6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

10 Fen-Šui zelta likumi laimīgai dzīvei

 

yIqirmwn_js

1.NESĒDI STŪRĪ
Jūs sakāt “septiņus gadus neapprecēsies”? Ja būtu tikai tas vien! Saskaņā ar Fen Šui, izvirzīts stūris, kas mērķē uz cilvēku, vienalga, vai tas būtu galda, skapja vai jebkāds cits stūris, sūta nabadziņam “saindētas bultas”, kas liegs viņam ne tikai precēšanās priekus, bet arī atstās bez naudas, veselības un veiksmes.

2. NEATVADIES OTRPUS SLIEKSNIM
Sak’ “sastrīdēsies”. Viss ir pilnīgi pareizi: slieksnis – tā ir enerģētiska robeža, kas atdala divas pasaules. Vienā pusē ir “savējā”, bet otrajā – “svešā”. Neredzamā robeža neļauj nodibināt kontaktu, un lietas, kā arī enerģija, kas tiek nodota “no vienas pasaules uz otru pasauli”, abām pasaulēm ir zudušas. Tāpēc arī sanāk, ka saikne starp abiem “kontakta dibinātājiem” izjūk.

3. NEGATAVO ĒDIENU, JA TEV SLIKTS GARASTĀVOKLIS
Tā jaunajām saimniecēm māca viņu mammas un vecmāmiņas. Un vecākajai paaudzei ir pilnīga taisnība: ēdiens uzsūc apkārtējo enerģiju, bet mēs, ēdot šo pašu ēdienu, kopā ar kalorijām un vitamīniem saņemam arī atbilstošu enerģētisko lādiņu. Boršči un kotletes, kas “uzlādētas” ar strīdiem, paziņojumiem par kārtējo teroraktu vai emocijām, kas rodas no televīzijas “šausmenēm”, pilnīgi noteikti spēj saindēt ģimeni.

4.NESTĀVI AIZ MUGURAS,
– mēs sakām, it kā satrūkstoties, pat, ja aiz muguras ir kāds pavisam tuvs cilvēks. Un runa nebūt nav par senu instinktu, kas liek baidīties no ienaidnieka, kas pielavās klāt, bet gan par to, ka vislielākās briesmas rada neaizsargātais pakausis. Atbalsta un aizsardzības trūkumu Fen Šui uzskata par visvājāko enerģētisko pozīciju. Turklāt tas ir vienlīdz svarīgi gan cilvēkam, gan mājoklim. Jums aiz muguras vienmēr ir jābūt sienai, vai vismaz aizslietnim, bet jūsu pakausim mājās vienmēr jābūt aizsargātam ar augstu kalnu, vai vismaz kaimiņu māju.

5.NEDZEN SEVI STŪRĪ
Vēl viena, saskaņā ar Fen Šui, ļoti nevēlama pozīcija. Stūris tiek uzskatīts par vietu, kas spēj izvilkt no cilvēka enerģiju – par tādu kā mājas vampīru. Nevelti jau izsenis neklausīgu bērnu liek stāvēt stūrī – lai tiktu mazināta nerātnā enerģija (svarīgi ir savu mīluli tur neturēt pārāk ilgi…).

6. NESKATIES SASISTĀ SPOGULĪ
Saskaņā ar Fen Šui, kaitīgi ir ne tikai sasisti spoguļi, bet arī spoguļi ar zīmējumu, stikla flīzes un tamlīdzīgas cirsmas, kas attēlu pārveido, sadrupina. Tas viss pārveido, sašķeļ enerģiju, kas vispirmām kārtām jau ietekmē veselību.

7. SPOGULĪTIS KABATĀ PASARGĀS NO IENAIDNIEKIEM
Mēs joprojām uzskatām, ka, satiekoties ar nelabvēli, palīdz, ja kabatā ir maziņš spogulītis – ar spoguļa pusīti uz āru, protams. Tas atspoguļo visus nelabvēļa sliktos nodomus un rīcības. Kā arī visu negatīvo enerģiju, kas tiek vērsta pret jums, komentē Fen Šui. Un iesaka mājas aizsardzībai pret nelabvēlīgu ietekmi virs durvīm vai loga pielikt spoguli.

8. “UZ SEVI NERĀDI AR PIRKSTU”
mēs brīdinām cilvēku, kas stāsta par kāda nelaimēm. Saskaņā ar Fen Šui, ļaunās acs mehānisms šajā gadījumā ir sekojošs: norādot ar pirkstu, mēs sūtām enerģētisku lādiņu. Vienlaikus nosaucot slimību, sniedzam šim lādiņam atbilstošu “nokrāsu”: piepildām ar precīzu informāciju par diagnozi.

9. PUSCEĻĀ NEATGRIEZIES MĀJĀS
– “ceļa nebūs”. Un kā vēl, vēsta Fen Šui! Atcerieties, ko mēs stāstījām par slieksni? Visas tās pasaciņas “no pasaules uz pasauli” ir pietiekoši enerģiskas – tas droši vien ir zināms visiem ceļotgribētājiem, kuri bieži škērso valstu robežas. Ja ir nācies atgriezties – atgūstiet spēkus: apsēdieties (aizņemieties spēkus no mājas), ieskatieties spogulī (atspīdot enerģija dubultojas).

10. IZSKRIEN ZEM VARAVĪKSNES – LAIMĪGS BŪSI
Protams, tiem, kas atceras fiziku, viss ir skaidrs: to izdarīt principā nav iespējams. Bet pat ieraudzīt varavīksni – Debesu Vārtu simbolu – tiek uzskatīts, ka tā ir laba zīme. Bet Fen Šui iesaka “pieradināt” varavīksni un atvest viņu pie sevis uz mājām. Lūk, kāpēc tik labvēlīgas ir arkveida atveres – izejot zem viņām mēs katru reizi “paejam zem varavīksni” un no Debesīm saņemam aizsardzību.

AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.