1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

KĀDAS IR PAZĪMES, PĒC KURĀM CILVĒKI VIENS OTRU VĒRTĒ?

 

pazimes

Nenoliedzami, ir vairākas pazīmes, pēc kurām iespējams noteikt to, kāds šis cilvēks ir pēc rakstura.

Taču kā ir patiesībā? Kā ģērbties un uzvesties, lai par sevi atstātu pēc iespējas labāku iespaidu. Ko par mums pasaka mūsu apģērba krāsas izvēle, uzvedība un pat rokasspiediens?

Apģērba krāsa

Apģērba krāsas izvēle par tevi pasaka daudz vairāk nekā citas ārējās iezīmes.  Tie, kas izvēlas tumšus zemes toņus, kā arī melno un pelēko krāsu, parasti ir jūtīgi un mākslinieciski. Savukārt, tie, kas valkā sarkanu apģērbu, rada enerģiska cilvēka iespaidu.

Nagu graušana

Uzvedība un ar ķermeni saistīti ieradumi, piemēram, nagu graušana, var norādīt uz nepacietību, neapmierinātību, vai to, ka konkrētā situācijā sāc uztraukties vai tev ir garlaicīgi.

Apavu izvēle

Tas varbūt izklausās ļauni, bet daži psihologi uzskata, ka cilvēku var novērtēt pēc tā, kādus apavus viņš valkā. Cena, stils, krāsa, un vispārējais apavu stāvoklis var daudz ko pastāstīt par cilvēka ienākumiem, politisko piederību, dzimumu un pat vecumu.

Rokasspiediens

Tas nevienam vairs nav pārsteigums, ka rokasspiediens var liecināt par pārliecinātību vai tieši pretēji – nedrošību. Balstoties uz rokasspiediena stiprumu, var noteikt, vai cilvēks ir introverts vai ekstraverts.

Rokraksts

Pētījumā pierādīts, ka cilvēki, kam ir smalks un rūpīgs rokraksts, parasti ir kautrīgi. Savukārt, tie, kuru rokraksts ir plašāks un brīvāks, parasti ir sabiedriskāki. Tāpat atklāts, ka tie, kas raksta ļoti uzmanīgi un lēni, ir empātiski un jūtīgi.

00

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.