2.8 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Kā atrast savu īsto mīlestību! Šīs 2 zodiaka zīmes ir tavi ideālie partneri

 

 

111-696x364

Pilnīga saderība! Man ir vajadzīgi Dvīņi!

Katrs cilvēks sapņo atrast savu īsto mīlestību, to, kas viņam derēs tā, kā viens puzles gabaliņš sader ar otru. Bet nav daudz tādu, kuriem tas izdodas…Astrologiem ir atbilde: izvēloties partneri, uzzini, vai jūsu zodiaka zīmes ir saderīgas!

Tieši tādi cilvēki tev ir vajadzīgi vairāk par visiem citiem. Ar viņiem pastāv mazāk iespējas kļūdīties, izveidojot postošas attiecības. Man liekas, tur kaut kas ir…

Zodiaka zīmju saderības horoskops

  1. Auns + Ūdensvīrs vai Dvīņi
    Auni pēc dabas ir avantūristi. Viņiem ir nepieciešams cilvēks, kurš viņus stimulēs pastāvīgi kaut ko mainīt,tikai tad pārim lemti panākumi! 
  2. Vērsis + Zivis vai Vēzis
    Vērsis tiecas pieturēties pie tradicionālām ģimenes vērtībām, tā ir ļoti mājīga zīme. Iekarot Vērsi var, atbildot uz viņa beznosacījuma mīlestību ar to pašu monētu. Ar šiem cilvēkiem iespējams izveidot spēcīgu un laimīgu savienību!
  3. Dvīņi + Auns vai Lauva
    Dvīņi ir racionāli, viņi meklē stabilitāti. Tajā pašā laikā viņiem nepatīk garlaikoties! Dvīņiem ir vajadzīgs jautrs, provokatīvs partneris, kas padarīs viņu dzīvi spilgtāku.
  4. Vēzis + Vērsis vai Jaunava
    Vēzim visa dzīve ir mīlestība. Bet nopelnīt šo cilvēku uzticību nepavisam nav viegli! Viņi būs blakus tiem, kuri nekad nenodos un kuri mīl piestrādāt pie attiecībām.
  5. Lauva + Dvīņi vai Svari
    Dāsna, romantiska un ļoti ekstravaganta zīme! Lauva ir kārs uz komplimentiem, kā arī patīk uzmanība savam ego. Savienība ar Lauvu nesīs laimi tiem, kuri ir pieraduši darboties pāri un neieciklēties uz sevi.
  6. Jaunava + Vēzis vai Skorpions
    Jaunavas liekas emocionāli auksti cilvēki, bet patiesībā viņi visu ļoti asi pārdzīvo. Šie cilvēki izvairās no strīdiem un augsti vērtē mājas pavardu. Iekarot Jaunavu var ar uzticamību un mīlestību pat tajās situācijās, kad cilvēks ir pieļāvis kļūdu. 
  7. Svari + Lauva vai Strēlnieks
    Svari meklē ļoti spēcīgu partneri, kas atbildīs viņu gaidām. Viņi spītīgi virzās uz savu mērķi, un nevienam nav pa spēkam viņiem traucēt. Būt kopā ar Svariem nozīmē vienmēr strādāt ar sevi un attiecībām!
  8. Skorpions + Jaunava vai Mežāzis
    Jūtīga, kaislīga un asprātīga zīme. Attiecībās ar Skorpionu galvenais ir pieņemt viņu tādu, kāds viņš ir. Tāpat nevajadzētu aizmirst, ka tās ir emocionāli ļoti neaizsargātas personības, kurām nepieciešama saudzīga apiešanās.
  9. Strēlnieks + Svari vai Ūdensvīrs
    Mīlestība un uzticība ir labākās dāvanas Strēlniekam! Ar viņu vienmēr ir labi, tas ir pašpietiekams cilvēks, un viņš nekad partnerim neatņem enerģiju, vairāk atdod pats. Strēlnieks grib, lai viņu novērtē.
  10. Mežāzis + Skorpions vai Zivis
    Praktiskais Mežāzis negrib kļūdīties un pēc tam to nožēlot. Mežāža skaistums un izsmalcinātība apvienojas ar pārsteidzošu pielāgošanos dzīvei. Savienība ar Mežāzi nozīmē, ka tevi nepametīs nelaimē, lai kas arī nenotiktu!
  11. Ūdensvīrs + Auns vai Strēlnieks
    Ūdensvīrs necieš nekādus ierobežojumus, un grib, lai viņa tieksme uz piedzīvojumiem tiktu dalīta! Šīs personības ir gatavas piedalīties jebkurā avantūrā, lai tikai sasniegtu svētlaimi mīlestībā. Ūdensvīrus piesaista cilvēki, kuri godīgi atklāj viņiem savu sirdi.
  12. Zivis + Mežāzis vai Vērsis
    Zivis ir laimīgas, kad saprot, ka viņas mīl! Šiem cilvēkiem pastāvīgi nepieciešams pierādīt, ka viņi tev ļoti daudz nozīmē. Laimīgas savienības ķīla ar Zivi – kopīgas intereses!

Šis mīlas saderības horoskops patiesi ir atradums. Protams, mēdz būt izņēmumi un laimīgas savienības veidojas neatkarīgi no piederības noteiktai zodiaka zīmei…Bet astroloģijas nepielūdzami likumi darbojas, bet izņēmumi vien apstiprina noteikumu.

AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.