8.6 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

14 izsmalcinātu sieviešu paradumi

 

woman-epitome-Italian-chic-her-red-lips

Pa īstam izsmalcinātas, elegantas un modernas sievietes nav pārcilvēki, viņas vienkārši ir labi sagatavotas. Ja jūs neredzat, kā viņas staigā blūzēs ar izlijušas kafijas traipiem vai uzirušām zeķubiksēm, ciešot no neērtām augstpapēžu kurpēm, tas nenozīmē, ka ar viņām tā nemēdz notikt. Tas vienkārši nozīmē, ka viņas zina, kā ar to tikt galā.

Un viņām nākas tikt ar to galā katru dienu. Vienkārši šīm sievietēm ir savi ikdienas ieradumi, kas padara viņu izskatu izsmalcinātu, pārliecinātu un skaistu katru dienu. Un tas nenozīmē milzīgu garderobi un nereālas naudas summas. Īstais stils sākas mājās, kad jūs pamostieties.

  1. Jau vakarā ieplānojiet, ko vilksiet mugurā no rīta. Redziet, tā nav burvestība, vienkārša matemātika. Modernas sievietes, kuras jūs redzat, patiešām cenšas tā izskatīties. Un viss nesākas ar pienācīga apģerba izvēlēšanos 10 minūtes pirms iziešanas, kad jūs panikā skrienat pa koridori, bet gan savlaicīgi.
  2. Dodiet sev pietiekami daudz laika sagatavoties. Tas nozīmē nepārlikt modinātāju trīs reizes un vēl pavārtīties, lai pēc tam steigtos pa kaklu, pa galvu, kā nu sanāk. Tas nozīmē pamosties laicīgi, lai attiecīgi sagatavotu apģērbu, lai uztaisītu frizūru, uzliktu kvalitatīvu grimu, pievienot tēlam kādu stilīgu aksesuāru, par ko mēs bieži aizmirstam, bet kas arī pilnveido tēlu.
  3. Izvēlieties pareizo apakšveļu. Pirmkārt, tas ir mūsu pašpārliecinātības pamats. Otrkārt, apakšveļai ir jāatbilst jūsu tērpam, lai, piemēram, mežģīnes nespīdētu cauri trikotāžas apģērbam. Un, ja uzdevums ir nedaudz parādīt apakšveļu, tad tā ir attiecīgi arī jāpiemeklē.

    4. Iedvesmojieties no citu izsmalcinātu sieviešu stiliem. Ir vērts izpētīt arī pazīstamu modes dāmu stilu. Tās var būt jūsu darba kolēģes, bet varbūt blogeres Instagramā, vai arī tā pati Viktorija Bekhema un citas. Nav nekas šausmīgs, ja centīsieties savu apģērbu izvēlēties līdzīgi kā modernās fotogrāfijās internetā.

  4. Ģērbieties atbilstoši. Skan vienkārši, bet izskatīties stilīgi – tas nozīmē izskatīties atbilstoši kaut kam: laikam, situācijai, pasākumam. Atkarībā, uz kurieni jūs ejat, kad un pie kā. Uz visu laiku un vietu. Nevajag vilkt minisvārkus uz tikšanos ar konservatīvu dreskodu. Nedomājiet, ka jūs tādējādi kādu iespaidosiet, visdrīzāk notiks pretējais.
  5. Velciet tikai to, kas jums der pēc izmēra. Protams, pat vismodernākajām sievietēm ir pāris džinsi, kuros viņas sapņo ielīst, bet viņas tos nenēsā. Lai kā jums kāds apģērbs arī nepatiktu, ja tas jums neder, tad aizmirstiet par to.
  6. Papildiniet savu tēlu ar vienu dārgu detaļu. Vai esat kādreiz brīnījusies, kā dažas sievietes var izskatīties tik izsmalcināti vienkāršās džinsās un blūzītē? Protams, ir daudzas sastāvdaļas, bet viena no tām – tā ir tēla papildināšana ar spilgtu detaļu: skaista ādas siksna, eleganti auskari, moderna somiņa utt.
  7. Izvēlieties ideālus aksesuārus. Kā ieteica pati Koko Šanele, kad jūs uzliekat aksesuārus, noņemiet pēdējo lietu, ko uzlikāt – tādā ziņā, lai nebūtu pārmērību. Modernas sievietes zin mēru.
  8. Nekad gultā nevārtieties ar “labu apģērbu”. Zīda kleitu nomainiet ar legingiem un krekliņu, ja vēlaties pavārtīties dīvānā.
  9. Apģērbu salieciet rūpīgi, un pakariniet to uz drēbju pakarināmā. Vienkāršs padoms, bet, vai mēs vienmēr to ievērojam?
  10. Papēži ne vienmēr ir izsmalcināti. Izsmalcināta sieviete ir gudra sieviete. Viņ zina, kad vajag vilkt augstpapēžu kurpes, un kad – balerīnas.
  11. Mazgājiet veļu regulāri, neatstājiet visu uz vēlāku, kad jau varis nebūs neviena brīva un piemērota apģērba, ko vilkt mugurā.
  12. Sagatovjiet sev “modes aptieciņu”. Pat vismodernākajām sievietēm gadās neveiksmes. Tādiem gadījumiem nepieciešama aptieciņa: saspraužamadata, adata ar diegu, lai aizšūtu caurumu, saplēstus svārkus, nagu laka, lai apturētu uzirušas zeķubikses, plāksteris, ja uzvilktas jaunas kurpes utt.
  13. Palieciet uzticīgas savam stilam. Izsmalcinātas sievietes neskrien pakaļ modei. Viņām ir klasiskā apģērba arsenāls, kas ir aktuāls vienmēr, ārpus sezonas un modes tendencēm. Viņām vienmēr ir, ko vilkt mugurā.
avots: soulpost.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.