Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
17.8 C
Rīga
svētdien, 8 septembris, 2024

Šausmas, kas šim sunim tikai nav bijis jāizcieš! Likās jau, ka viņu nekas vairs neglābs…

 

Lasi vēl: Šausmas! Sieva sasit vīru līdz nāvei 38 gadus senas mīlas dēkas dēļ

Diemžēl pasaulē vēl notiek cietsirdīga izrīkošanās ar dzīvniekiem. Turklāt ne tikai attālos reģionos, bet gan patieši cienījamās valstīs. 41 gadus veco afroamerikāni Viljamu Leonardu Dodsonu arestēja Dienvidkarolīnas štata policija par cietsirdīgu apiešanos ar dzīvniekiem. Grūti noticēt, ka cilvēks kaut ko tādu bija spējīgs nodarīt pats savam mājdzīvniekam. Uz bildēm ar šo Stafordšīras terjeru, kura žoklis ir cieši apsaitēts ar līmlenti, nav iespējams skatīties bez šausmām…

1

Par laimi, nabaga dzīvnieku pamanīja nevienaldzīgie kaimiņi. Un Keitlina (tieši tā sauc nelaimīgo suni) tika operatīvi nogādāta veterinārajā klīnikā.

2

Sunīša purniņš bija ticis sasiets tik ļoti cieši, ka tika traucēta asinsrite. Turklāt Keitlinas mēle bija cieši saspiesta starp zobiem, un tās audi jau bija sākuši atmirt. Stāvoklis bija kritisks, jo viss varēja beigties ar asins saindēšanos un dzīvnieka bojāeju.

3

Par laimi, Keitlina nonāca brīnišķīgu vetārstu rokās. Viņi ne tikai izglābi viņai dzīvību, bet arī maksimāli atjaunoja bojātos audus un orgānus.

4

Īpašnieku – dzīvnieku mocītāju sagaida tiesa, kas Dodsonam var beigties ar apcietinājumu uz laiku līdz pieciem gadiem, un sodu sešu tūkstošu dolāru apmērā.

5

Keitlina savukārt iziet rehabilitācijas kursu vienā no dzīvnieku patversmēm. Viņa samērā ātri atkopjas, un par pārdzīvotajām šausmām liecina vairs tikai rēta visapkārt purniņam. Mediķi apgalvo, ka ar laiku arī rēta sadzīs un kļūs gandrīz nemanāma. Par laimi, šim stāstam ir laimīgas beigas. Un, pateicoties nevienaldzīgu pilsoņu modrībai, izdevās ne tikai izglābt suni, bet arī sodīt bezsirdīgo dzīvnieku mocītāju.

Lasi vēl:

Šausmas! Esiet žēlīgi – atņemiet viņām kosmētiku!!!

Viņai atnāca īsziņa, kad viņa bija pie automašīnas stūres. Kas notika pēc pāris sekundēm? Šausmas!

ŠAUSMAS! KAMĒR PIEDZĒRUSIES MĀTE “ATPŪŠAS” AR VĪRIETI, MAZULIS AIZIET BOJĀ

Šausmas: Ledusskapja smakas dēļ 11 cilvēki nonāk slimnīcā!

avots: ofigenno.cc 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.