6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

SODA un MEDUS: līdzeklis, kas iznīcina pat vissmagākās saslimšanas

 

timthumb-696x463

Tikai 3 tējkarotes dienā viena mēneša garumā!

Ideja samaisīt dzeramo sodu ar kļavu sīrupu vai medu liekas dīvaina tāpēc, ka mēs zinām, ka vēža šūnas barojas ar cukuru. Bet dotajā situācijā cukurs iedarbojas pilnīgi savādāk. 

Vēža šūnas nespēs izmantot cukuru savai turpmākajai attīstībai, jo dzeramā soda tās pilnībā neitralizēs. Medus vai kļavu sīrups dažādi ietekmē vēža šūnas (kas izmanto par 15 reizēm vairāk glikozes salīdzinājumā ar veselajām šūnām). Medus un soda iekļūs pašās vēža šūnās un tās iznīcinās.

Sastāvdaļas:

  • Dzeramā soda
  • Kļavu sīrups vai medus 

Pagatavošanas veids:

Samaisiet vienu daļu dzeramās sodas ar trim daļām kļavu sīrupa vai medus. Samaisiet sastāvdaļas tik rūpīgi, lai izveidotos viendabīgs maisījums. Gatavojiet maisījumu uz lēnas uguns aptuveni 10 minūtes. Līdzeklis ir gatavs!

Lietošanas veids:

Ir nepieciešams lietot 3 tējkarotes šī maisījuma visas dienas garumā. Ārstēšanās kursa ilgums ir 1 mēnesis.

Šīs terapijas laikā jums vajag izvairīties no jebkāda veida gaļas, cukura vai miltu izstrādājumu lietošanas.

avots: fithacker.ru
 

14 KOMENTĀRI

  1. Kur ir kaut jel kāds pamatojums, kāpēc lai tas darbotos? Kur kaut viena atsauce uz kaut vienu respektējamu medicīnas pētījumu vai rakstu?
    Publicētājiem vajadzētu kaut drusku ar veselo saprātu un elementārām vidusskolas ķīmijas un bioloģijas zināšanām padraudzēties!

  2. Gatavojiet uz lenas uguns, ne jau karsejiet. Vajag lasit iemacities. Un ja tu tik gudrs esi, tad pats izdomasi ka vajag sildit lidz tiem 60 gradiem.

  3. Kurš mēģinājis šo brīnumu samaisīt? Tauta padalieties ar rezultātiem…. Pēdējā laikā tik daudz rakstu par vēžu šūnu iznīcinošiem līdzekļiem, jābrīnās kur tie slimie rodas.

    • Aizej uz onko slimnīcu un mati stāvus sacelsies cik ir slimo cilvēku!
      Tiešām jābrīnās- no kā tas viss!!!!

  4. tad jau patents rokā, visi vesali un veža slimnieku vairs nebus…
    nu re a teica ka nevar izarstēt, šo kaiti, nezinaja vienkārši kur lasīt…

  5. Esmu dzirdējusi par 1. ēdam karotes sodas dzeramo no rīta, tas palīdzot sakārtot organismu. Medu varētu apēst pēc tam.

    • Vispār ,varbūt izklausīsies nežēlīgi,bet es zinu ,ko runāju,ka 4.stadijas vēža slimniekam ir gan palīdzēts,jo pretējā gadījumā ,5 mēnešu laikā,cilvēks vairs nebūtu dzīvs.

  6. Mēģināsim,ir jāpalīdz,jo sanāca ļoti interesanta konsistence.Tur raksta,ka nedrīskt lietot gaļu,miltu izstrādājumus.Tā ir,jāievēro produktu lietošana,lai neveicinātu vielas,no kurām barojas ķrabis”Visiem veiksmīgu izārstēšanos!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.