6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Brīnumainais medus un kanēļa savienojums dara brīnumus mūsu organismā!

 

lgKDVLQ6Z4U

SIRDS SLIMĪBAS:
Katru dienu brokastīs apēdiet maizi, uz kuras ievārījuma vietā uzsmērēta pasta no medus un malta kanēļa. Tas samazina holesterīna līmeni artērijās un glābj cilvēku no infarkta. Pat tie, kuriem jau ir bijis infarkts, var samazināt atkārtota infarkta risku.

Regulāra medus un kanēļa lietošana uzlabo elpošanu un stiprina sirds muskuli. Dažās Amerikas un Kanādas veco ļaužu mājās regulāra medus un kanēļa lietošana pacientiem ievērojami uzlaboja to vispārējo stāvokli, kā arī vēnu un artēriju stāvokli.

VĀJUMS:
Jaunākie pētījumi parādīja, ka cukura saturs medū ir drīzāk veselīgs, nekā kaitīgs spēku uzturēšanai. Padzīvojušiem cilvēkiem, kuri lieto medu un kanēli vienādās proporcijās, uzlabojas uzmanības koncentrēšana un kustīgums.

Dakteris Miltons, kurš veica pētījumus, saka, ka ikdienā lietojot pusēdamkarotes medus ar kanēli uz glāi ūdens no rīta tukšā dūšā un pēcpusdienā aptuveni ap 15:00, kad organisma funkcijas sāk samazināties, uzlabo dzīvības funkcijas vairāku dienu garumā.

ARTRĪTS:
Ar artrītu slimojošie var katru dienu, no rīta un vakarā, dzert 1 krūzi silta ūdens ar 2 karotēm medus un 1 mazu tējkaroti kanēļa. Regulāra lietošana izārstē pat hronisku artrītu.

Nesenos pētījumos, ko vadīja Kopenhāgenas universitāte, tika noskaidrots, ka gadījumos, gad dakteri lika lietot saviem pacientiem maisījumu no 1 ēdamkarotes medus un ½ tējkarotes kanēļa no rīta pirms brokastīm, pēc nedēļas 73 pacientiem no 200 pilnībā pārgāja sāpes, bet mēneša laikā lielākā daļa pacientu, kuri nespēja staigāt vai pārvietoties artrīta dēļ, spēja staigāt, nejūtot sāpes.

HOLESTERĪNS:
2 ēdamkarotes medus un 3 tējkarotes kanēļa, kas samaisītas ar 2 glāzēm silta ūdens, samazina holesterīna līmeni asinīs par 10 % 2 stundu laikā. Tāpat kā ar atrītu slimojošajiem, maisījuma lietošana 3 reizes dienā normalizēs holesterīna līmeni pat hroniski slimajiem. Cilvēki, kuri katru dienu lieto medu tīrā veidā, arī mazāk sūdzas par paaugstinātu holesterīnu.  

IMUNITĀTE:
Medus un kanēļa lietošana katru dienu stiprina organisma aizsargfunkcijas un aizsargā no baktērijām un vīrusiem. Zinātnieki ir atklājuši, ka medū ir daudz un dažādi vitamīni un dzelzs. Pastāvīga medus lietošana pastiprina balto asinsķermenīšu spēju cīnīties ar bakteriālām un vīrusu saslimšanām.

URĪNPŪŠĻA IEKAISUMS:
Lietot 2 ēdamkarotes kanēļa un 1 tējkaroti medu, kas samaisīti 1 glāzē viegli silta ūdens. Tas nogalina mikrobus urīnpūslī.

MATU IZKRIŠANA:
Matu izkrišanas gadījumā vai plikpaurības gadījumā var matu saknes pirms mazgāšanas sasmērēt ar pastu no maisījuma, kas sastāv no uzkarsētas olīveļļas, 1 ēdamkarotes medus un 1 tējkarotes kanēļa. Atstāt uz 15 minūtēm. Pēc tam izmazgāt matus ar viegli siltu ūdeni. Pietiek pat ar 5 minūtēm, lai efekts būtu pamanāms.

ĀDAS INFEKCIJAS:
Medus un kanēļa maisījums (vienādās proporcijās), kas uzlikts uz skartajām ādas vietām izārstē ekzēmu, sēnīti un visas citas ādas infekcijas.

PINNES:
Pasta no 3 ēdamkarotēm medus un 1 tējkarotes kanēļa. Smērēt pinnes pirms gulētiešanas un nomazgāt nākamajā rītā ar siltu ūdeni. 2 nedēļu laikā pinnes pazudīs pavisam.

KUKAIŅU KODUMI:
1 daļu medus maisījumu uz 2 daļām silta ūdens ar pievienotu nelielu tējkaroti kanēļa lēni iemasēt niezošajā ķermeņa daļā. Ir pierādītes, ka sāpes mazinās jau pēc 1 – 2 minūtēm.

GREMOŠANAS TRAUCĒJUMI:
Kanēļa pūderis, kas uzbērts uz 2 ēdmakarotēm medus, un kas lietots pirms ēšanas, samazina skābumu un palīdz pārstrādāt vissmagāko ēdienu.

KUŅĢA ČŪLA:
Medus ar kanēli mazina sāpes kuņģi, kā arī ārstē čūlas.

GĀZES:
Saskaņā ar pētījumiem, kas veikti Indijā un Japānā, ir noskaidrots, ka medus ar kanēli mazina kuņģa pūšanos.

ZOBU SĀPES:
Maisījumu no 1 tējkarotes kanēļa un 5 tējkarotēm medus uzlikt uz sāpošo zobu. Var atkārtot 3 reizes dienā, kamēr pāriet sāpes.

NEPATĪKAMA SMAKA MUTĒ:

Dienvidamerikas iedzīvotāji no rīta pirmo skalo muti ar medus un kanēļa šķīdumu, lai saglabātu patīkamu garšu mutē visas dienas garumā.

DZIRDES ZUDUMS:
Katru dienu no rīta un vakarā lietot medu un kanēli vienādās proporcijās.

SAAUKSTĒŠANĀS:
Tiem, kas saaukstējušies, ir jālieto 1 ēdamkarote silta medus ar ¼ tējkaroti kanēļa 3 reizes dienā. Izārstē gandrīz jebkuru hronisku klepu, saaukstēšanos un atvieglo elpošanu.

GRIPA:
Spāņi zinātnieks pierādīja, ka medus satur dabisku elementu, kas nogalina gripas baktērijas un glābj cilvēku no šīs saslimšanas.

VĒZIS:
Nesenie Japānā un Austrālijā veiktie pētījumi pierādīja, ka kuņģa un kaulu vēzi var veiksmīgi izārstēt. Pacientiem ar tāda veida audzējiem katru dienu ir jālieto 1 ēdamkarote medus ar 1 tējkaroti kanēli mēnesi no vietas, 3 reizes dienā.

ILGAM MŪŽAM:
Tēja ar medu un kanēli, kas tiek lietota regulāri, aizkavē vecuma iestāšanos. 1 karote kanēļa, kas uzvārīta 3 glāzēs ūdens un atdzesēta + 4 karotes medus. Dzert pa ¼ krūzes 3 – 4 reizes dienā. Saglabā ādu svaigu un maigu un aizkavē novecošanos.

AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.