8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Jaunības ūdens “Amrita”

 

 

Amrita1

Viens no iemesliem, kāpēc novecojam, ir tas, ka mūsu ķermenis “skābst” – jo neveselīgāk mēs dzīvojam un neveselīgāku uzturu lietojam, jo zemāka ir ūdeņraža jonu koncentrācija mūsu asinīs jeb pH līmenis un līdz ar to arī zemāka mūsu ķermeņa šūnu spēja uzņemt skābekli.

Vesela cilvēka asins pH līmenis ir 7,4. Tādi produkti kā gaļa, saldumi, alkohols, nikotīns, saldināti dzērieni, ko regulāri lietojam uzturā, asins pH līmeni padara zemāku, bet mums pašiem liek izskatīties vecākiem, justies nogurušākiem un vairāk slimot.

Lai mēs spētu atjaunot organismā optimālo skābju un sārmu līdzsvaru, kas nepieciešams tā normālai funkcionēšanai, mums uzturā jālieto vairāk augļu un dārzeņu, vai arī jādzer sārmains ūdens, ūdens, kura pH līmenis pārsniedz 7,4. Šāds ūdens dabā sastopams ļoti reti. Pat vistīrākā avota ūdens vai daudzu un dažādu minerālūdeņu pH līmenis parasti nav augstāks par 5 vai 6. Eiropā ir zināmi tikai 20 sārmaina ūdens avoti. Baltijas valstīs nav zināms neviens avots, kurā ūdens pH būtu virs 9.0. Tajā pašā laikā pats fakts, ka ūdens pH ir virs 9.0 vēl nenozīmē, ka ar šo ūdeni viss ir perfektā kārtībā, jo dabā praktiski nav iespējams atrast ideāli sabalansētu ūdeni. Parasti tam kaut kas ir vai nu par daudz vai arī kaut kā pietrūkst.

Latvijas Biomedicīnas Tehnoloģiju Institūta zinātnieku komanda profesora D.Babarikina vadībā 5 gadu laikā izstrādāja un radīja sārmaino ūdeni “Amrita”, kura pamatā tiek izmantots ļoti tīrs ūdens no 153m dziļurbuma. Tikai viena pH iedaļa aiz 7,4 organisma desmitkāršo šūnu spēju uzņemt skābekli. AMRITA pH skaitlis ir 9,6, un tas nozīmē, ka AMRITA palielina cilvēka organisma šūnu spēju uzņemt skābekli vairāk kā 200 reizes!

No tā, vai mūsu organismi spēj pienācīgā daudzumā uzņemt skābekli, ir atkarīgi vielmaiņas procesi jeb, citiem vārdiem sakot, vai mūsu organismā pietiekami labi deg iekšējā uguns, kurai ir nepieciešams skābeklis, lai vielmaiņas procesu rezultātā varētu tikt pārstrādāta barība, kurai vajadzētu barot mūsu ķermeni, apgādāt to ar uzturvielām un dot mums spēku un enerģiju. Ja šī iekšējā uguns skābekļa trūkuma dēļ nedeg pietiekami labi, mums pasliktinās vielmaiņa, nav spēka, enerģijas, rodas liekais svars, piesārņojas organisms, kā rezultātā pasliktinās tā veselība, pašsajūta un mēs straujāk novecojam.

AMRITA pēc īpašas formulas tiek bagātināts arī ar dažādiem augstākās tīrības pakāpes un farmācijas kvalitātes mikroelementiem un minerālvielām – cinku, selēnu, magniju, nātriju, kalciju, kāliju, kā arī C vitamīnu.

Cinks uzlabo mūsu imūnsistēmas efektivitāti un veicina auglību, selēns darbojas kā spēcīgs antioksidants un aizsargā pret oksidatīvo stresu. Oksidatīvais stress ir jebkurš stress (ikdienas stress, slimības un citas mūsu dzīves negatīvas izpausmes, kuras skābina, jeb oksidē mūsu organismu). Tāpat selēns mazina risku saslimt ar ļaundabīgiem audzējiem, jo tādi var rasties un attīstīties vienīgi skābā vidē – ja organisma pH līmenis ir zemāks par 7,4. Magnijs regulē vielmaiņas procesu, labvēlīgi ietekmē sirds un asinsvadu sistēmu, kalcijs ir svarīgs kaulu un zobu veselībai, kālijs stiprina nervu sistēmu, nātrijs apgādā muskuļus ar enerģiju, C vitamīns darbojas kā spēcīgs antioksidants un kavē novecošanos.

Hinduismā Amrita nozīmē – dievu dzēriens. Leģendas vēsta, ka ticīgie Amritas dzērienu redzējuši plūstam no Hindu dievību statujām, un, nogaršojot šo dievišķo dzērienu, tie stāstījuši par Amritas īpaši saldo garšu, kas nelīdzinās ne medum, ne cukuram.

Mēs iedvesmojāmies no šī stāsta un radījām šo patiesi revolucionāro ūdeni – AMRITA (pieejams ar un bez gāzes). Tas dod mums iespēju justies jauniem – enerģijas, spēka un dzīvesprieka pilniem, pretoties slimībām un aizkavēt novecošanos.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.