6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

10 SIEVIEŠU IERADUMI, KAS BOJĀ SEKSU

 

'How can we repair our physical relationship?' (Photograph posed by models)

No dažiem ieradumiem ir nepieciešams atbrīvoties, cik vien ātri tas ir iespējams. Runa neiet par smēķēšanas atmešanu, toties šo ieradumu pirmkārt vajadzētu atmest.

Tomēr šoreiz parunāsim par sliktiem ieradumiem seksā. No tiem var tikt vaļā tikai tad, ja ievērojami centīsieties uzlabot savu intīmās dzīves kvalitāti.

Vienveidīgas pozas

Ikvienai sievietei ir savas mīļākās pozas. Tomēr seksuālajā dzīvē viena vai divas pozas ir samērā garlaicīgi. Tāpēc centieties atrast citas pozas un interpretējiet.

Parasts algoritms

Saplānota ikdiena – protams tas ir labi. Bet saplānots sekss – tas gan ir slikti. Laiku pa laikam ir jārīkojas impulsīvi, jāpakļaujas savām vēlmēm. Piemēram, ikvakara seksu iemainiet ar juteklisku rīta seksu. Vai arī mīlējaties kaut kur citur savā mājā, tikai ne guļamistabā.

Pasivitāte

Pat neliela iniciatīva no sievietes puses, vīriešu acīs tas ir liels pluss. Viņš, savukārt, centīsies izpausties uz visiem 100.  Dažreiz jums, sievietes, ir jāuzņemas iniciatīva savās rokās, lai abiem būtu patīkami.

Orgasma imitācija

Ieradums, kas var pāraugt kompleksos melos. Ļoti bieži sievietēm nākas imitēt orgasmu. Tāpēc sievietēm, kuras to dara ļoti bieži, ir liela iespējamība nesasniegt orgasmu vispār. Ja vīrietis zinās, ka jums ir patiess orgasms viņš būs septītajās debesīs.

Pārmērīga romantika

Sveces un rožu ziedlapiņas gultā – tas, protams, ir ļoti skaisti un romantiski, bet ne katru dienu. Daudzveidība – ir pamats spilgtam seksam. Šodien esiet romantisks, rītdien – nedaudz paviršāki. Nepierodi pie viena mīlestības scenārija.

Sarunas gultā

Ļoti daudz sieviešu mīl runāt pēc seksa. Tās sajūtas, ko vīrietis ir atmodinājis, pārtop garās runās. Varbūt tieši šī iemesla dēļ, vīrieši pēc seksa vēlas iet gulēt vai sēdēt pie datora. Vislabāk pēc seksa ir jārunā mīļi vārdi. Visu pārējo vienkārši atstājiet uz kādu citu dienu.

Saspiesta atmosfēra

Sieviešu fantāzijai nav robežu, parasti traucē kautrība un pieticība. Reizēm šādas problēmas risina alkohols, bet tas ir bīstams veids kā atbrīvoties. Iemācieties atslābt gultā, esiet atvērta dažādiem eksperimentiem.

Pārspēlēšanās

Vēlme, lai tavas fantāzijas kļūtu par realitāti – ir pareizi un labi. Tomēr ir jāzina robeža. Tavam mīļotajam arī ir tiesības izteikt savas fantāzijas, ņem to vērā.

Nav priekšspēles – Nav seksa

Satraukti cilvēki, pat neiedomājas par priekšspēli, jo grib ātrāk tikt līdz galam. Bet jāatceras sievietes nav šķiltavas ar vienu pieskārienu parasti neaizdegas. Sievietes vēlas, lai viņas skūpsta un glāsta.

Ja mīli masturbēt – neslēp to

 

Sievietes bieži vien slēpj vai nesaka to savam vīrietim, ka viņas masturbē, jo tas sievietē izraisa kauna un baiļu sajūtu, viņas domā, ka vīrietis viņu nosodīs, jo redziet vīrietis nepilda visas funkcijas. Bet jūs pašas zināt, ar kādu intensitāti viss ir jādara, lai jūs sasniegtu baudas virsotni. Tāpēc, jums nav jākaunas no tā, parādiet savam vīrietim, kas jums patīk.

00

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.