1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kā pārstāt ”zāģēt” vīru?

 

0

Daudzas sievietes sev uzdod šo jautājumu – kā salauzt sevi un būt “baltai un pūkainai” mīļotajam vīram? Atbilde uz šo jautājumu ir vienkārša!!!

Mēs nestrīdēsimies ar sen zināmu apgalvojumu, ka “sievietes ir zāģi” – tas ir viens no galvenajiem apvainojumu, konfliktu un pat šķiršanās iemesliem ģimenē. Mēs varam tikai pieēnmt, ka apzīmējums “sieviete-zāģis” kā kaitīgs ieradums radās ģimenes dzīves laikā, bet nekādi līdz laulībām. Un, kā jau mēs zinām, nekas nav neiespējams, un ir pavisam reāli tikt vaļā no kaitīgā ieraduma. Bet, kā?

Cilvēks pēc savas dabas ir mīļa un labsirdīga būtne, aizkaitinājums rodas vien tad, kad dzīvē notiek pārmaiņas ne uz to labāko pusi, un viss galīgi nenotiek tā, kā gribētos. Ar katru reizi aizkaitinājums uzkrājas un, kad tiek sasniegta virsotne, cilvēks vienkārši iziet ārpus rāmjiem, un apstādināt to dažreiz ir pat ļoti grūti. Laulāto gadījumā, kad sieva kaut reizi ir sākusi izrādīt spilgtu neapmierinātību vīram, un rāt viņu, šī nepareizā pozīcija var kļūt par pieradumu. Ar katru gadu no mīļās un labsirdīgās līgavas, sieviete var pārvērsties par mūžam neapmierināto maitu. Mēs pamēģināsim nedaudz atvieglot Jums dzīvi, un sniegsim pāris noderīgus padomus par to, kā pārstāt būt par “zāģi”.

Daudzos gadījumos “vīra zāģēšana” – tiek uzskatīta kā neatrisināto jautājumu rezultāts starp laulātajiem. Saprotot strīdu iemeslu un to izskaužot, tāds ieradums, kā “zāģēt vīru” pazudīs pats.

  1. Mīļās sievas, izmainiet savu attieksmi pret vīru.

Ir tāds teiciens: “Kā jūs jahtu nosauksiet, tā viņa arī peldēs”. Tad nu šo teicienu var pielietot arī laulāto attiecībās. Ja Jūs savu vīru sauksiet tikai labos vārdos un kultivēsiet viņā pašas labākās īpašības, nav izslēgts, ka pēc kāda laika Jūs sāksiet apskaust pati sevi par to, ka jums blakus ir tāds vīrietis. Psihologi ir pierādījuši, ka cilvēks tiecas attīstīties un attīstīt sevī tās īpašības, kurām sabiedrība pievērš uzmanību. Tāpēc, mīļās dāmas, ja Jūs savam vīram teiksiet, ka “rokas viņam kā stabi un aug ne no tās vietas”, nebrīnieties, ka pie sienas pieliktais plaukts virtuvē nokrīt. Kā saka “ar varu mīļš nebūsi!”, cilvēku izmainīt var tikai MĪLESTĪBA!!! Ņemiet to vērā.

  1. Uzticieties savam vīram

Vīrietim ir nepieciešams sajust uzticību no mīļotās sievas, tas viņam dod spēku, lai gāztu kalnus nospraustā mērķa vārdā. Bet, ja vīrietis nejūt nekādu uzticību, viņš vienkārši pārstāj, vai nu jebko darīt, vai vienkārši dara to tikai tāpēc, lai viņu liktu mierā. Lūk, tāda ir tā laulības dzīves patiesība.

Uzticieties vīram, ļaujiet viņam darīt to, ko viņš uzskata par nepieciešamu. Nesakiet priekšā, un vēl jo vairāk nenorādiet, nekontrolējiet, ļaujiet viņam pašam pieņemt lēmumus, ja viņam būs nepieciešams, viņš pats Jums pajautās. Ticiet viņam, viņš pats ar visu tiks galā.  

Jums liksies, ka asas pārmaiņas gan Jums, gan arī viņam būs grūts un neizpildāms process, sāciet ar visvienkāršāko atvainošanos. Patiess “PIEDOD”, var daudz ko izmainīt Jūsu attiecībās.

  1. Visam pāri pateicība

“Sievietes-zāģi” kā likums visu savu uzmanību koncentrē tikai uz slikto, tādām sievām vienkārši nav iespējams izdabāt, un tas ir tikai tāpēc, ka viņas pašas nezina, ko vēlas. Sievietes, saņemieties, pamēģiniet koncentrēties uz labo. Vai tiešām Jūsu vīrs nav pelnījis kaut nedaudz pateicības”” Sāciet ar mazumiņu, vienu vārdu “PALDIES”, ar to iespējams novērst skandālus, neapmierinātību un vienkārši uzlabot otram garastāvokli.

AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.