bērni sāk klaigāt un skraidīt pa istabu, priecājoties par jaunumiem. Šajā brīdī ir iespējams nedaudz ielūkoties tajā, cik liels troksnis var valdīt 20 cilvēku ģimenē.
6
Tikai pirms nepilna gada – 2015. gada jūnijā – nāca pasaulē viņu jaunākā meita Heilija, bet gaidāmais mazulis arī piedzims vasarā.
7
Šobrīd ģimenē ir 18 bērni – Kriss (25), Sofija (21), Hloja (19), Džeks (17), Daniels (15), Lūks (14), Milija (13), Keitija (12), Džeimss (11), Elija (9), Eimija (8), Džošs (7), Makss (6), Tilija (4), Oskars (3), Kaspers (2) un astoņus mēnešus vecā Heilija.

8

Avots: dailymail.co.uk

osta1

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.