5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

JA TEV IR KĀDS NO ŠIEM SIMPTOMIEM– PIEVĒRS TAM UZMANĪBU!

 

z_3daf1983

Mūsu organisms ir tik gudrs, ka pie dažādu slimību attīstības tas cenšas mums palīdzēt saprast, kas tad īsti nav tā, kā vajag un dot signālus, kurus nevajadzētu ignorēt, jo pat vismazākās izmaiņas dažādu sistēmu funkcionēšanā var liecināt par ļoti nopietnām iekšējo orgānu slimībām. 

Tomēr daudzi no mums tam nepievērš īpašu uzmanību, taču slimību vienmēr ir daudz labāk atklāt tās sākuma stadijā, lai laicīgi varētu to sākt ārstēt nevis “ielaist” to, cīnīties ar dažādiem sarežģījumiem un tādā veidā riskēt ar savu dzīvību, jo reizēm slimība tiek atklāta pārāk vēlu, kad nekāda atpakaļceļa vairs nav, tāpēc piedāvājam Jums noskaidrot, ko nozīmē daži mūsu organisma sniegtie signāli, kuriem noteikti būtu jāpievērš pastiprināta uzmanība.

Iespējami slimību simptomi:

Sausa āda (lobīšanās)

Sausa āda un ādas lobīšanās liecina par to, ka Tavam organismam pietrūkst vitamīns E, tāpēc Tev savā ēdienkartē nekavējoties būtu jāiekļauj rieksti, treknas zivis un augu eļļa.

Trausli mati un nagi

Šie simptomi liecina par B grupas vitamīnu deficītu un kalcija trūkumu organismā. To visu Tu atradīsi diedzētajos graudos, pilngraudu putrās un pilngraudu maizē.

Smaganu asiņošana 

Tas var liecināt par to, ka organismā trūkst vitamīna C. To satur sīpoli, ķiploki, augļi un dārzeņi, tāpat var dzert arī priežu skuju novārījumu.

Slikts miegs un uzbudināmība 

Šie simptomi liecina par magnija un kālija trūkumu organismā. Šos mikroelementus satur žāvētas aprikozes, melnās plūmes un bietes.

Krampji naktī 

Arī krampji naktī liecina par magnija un kālija trūkumu.

Zosāda uz elkoņiem 

Šis simptoms liecina par C un A vitamīnu trūkumu. Tie ir visos oranžas krāsas dārzeņos un augļos – burkānos, ķirbjos, tomātos, aprikozēs un žāvētās aprikozēs.

Gribas sālītu

Tas var liecināt par to, ka organismā ir ieperinājusies kāda infekcija vai arī sācies iekaisuma process, īpašu uzmanību jāpievērš tieši uroģenitālajai sistēmai.

Gribas saldu 

Iespējams, ka šādā gadījumā Jums ir novājināta nervu sistēma un Jums nepieciešama ātrs enerģijas lādiņš – glikoze. Tādā gadījumā vislabāk noderēs medus vai tumšā šokolāde, lai neizraisītu kuņģa – zarnu traktas problēmas.

Gribas svaigu pārtiku

Tas var liecināt par gastrītu un aknu problēmām. Svaigā pārtika palīdzēs noņemt spazmas un nomierināt kuņģi.

Gribas saulespuķu sēklas 

Tavam organismam trūkst antioksidanti

Gribas skābu

Tā kā organismam nepieciešama žultspūšļa vai aknu stimulācija, tad tas pats pieprasa šos produktus. Iekļauj savā ēdienkartē citronus un dzērvenes.

Gribas rūgtu

Šajā gadījumā, visticamāk, ir problēmas ar kuņģa – zaru traktu, līdz ar to te var palīdzēt ļoti viegla organisma attīrīšana.

Gribas asu

Asi ēdieni stimulē gremošanu, taču asos ēdienus ir jālieto ļoti uzmanīgi, ievērojot mēru un noteikti neēdot neko tādu tukšā dūšā.

osta1

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.