4.5 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

NETICAMI, KAS ATKLĀJAS – KO VĪRIEŠI DOMĀ PAR SAVĀM SIEVASMĀTĒM?

 

00

Britu zinātnieki veica pētījumu un noskaidroja negaidītus jaunumus par vīru un sievasmāšu attiecībām.

Britu pētnieki aptaujāja 1500 precētus vīriešus un noskaidroja, ka vairāk kā puse no viņiem uzskata savas sievasmātes par simpātiskām, bet trešdaļa atklāti tajā atzinās savām sievām. Šis pētījums apstrīdēja pieņēmumu uzskatīt vīrus un sievasmātes par ienaidniekiem: 8 no 10 vīriešiem paziņoja, ka viņiem ir lieliskas attiecības.

Ceturtā daļa vīriešu ir slepeni iemīlējušies savās “otrajās mātēs”, bet katrs ceturtais tā vai savādāk izrādīja uzmanības apliecinājumus sievas mātei. Gandrīz trešdaļa, tieši pretēji, uzskata, ka tās ir dāmas, kas slepeni iemīlējušās viņos, bet 18% vīru atzinās, ka sievas mātes veica reālus mēģinājumus tos savaldzināt.

Katrs sestais vīrs uzskata, ka viņu sievu mātes ir pievilcīgākas, nekā viņu meitas, bet divas trešdaļas gribētu, lai viņu laulātās novecotu tikpat skaisti kā viņu radītājas.

Psiholoģe Linda Papadopoulos, kas strādājusi pie pētījuma, uzskata, ka rezultāti palīdzēs “dāmām gados” sajusties sevi labāk pasaulē, kur tiek slavēta jaunība. Viņa uzskata, ka tagad viņas bieži nenovērtē sevi, lielākajā daļā gadījumu, tām nav nekāda pamata.

Aptauja tika veikta pēc Peter Hahn brenda, kas specializējusies uz drēbēm sievietēm gados. Cerams, ka rezultāti nebija viltoti. Brenda pārstāvji paziņo, ka ar šī pētījuma palīdzību viņi gribēja tikai pierādīt, ka ”šodien, savos 50, 60 un vairāk gados, sievietes izrādās daudz stilīgākas, nekā dažus gadus atpakaļ.”

00

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.