1 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

NORĪT IR VESELĪGI! (18+)

 
maxresdefault
plus.google.com

Savu galavārdu mūžīgajā jautājumā – norīt, vai nenorīt – teikuši mediķi. Speciālisti no Ņujorkas Universitātes veica pētījumu, kurā piedalījās 239 meitenes. Kāpēc tieši tik daudz? Atbilde ir vienkārša – tieši tik meiteņu bija vajadzīgs, lai iegūtu precīzu rezultātu, ārpus statistiskās novirzes. Izrādījās, ka meitenes, kuras akta beigās spermu norij, ir daudz laimīgākas un noturīgākas pret stresu, viņām ir ciešāks miegs un stiprāka imunitāte.

Izrādās, ka daba jau pirms miljons gadiem ir parūpējusies par sievietes veselību (un vienlaikus arī par vīrieša veselību). Turklāt izrādījās, ka nepavisam nav svarīgi, kādā veidā sperma nonāk meitenes organismā. Tādējādi organismam veselīgi ir to saņemt gan no klasiskā kontakta, bet tikai gadījumā, ja nenotiek izsargāšanās.

AVOTS
 

15 KOMENTĀRI

  1. Muļķības.Šito izdomājuši veči kuri domā tik par savu baudu.Pierunā sievietes rīt to pretīgo,lipīgo ,dīvaini smakojošo zampu,lai pašiem lielāka bauda.Tad jau ja tas veselīgi,lūdzu laiziet sievietēm starp kājām,kad tām ir mēnešreizes,arī veselīgi,sārtums būs vaigos un sievietēm nauda ietaupīsies.Nebūs jāper ne tamponi,ne paketes.

    • Degradējoša atbilde! Katrs dara tā, kā viņam patīk! Neviens jau neliek tev rīt! Sievietes var pašas izvēlēties! Būdama meitene, kauns par tādu atbildi no tavas puses!

    • Tak spermā daudz vielu, lai tie mazie izdzīvotu līdz olšūnai. Taču proteīns vien ir. Pati vari izvēlēties vai rīt vai nerīt, bet, ja tev tas liekas TIK pretīgi tad tev varbūt jāmaina partneris, jo sportiskam vīrietim, kurš ēd augļus un nedzer, nepīpē sperma nav pretīga.

  2. Iepriekšējais komentārs labi smieklīgs. Domāju Dūdiņa ka tev taisnība. Nekā laba tajā rīšanā nav. Veči tik čakarē prātu sievietēm.

  3. Ja vīrieti mīl un viņš patiesi ir tavs, tad tur nekā pretīga nav. Un ja viņam tas patīk un tev nav pretīgi. Kapēc ne? Ja kas, mums meitenēm tur arī pēc konfektēm negaršo.

  4. Ka man gribas,tad es arī priecājos. Protams ikdienā to nedaru. Bet savu reizi jau var arī papriecāties. Procesa laikā jau nemaz pa to “zampu” īpaši nepiedomā.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.