1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Sievietes, kuras dara šīs 3 lietas, apbur jebkuru vīrieti

 

0

Radot pareizo enerģiju ap vīrieti, izmantojot pareizos vārdus un ķermeņa valodu saziņā ar viņu, jūs varat aizdedzināt kaisles liesmas viņa sirdī uz ilgu laiku. Jūs varat kļūt par to sievieti, par kuru viduslaikos cīnījās bruņinieki, par to, kura kā magnēts pievilina vīrieti un hipnotizē viņu ar saviem dotumiem.

Lūk, trīs veidi, kā kļūt pievilcīgākai un kā bez īpašas piepūles apburt vīrieti.

Savaldziniet viņu ar savu maigāko pusi

Kad sieviete ir blakus vīrietim, viņai jau nevajadzētu spēlēt spēcīga profesionāļa vai trīs bērnu mātes – saimnieces lomu. Viņa ir kā lapa, kas peld pa upi. Esiet lēnākas, nesteidzieties, aizmirstiet visas stratēģijas un idejas, kā pievilināt vīrieti, vienkārši plūstiet pa straumi, kādu izveido jūsu saziņa ar vīrieti. Veiciet dziļas ieelpas, apsēdieties ērtāk, sajūtiet siltumu un mieru sirdī, un vienkārši izbaudiet mirkli, ko rada jūsu romantiskā saikne.

Patiesa savaldzinātāja prot vienkārši būt. Viņa zina, kā justies sieviešķīgai un vājai blakus vīrietim, un šajā vājumā spēj atslābināties, tas viņu nebaida. Viņa necenšas kaut ko darīt vai arī ņemt visu savās rokās.

Viņa ļauj vīrietim ieiet viņu attiecībās pašam savā tempā, ļauj viņam sevi barot ar uzmanību un glāstiem. Viņa ir dieviete, kurai piemīt nevainojama, mierīga un vienmērīga enerģija, kas rada miera, mīlestības, jutīguma, maiguma un maigi saldas vientulības atmosfēru.

Klausieties viņu vairāk nekā tikai ar ausīm

Īsta savaldzinātāja var noteikt vīrieša vājo vietu dažu minūšu laikā. Viņa zina, kā likt viņam nervozēt, un kā viņu nomierināt. Viņa var likt viņam justies pagodinātam par viņas klātbūtni tā, ka viņš sāks nervozēt, bet tajā pašā laikā jutīsies emocionāli drošībā, jo spēs viņai pilnībā atvērties.

Labākais veids, kā likt vīrietim nervozēt, bet tomēr jums atvērties, ir vajadzīgos brīžos viņā klausīties. Kad esat kopā ar viņu, centieties patiešām klausīties to, ko viņā saka. Nepārtrauciet, neskatieties telefonā, ne uz mirkli nenovērsiet savas domas, nerunājiet, ka klausieties viņā, tajā pašā laikā darot vēl citas lietas.

No patiesas saiknes ar cilvēku mūs var novērst ļoti daudz kas. Savaldzinātāja izmanto sievišķo enerģiju, lai būtu šeit un tagad. Jums ir jāattīra prāts un jāatver sirds. Pametiet visu, ko darījāt, un klausieties uzmanīgi – ar ausīm, sirdi, prātu un ķermeni.

Savaldziniet viņu ar pieskārienu

Ja jūs maigi pieskarsieties vīrietim, kad jūtat saikni ar viņu, tas viņam parādīs, ka jums ir svarīgas viņa jūtas, ka viņa nodomi jūsu sirdij ir patīkami. Bet nepieskarieties viņam pārāk bieži, un neizmantojiet pieskārienus, lai izprovocētu saikni ar viņu. Vienkārši pieskarieties viņam īstajos brīžos, un lai tas parāda, ka esat atvērta turpmākajam, ka esat uz viena viļņa – fiziski, garīgi un emocionāli. 

avots: soulpost.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.