6 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

7 komplimenti, kurus alkst izdzirdēt visi vīrieši

 

5bf247cd05b3cb2146a50276b0a48251-1-1-750x440

Runā, ka tieši sievietes mīl ar ausīm, bet viņas parasti saņem vairāk nekā tikai savus komplimentus: no nekaunīga svilpiena no neaudzināta vīrelīša līdz patiesiem mīļotā puiša vārdiem. Bet paši vīrieši reti, kad saņem komplimentus, ja neskaita no mammas, kaut arī tie viņiem ir ļoti nepieciešami. 

Tāpēc, ja jūs vēlaties uzlabot sava vīrieša garastāvokli un pašvērtējumu, pamēģiniet izmantot sekojošas frāzes:

1. “Tu esi tik labs…”/ “Tev lieliski sanāk” – uzslavējiet viņu par to, ko viņš dara: virtuvē, guļamistabā, sporta zālē vai garāžā. Vīrietis grib dzirdēt, ka viņš ir labs tajā lietā, ar kuru viņš īpaši nopūlas. Ja runa ir par darbu, tad ir svarīgi, lai jūs novērtētu viņa pūles, nevis amatu vai algu.

2.“Ar tevi kopā es jūtos tik droši (tik skaista/laimīga/iekārota – vienalga ko, kas atbildīgs viņa centieniem likt jums tā vilties)”. Tas ir viens no patiesākajiem komplimentiem, kuru jūs savam vīrietim varat izteikt, un kuru viņš ļoti novērtēs. Viņš grib, lai jums kopā ar viņu būtu labi, un, kad jūs to apstipriniet ar vārdiem, viņš ir kā bez prāta no laimes.

3.“Tu esi tik seksīgs. Man patīk tavas (acis/smaids/rokas..)”. Svarīgi ir ne tikai teikt, ka viņš ir skaistulis, bet arī pateikt, kas tieši viņu par tādu padarīt, lai nedaudz viņu uzmundrinātu. Turklāt Jūs varat arī nedaudz pieskarties tai ķermeņa daļai, par kuru runājat.

4.Man patīk pavadīt laiku kopā ar tevi. Tas parāda, ka jums patīk būt ar viņu kopā ne tikai viņa ārējā izskata, statusa, naudas dēļ, bet vienkārši tāpēc, ka viņš ir blakus.

5.“Man patīk, kā tu izskaties (konkrētā apģērbā)”. Kaut arī vīrieši var ne pārāk lielu vērību pievērst apģērbam, kā to dara sievietes, viņi grib zināt, ka jums patīk, vēl jo vairāk tāpēc, ka viņš apģērbies jūsu dēļ. Turklāt ir svarīgi akcentēt uzmanību ne uz konkrētu apģērbu, bet gan uz to, ka tieši viņš tajā ļoti labi izskatās.

6.“Tev ir lieliska ģimene” vai “Man patīk tavi draugi”. Viņam tas ir ļoti svarīgi.

7.“Ko gan es bez tevis darītu?”. Vīrietis grib justies vajadzīgs. Lai tas būtu tikai atvērt šampānieti, vai palīdzēt jums mājas darbos – viņš grib just, ka jūs bez viņa nekādi nevarat.

AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.