1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Gurķi un kefīrs – lieliska kombinācija atslodzes dienai

 

ogurechno-kefirnaya

Gurķu un kefīra atslodzes dienas ir ieteicamas vasarā. Jo tieši šajā periodā svaigie gurķi ir apveltīti ar pašām vērtīgākajām vielām un jūsu organisms saņems maksimāli daudz labumus. Ieteicams dienu pirms paredzētās atslodzes dienas, sagatavot 1 kilogramu šo dārzeņu. Šo daudzumu sadaliet 5, vienādās daļās.

No rīta sagrieziet pirmo daļu salātos, pievienojiet dilles, pētersīļus, vai citus sezonālos zaļumus. Sāli nepievienojiet. Variet pievienot olīveļļu. Piedzeriet 200 ml kefīra. Otru daļu apēdiet bez griešanas, apmēram 3 stundas pēc brokastīm. Trešo daļu, pusdienās, atkal sagrieziet salātos, pievienojiet citrona sulu, vai balzamiko etiķi, olīveļļu un ūdenī izmērcētu brinzas sieru. Piedzeriet klāt 200 ml kefīra. 

Launagā jums vienkārši tā pat ”jānograuž” ceturtā gurķu porcija. Uzdzeriet glāzi ūdens. Loģiski, ka no atlikušajiem gurķiem uztaisiet salātus vakariņām. Pirms došanās pie miera izdzeriet glāzi kefīra. Pavadītās atslodzes dienas rezultāts: attīrītas nieres, žultspūslis un aknas. Bez tam šī gurķu un kefīra kombinācija veicina svara samazināšanos. Vasarā šādas atslodzes dienas variet (un tas pat ir ieteicams) rīkot katru nedēļu. 

AVOTS

 

 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.