11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kaķis – karmas indikators

 

1457970095_kot

Vai jūs pret kaķiem izjūtat nekādi neizskaidrojamu nepatiku? Es apgalvoju, ka tas ir iemesls nopietni aizdomāties!

Lielākā daļa normālu cilvēku pret kaķiem izjūt pozitīvu attieksmi, bet daži cilvēku sugas pārstāvji pret tiem izjūt neizskaidrojamu nepatiku. Kaķi viņus kaitina, traucē, padara nervozus un rada vēlēšanos tos uzreiz aizdzīt. Pirmajā brīdī šķiet, – kas tur īpašs?! Nu, nepatīk cilvēkam kaķi, tā ir viņa personīgā darīšana! Varbūt, ka tā arī ir, bet es apgalvoju, ka tas ir iemesls nopietni aizdomāties!

Mājas kaķis, tāpat kā suns, dzīvo līdzās cilvēkam kopš neatminamiem laikiem. Tomēr, ja suņa nozīme sākumā bija skaidri saprotama – medības, sargāšana, tad ar kaķiem viss izrādījās daudz sarežģītāk.

Sīko grauzēju kā peļu un žurku iznīcināšana ir tikai blakus pakalpojums, galvenā kaķa nozīme ir pavisam cita. Kaķiem piemīt unikāla bioenerģētiskā sistēma. Tā spēj noskaņoties uz apkārtējiem biopoliem un pat rezonēt ar tiem, tādā veidā pat veicot to korekciju, vajadzības gadījumā uzlādējot un izņēmuma gadījumos veicot pat pilnīgu atjaunošanu. Kaķu īpašnieku nostāsti par to kā pēc kontaktēšanās ar mīluli pazūd galvassāpes vai normalizējas asinsspiediens nepavisam nav blēņas. Jebkuras novirzes organismā neizbēgami parādās arī kā izmaiņas enerģētiskajā aurā, kaķi to jūt un steidzas palīgā.

Tomēr ar to šo pūkaino mīluļu talants nebeidzas! Kaķis var kalpot arī par savdabīgu cilvēka labklājības indikatoru. Kad mūsu dzīvē viss ir kārtībā, kaķis, kas dzīvo mums līdzās, ir mierīgs, daudz guļ, ievēro ierastās higiēnas procedūras, tam ir laba apetīte. Ja jūsu mīlulis pēkšņi bez iemesla kļūst nervozs, pārstāj par sevi rūpēties, slikti ēd, tas nozīmē, ka ar jums kaut kas nav kārtībā. Parasti visjūtīgāk kaķenes un kaķi reaģē uz strīdiem ģimenē, turklāt nekļūdīgi nostājas netaisnīgi cietušā pusē. Ja, piemēram, jūs nepelnīti sodāt savu bērnu, kaķis noteikti pieies viņam klāt un, pieglaužoties un murrājot, centīsies mazo nomierināt, atjaunot viņa dvēseles līdzsvaru.

Un tagad es vēlos pāriet pie tā, kā dēļ vispār sāku rakstīt šo rakstu. Tāpat kā jebkurai netveramai saiknei, arī cilvēka un kaķa attiecībām ir divvirziena raksturs. Kaķis jūt mūs, bet arī cilvēks jūt kaķi. Tieši tāpēc vienaldzīgo pret kaķiem praktiski nav. Vai nu simpātijas, vai nepatika. Ar simpātijām viss ir skiadrs, bet nepatika… Pēc maniem novērojumiem, 90 % ļaunprātīgu alkoholiķu nevarēja ciest kaķus, lielākā daļa pazīstamu sieviešu, kurām neveicās privātajā dzīvē, šad un tad, vietā un nevietā, paziņoja: “Ienīstu kaķus!”, bērni, kas piedzīvojuši vardarbību mājās vai skolā, pārnesa savu aizvainojumu uz ielas vai kaimiņu kaķiem. Un šādus piemērus var minēt daudz. Ar pārliecību var apgalvot, ka cilvēkam, kam karma nav pārāk tīra, kaķi izsauc negatīvas emocijas. Tādiem cilvēkiem der nopietni padomāt par to, kā izmainīt savu dzīvi, padarīt to gaišāku un laimīgāku. Un tad šie mazie, pūkainie jaukumiņi neradīs neko citu kā vien smaidu.

Avots: makataka.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.