6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Katra meitene dabūja no viņa. Pēc kaut kā tāda ir grūti aizturēt asaras…

 

Heidenam Godfrijam (Hayden Godfrey) no Smitfīldas pilsētas, Jūtas štatā, ir tikai 17 gadi. Bet viņš jau paspēja uz visiem laikiem izmainīt dzīvi katrai meitenei no savas skolas.

Pagājušajā gadā Svētā Valentīna dienas svētku laikā Heidens pamanīja, ka daudzām klasesbiedrenēm tas ir samērā skumjš pasākums. Jo visa uzmanība tiek tikai skaistākajām meitenēm. Bet tās, kuras nevar palielīties ar efektīvu ārējo izskatu, daudz spēcīgāk izjūt savu vientulību uz apkārtvaldošās jautrības fona.

1

Jaunietis nolēma izmainīt šo situāciju. Gada laikā viņš pēc skolas piestrādāja par oficiantu un spēja sakrāt iespaidīgu summu uz nākamo Valentīndienas pasākumu.

2

Par sakrāto naudu viņš nopirka 900 neļķes. “Es speciāli izvēlējos šos ziedus. Jo rozes simbolizē mīlestību, bet man jau ir mīļotā. Tāpēc es izvēlējos neļķes, jo tās simbolizē draudzību”, – saka Heidens.

3

“Jā gan, no mana Heidena katra meitene dabūja! – joko Liliana Šarpa, mūsu varoņa meitene. – Kad es ieraudzīju sajūsmu skolnieču acīs, kurām Heidens pasniedza ziedus, es nevarēju aizturēt asaras…”

4

“Heidens parasti katru rītu atnāk pie mums un pavada Lilianu uz skolu. Kad viņš piebrauca pie mājas ar furgonu, kas bija piekrauts pilns ar ziediem, es domāju, ka viņš lūgs mūsu meitas roku. Bet, kad uzzināju, kam neļķes ir paredzētas, es biju vēl lielākā sajūsmā! Es uzskatu, ka Lilianai ir ļoti paveicies ar savu puisi”, – uzskata Šarpas kundze.

“Es ļoti lepojos ar savu puisīti! Tagad es redzu, ka mums ar tēvu ir izdevies izaudzināt īstu vīrieti”, — saka Erina Godfrija, mūsu varoņa mamma.

5

Heidena rīcība patiešām ir pelnījusi uzslavas un apbrīnu!

avots: ofigenno.cc

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.