9.3 C
Rīga
otrdien, 5 novembris, 2024

Siera un grilētu dārzeņu maizīte

 

Foto (11)

(2 maizītēm)

  • 2 pilngraudu vai citas maizes šķēlītes
  • 1/2 burciņas Trikata Sniega bumbu ar baravikām
  • 1 sauja baldriņu salātu
  • dārzeņi grilēšanai: paprika, cukini, baklažāns, tomāts u.c.
  • olīveļļa
  1. Uzkarsē cepeškrāsni 200 grādus karstu.
  2. Bļodiņā ar dakšiņu saspaidi Sniega bumbas, nedaudz pievienojot eļļu no burciņas. Iemaisi salātus.
  3. Sagriez dārzeņus, liec uz cepeškrāsns pannas, aplej nedaudz ar olīveļļu, cep 200 grādos grila režīmā 10-15 minūtes, līdz gatavi.
  4. Uz maizes šķēlītēm liec siera-salātu masu un tās
    (2 minūtes pirms dārzeņi gatavi) liec blakus dārzeņiem krāsnī.
  5. Kad dārzeņi un maizītes gatavas, ņem ārā no cepeškrāsns.
  6. Uz siltās siera-salātu maizītes kārto dārzeņus, pasniedz un ēd siltu.

Padoms: siltā laikā dārzeņus var cept arī ārā uz grila, un ēdiens vislabāk garšos pie dabas.

Recepšu un fotogrāfiju autores: Justīne un Monika, Divi10.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.